- 21 Haziran 2011
- 326
- 9
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Of var yaa bilmiyoruuum iyi mi yaptım ne yaptım hiç bilmiyorum..
Gözüne batan taraf nedir tam olarak ? Senin dediğin o alındaki şişlik gibi çıkıntı mı ? Eğer öyleyse yüzde doksan ödemden kaynaklanan bir görüntü o. Yoksa şekli istediğin gibi mi olmadı ? Öyle karamsar düşünme lütfen ya, eminim ki eski halinden çok daha güzel olmuşsundur. Sadece bu ihtimal için bile ameliyatından pişman olma eşiğinden kaçmalısın =) Senin doktorun Ergin Kılıç mıydı, yanlış mı hatırlıyorum =S
Gözüne batan taraf nedir tam olarak ? Senin dediğin o alındaki şişlik gibi çıkıntı mı ? Eğer öyleyse yüzde doksan ödemden kaynaklanan bir görüntü o. Yoksa şekli istediğin gibi mi olmadı ? Öyle karamsar düşünme lütfen ya, eminim ki eski halinden çok daha güzel olmuşsundur. Sadece bu ihtimal için bile ameliyatından pişman olma eşiğinden kaçmalısın =) Senin doktorun Ergin Kılıç mıydı, yanlış mı hatırlıyorum =S
Eski halinden iyi,neyin gözüne battığını bilmiyorum inan ki.Şekli istediğim gibi ucu biraz kalkık olmuş sanki.Ama normal diyorlar.Daha dün alçıdan çıktı çünkü.Umarım kalkıklığı iner birazcık daha. Olmadan önce takıntı yapmıştım şimdi de kafam çok karışık biraz zaman tanımalıyım herhalde.
Senin problemin belli canım benim, sabırsızlık !! Daha bunları söylemen için inan ki çok erken. Ameliyat masasında kutu kutu pense oynamadılar yahu bildiğin kesip biçtiler burnunu =)) Burnun da sana isyan ediyordur "Bi dur la önce kendime geleyim" diye ...
Bunları söylüyorum da bakma, yarın öbür gün ben de ameliyat olunca aynı periyodlarda üç buçuk atacağım kesin.
Çok doğru aslında acayip sabırsız bir insanım,çok haklısın.Bakalım zaman ne gösterecek,kendimi yemeyi bırakıp beklemeliyimİnşallah sen musmutlu olursun,en güzeli olsun senin için :)
Senin problemin belli canım benim, sabırsızlık !! Daha bunları söylemen için inan ki çok erken. Ameliyat masasında kutu kutu pense oynamadılar yahu bildiğin kesip biçtiler burnunu =)) Burnun da sana isyan ediyordur "Bi dur la önce kendime geleyim" diye ...
Bunları söylüyorum da bakma, yarın öbür gün ben de ameliyat olunca aynı periyodlarda üç buçuk atacağım kesin.
Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuumŞu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.
Şimdilik bu kadar :) Tampon alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen :) Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :)
ben cumartesi oldum, bugün 4.günüm..daha bandajlarım çıkmadı ama gerçekten çok iyi , çok güvenilir bir doktor.. gidip görüşmeni tavsiye ederim..
ben cumartesi oldum, bugün 4.günüm..daha bandajlarım çıkmadı ama gerçekten çok iyi , çok güvenilir bir doktor.. gidip görüşmeni tavsiye ederim..
Hayırlı olsn canım inş. istedgin gibi bi sonuç elde edersın bn gorustum cok seker bı adam hatta bıraz hıperaktif :) ilerde resmlerini yuklersen cok sewınırım... gıtmeyı dusunuyorm bende yıne gorusemeye bakalım.
özelde ne kadar tutar acaba benim sorunum genizeti ve sinüs??
kızlarrrrrrrrrrrr ben ergin beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum olanların fikrini alabilirmiyim acaba?
ben bi bucuk sene önce ameliyat oldum ergin beye ilk görüstügüm doktordu ve tam istedigim sekilde tarif ettigi icin baska bir doktorla görüsmeyi gerek görmeden bi iki hafta icinde ameliyat oldum. ergin bey dogalliktan yana eger kavisli bi burun varsa niyetinizde hic denemeyin bile cünkü kendi dogru buldugu sekilde yapiokesinlikle cok ii bir doktor hic agrim sizim olmadi desem yeridir tavsiye ederim yani
ben bi bucuk sene önce ameliyat oldum ergin beye ilk görüstügüm doktordu ve tam istedigim sekilde tarif ettigi icin baska bir doktorla görüsmeyi gerek görmeden bi iki hafta icinde ameliyat oldum. ergin bey dogalliktan yana eger kavisli bi burun varsa niyetinizde hic denemeyin bile cünkü kendi dogru buldugu sekilde yapiokesinlikle cok ii bir doktor hic agrim sizim olmadi desem yeridir tavsiye ederim yani
ins hayırlısıyla aksilik çıkmadan ameliyat olursun cnm bende görüşmeyi düşünüyorum göztepe bana uzak baya o sargılarla nasıl gitcem oraya=)ben istinye devlettede yapıyo diye biliyodum istinye yakın bana hem gidip gelmem sıkıntı olmaz
bende devlette oldum yapıyor devlette
kızlar sizi ekledim beni kabul eder misiniz bende ameliyat olucamda resimlerinize bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?