Dr. Ergin Kılıç Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

daha önceden ameliyat olmuştum. o zaman doktorum estetik isteyip istemediğimi sormuştu ve ben istemediğimi söylemiştim.ama şimdi estetikte istiyorum. aslında o doktorumdan ilgisinden çok memnun kalmıştım ama kendisine ulaşamıyorum. bende ergin beyden bugün randevu aldım ayın 21 inde gideceğim. umarım memnun kalırım.

hadi bakalım nasıl geçiçcek burdan yaz yine merk ettm

bayanlar seneye ergin kılıça ameliyat olmayı düşünüyorum bu siteye bundan dolayı üye oldum lütfen yardımcı olun ergin beye ameliyat olanlar benimle resimlerini paylasabilirmi bu konuda cok tedirginim

arkadaşlar bende ergin kılıcı yeni duydum ve kendisine ameliyat olanların resmini görmem mümkünmü???

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

nedense kaç sefer randevu almama rağmen gidemedim ergin beye. Yine eski doktoruma gideceğim hatta 1 martta ameliyatım var. O doktorumdan çok memnundum. Konyada olduğu için istanbul seçeneklerine bakıyordum ama yine konyaya gidip yaptırıcam.

Arkadaşlar rica etsem ergin beye ameliyat olmuş arkadaşlarını fotolarını dilekerdogan@hotmail.com adresine yollayabilirler mi? Ergin beyle ilgili güzel yorumlar gördüm ama henüz yaptığı burunları görmedim en kısa zamanda deviasyon ameliyatı olmam lazım yardımcı olabilirmisiniz .Şimdiden çok teşkkür ederim:)

Arkadaşlar ...!! benim 2 tane arkadaşım oldu Ergin beye ameliyatını.. onlardan cesaret bulup gittim görüşmeye inanılmaz pozitif bi insan çok tatlı =)) 11 mart ameliyat günümü aldımm. gerci ben bunları yazıyorum ama kimsenin cvp verdiği yok.. Yinede ameliyat olan arkadaşlarım görürlerse mervearmel@hotmail.com adresine resmleri atabilirler mii?? olmayı düşünen arkadaşlar Ergin bey hakkında sormak istedğiniz bişeyler varsa yardımcı olabilirim =)

slm ben bir süredir siteye girmediğimiçin görmedim yazdıklarını.. gerçi olmuşsun artık ameliyatnı.. ben yazın oldum ama burnummda eğrilik var bide şimdi bi de burnumda bi kemik çıkıntsı oluştu((( peki sen memnun musun??? ben tekrr ameliyt olmyı düşünüyorm

slmm forss... 100 msjım olmadığı için özelden yazamadm fotolarını kaldırdığn için ordan nda yazamadım.. burdan yazıyorm o yüzden burnun nasıl oldu? memnun musun? benm sorunlarım var(( eğer görürsen burdan cvp yazarsn sevinirim:)

Arkadaşlar ergin beyle görüştüm 2 kez çok iyi bir doktor yapacağı müdahaleleri ve süreci anlattı bana güven verdi burnumda hem kemik, hemde et var birde üstüne alerjim varmış yani çok tereddüt ettim ben iğne bile yaptıramam düşünün ama çok rahatlattı.9 Mart'ta ameliyat olucam.Hem burun içini hemde estetiği yapacak zaten çok doğal yüzüne uygun burunlar yaptığını söyledi sakın elinizde fotoğrafla şu burnu istiyorum diye gitmeyin laf arasında fotoğraf getiren kişinin burnu yapılmaz dedi bu fakültede öğretilen bişeymiş çünkü o kişinin beklentisi o yönde gelişiyor ve memnu kalma oranı düşüyor o üç boyutlu göremiyor fotoda kendine yüzüne uygunmu bilemiyor bu çok sağlıksız dedi bende aynı fikirdeyim sadece doktora güvenin size estetik olduğu belli olmayan burunlar yapıyor bu süper bişey neyse herkese bol şans bol sağlık diliyorum özet olarak ergin beyi tavsiye ederim ameliyattan sonra tekrar bilgi vericem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…