Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Merhaba kızlar ben oldum ameliyat herşey yolunda şuan çok şükür beklediğim söylediğiniz bütün şeyler gerçekleşiyor .inşallah atlatacağım şuan morardım şiştim ama iyiyim !!esabil bey içi dışı güzel bir burun yaptığını söyledi çok mutlu oldum darısı diğer arkadaşların başına

Merhabalar eğer sorun olmaz bi resminizi atabilir misiniz bana. Ne derece morluklar bakabilir miyim. Ameliyat günü kendimi kötü görüp tedirginlik yaşamak istemiyorum. Bu arada çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim , darisi basimiza ameliyat sonrasi sureci bizimle paylaşir mısın toparlanınca

Maşallah çok güzel olmuş
çok güzel olmuş sağlıkla kullanın. Ben Gaziantepte yaşıyorum ve Esabil beye ameliyat olmak istiyorum bi türlü kendisine ulaşamadım hastaneyi de aradım mümkünse bana özelden doktor beyin iletişim bilgilerini gönderir misiniz?

Merhabalar eğer sorun olmaz bi resminizi atabilir misiniz bana. Ne derece morluklar bakabilir miyim. Ameliyat günü kendimi kötü görüp tedirginlik yaşamak istemiyorum. Bu arada çok geçmiş olsun
çok güzel olmuş sağlıkla kullanın. Ben Gaziantepte yaşıyorum ve Esabil beye ameliyat olmak istiyorum bi türlü kendisine ulaşamadım hastaneyi de aradım mümkünse bana özelden doktor beyin iletişim bilgilerini gönderir misiniz?

Ya ben yaziyorum kimse beni cesaretlendirmiyo ayin 3 unde randevum var ne dicem ne yapcam bilmiyorum yuzum uzun burnum uzun ve kemerli nasil ne dice

Ilk once gidince neyden sikayetcisin sorun olarak gordugun iste sarkik olmasimi kemerli olmasimi anlatiyosun sonra nasil bi burun istedigini soyluyosun duz mu kalkik mi kavislimi istersen begendigin bi burun resmide gosterebilirsin ben gostermistim
Sonra kisa bi konusmanin ardindan doktor once tahlilleri tamamlatiyo kan ekg tomografi ve rotgen bunlar bitince sonucu hastanedeki anestezi odasina gosterip onay aliyosun ve tekrar doktora gidip gununu kararlastiriyosunuz hiiiicc korkma oyle cok zorlancagin aci cekcegin bi ameliyat degil 2 gune ayaklanirsin grip olmussun gibi olursun

Ayyy kizlar cok sagolun ben yuz tipime uygun olsun istiyorum doktor karistirmaz dimi yanlis yapmaz hastalrin burun tiplerini karistirir falan esimi zor ikna ettim ya masada kalsan ya daha kotu olursa psikolojimi bozdu ama burdaki yorumlar beni dahada isteklendirdi heleki eshabil hocayi gormeden sevdimm

bayıldımmm S sonpismanlikfayda canımm .... süpersin süper...

şirketteki kızlarla fena bir şekilde imreniyoruz :)
çok az kaldı. hayorlısıyla 4 gün kaldı. 5. gün ameliyattayım :)

bu arada Aysucum bilhassa sana soruyorum. gitmeden temin etmem gereken, kendi kendime almam gereken bir ilaç varmı yoksa doktorun yazmasını mı bekleyip, ameliyattan sonra aldırıyım ?
bigunmutlaka

Merhaba canim temin etmen gereken aklima gwlen bi dudak kremi al dudaklarin bogazin cok kuruyacak birde bogazinda yutkunurken aci oluyor bigaz pastili al derim onun disinda cantana cok sicak tutcak bi hirka koy ilk ameluyattan vikinca bi usume geliyo ben cok titredim sonra tamamladigin tahlilleri de cantanda bulundur istiyolar gerekebiliyor istedigin bi burun fotosu var ise son kez gostermek iyi olur akilda kalicilik acisindan ben bilgisayardan cikarip gostermistim ameliyattan cikinca baya ac oluyosun bir gece oncesinden 12 den itibaren su bile icmek yok tipki oruc gibi dolayisiyla cok ac oluyorsun cantana cignemesi kolay bisey koyabilirsin agzin zor aciliyo cigneme hareketi zor geliyor bebe buskivisi ve sut olabilir yada muz olabilir sana kalmis sac tokasoyla sacini tepeden topuz yapki kurumus kan filan olmasin malum banyo yapamicaz onden fermuarli giymesi kolay bisey al yanina burnuna degmemesi icin..son kez ameliyata girmeden once konusuyor esabil bey aklina takilan soylemek ostedigin ne varsa belirt krem alma isine gelince
Ben doktor demeden arnica forte jel diye bi krem aldim morluk ve sislik icin yinede baya morardim ama 2 gune gecmeye basladi doktor zaten krem oneriyor istersen bu arnicayida alabilirsin baska alman gereken bisey yok bence jel seklinde buzlar iyi oluyor ben cok faydasini gordum kolayca goz kapaklarina altlarina uygularsin sert kalip buzlari tutmak vok zor sen bilirsin onu da
Simdiden gecmis olsun

Karistirma gibi bisey olmaz ameliyathaneye gottiginde seni bayiltnadan once doktorla son kez konusuyorsun son kez boyle istiyorum surasi soyle olursa sevinirim gibi konusuyordun sonra basliyor ameliyat arti esabil bey cok tecrubeli icin rahat olsun hersey cok hizli gelisiyor

Gecmis olsun insallah sorunsuz bir sekilde atlatirsiniz.

Tesekkurler canim, insallah sen de sorunsuz atlatirsin. Benim dikişler düşmedi hala, ama kimse ameliyat olduğumu anlamiyor. Benim ön taraftan burnum kötü durmuyodu o yüzden cok değişmediğimi söylüyorlar.
Ucunda cok ödem var. Gecmesi icin zaman gerektigini biliyorum. Burnum sprey sıkmazsam cok tıkanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…