Dr. Ergin Kılıç Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

ben cumartesi oldum, bugün 4.günüm..daha bandajlarım çıkmadı ama gerçekten çok iyi , çok güvenilir bir doktor.. gidip görüşmeni tavsiye ederim..

Hayırlı olsn canım inş. istedgin gibi bi sonuç elde edersın bn gorustum cok seker bı adam hatta bıraz hıperaktif :) ilerde resmlerini yuklersen cok sewınırım... gıtmeyı dusunuyorm bende yıne gorusemeye bakalım.

çok teşekkür ederim :) bugün bandajlarımı çıkardı, evet gerçekten çok içten bir doktor, hiperaktifliği konusunda katılıyorum :)) ilk aynaya baktığımda koca şiş bi burun gördüm, şişliklerin inmesini bekliyorum şimdi.. darısı başına diliyorum, kolay bir şekilde atlatmanı diliyorum ben de

ablamınkıde uzun bi burun oldu.. ablam 2 amelıyat gecırmek zorunda kaldı cunku burun ucu dusmeye başladı doktorla alakası yoktu yanii 2.ameliyatında ergin beye oldu suan memnun

tabi canım.. inş. istedign gbi bi sonuç elde edersin
bu arada durumun nasıl morlukların gecmıstır sanırımm

inş çok saoll.. morluk bende yok gibi bişeydi, şişlik çok oldu ama, morluğun çok fazla olmaması sanırım sadece burnumu törpülediğinden oldu.herhangi bir kırma olmadı yani.kemer gibi görünen bi kıkırdak var, onu da ilerde düşme olmaması için destek olarak koymuş, eriyecek zamanla dedi,masaj verdi.o da gittikçe küçülüyor.yani daha şeklini anlayamıyorum, sadece sabırla bekliyorum..

ayy zaman ne gecmek bılmez sımdı :)en saglıklı sonucu 6ayla 1sene ıcnde alıomssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…