• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Dr.Erol Tavmergen'in hastası olan varmı??????

:CüvCüv:
evet bende eda naz arkadaşıma katılıyorum mükemmel ötesi bir ekip ve inanılmaz profesyoneller ben ilk duyduğumda o olacak dedim ve ulaşmak için 1 ay bekledim ve o oldu gözüm kapalı gittim ve herşeyi ona bıraktım ve ilk denemem de biraz önce öğrendim hamileyiiimm...çok şükür iyiki o var iyiki ona gitmişim allah ondan razı olsun...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa süper haber buuuuu:)) çok tebrik ederim.göruyo musun beraber dertleşıyoduk şimdi arka arkaya hamılelık haberlerimizi<aldık.hadi bakalım Allah kucağımıza da verır inşallah sağ salim.ben de bugun arayıp haber verdım Erol Bey'e.ama ben kontrollere eskı dr umla devam edıcem.malum Erol bey çok yoğun ulaşmak nerdeyse ımkansız e ben de çok pimpirikliyim.

yaa arkadaşlar yazılarınızı okuyunca çok umutlandım bir kaç aya kadr bende erol beye gitmeyi düşünüyodum.şu anda kesin karar verdim.hamile kln arkadaşlarımız inişllh bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına alırlar.doğum yapan arkdşlr da inşllh sağlıklı va hayırlı bireyler yetiştirirler.Allah a emanet olun:enbuyukkk:

şu anda 8 aylık yanı 32 haftalık hamıleyım.tabı kı önce Allahın izniyle sonra da erol beyın sayesinde dıyorum.hoş ben kendılığımden hamıle kaldım.aşılamam tutmamıştı.ama Erol bey devam dedi:) durmak yok.kendınız de hamıle kalabılrısınız dedi.amaaaan dedim güldük hatta eşimle.ama bı bıldığı varmış adamın insan boşuna erol tavmergen olmuyo yani.aşılamadan sonrakı ay kendılığımden hamıle kaldım.darısı isteyen herkese inşallah.

kızlar bende erol beyin hastasıyım ve 3 aylık hamileyim. sizde aniden gece gündüz rahatsızlandığınızda erol beye ulaşabileceğiniz telefon numarası var mı, muayenehaneden veriyorlar mı numara?

Kızlar Erol hoca hala Şifa ile çalışıyor mu? ssk dan faydalanabiliyormuyuz ? ben daha yolun başındayım yardımcı olurmusunuz?

evet bende eda naz arkadaşıma katılıyorum mükemmel ötesi bir ekip ve inanılmaz profesyoneller ben ilk duyduğumda o olacak dedim ve ulaşmak için 1 ay bekledim ve o oldu gözüm kapalı gittim ve herşeyi ona bıraktım ve ilk denemem de biraz önce öğrendim hamileyiiimm...çok şükür iyiki o var iyiki ona gitmişim allah ondan razı olsun...

merhaba
tüp bebeğinizi özel olarak raporsuz yaptırmışsınız.bende özel raporsuz yaptırmak istiyorum ne kadar ücret ödemem gerekecek.ve sizin ilk tüp bebeğinizde tuttumu bunu acıklarsanız sevinirim....
birde tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor nasıl oluyor acı oluyormu anlatırsanız sevinirim

[Erol beye aşılama yaptırdım dün sonuç alan varmı bu süreci en güzel nasıl geçiririm söylermisisniz

Back
X