- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
Merhaba kızlar ben oldum ameliyat herşey yolunda şuan çok şükür beklediğim söylediğiniz bütün şeyler gerçekleşiyor .inşallah atlatacağım şuan morardım şiştim ama iyiyim !!esabil bey içi dışı güzel bir burun yaptığını söyledi çok mutlu oldum darısı diğer arkadaşların başına
çok güzel olmuş sağlıkla kullanın. Ben Gaziantepte yaşıyorum ve Esabil beye ameliyat olmak istiyorum bi türlü kendisine ulaşamadım hastaneyi de aradım mümkünse bana özelden doktor beyin iletişim bilgilerini gönderir misiniz?Maşallah çok güzel olmuş
Merhabalar eğer sorun olmaz bi resminizi atabilir misiniz bana. Ne derece morluklar bakabilir miyim. Ameliyat günü kendimi kötü görüp tedirginlik yaşamak istemiyorum. Bu arada çok geçmiş olsun
çok güzel olmuş sağlıkla kullanın. Ben Gaziantepte yaşıyorum ve Esabil beye ameliyat olmak istiyorum bi türlü kendisine ulaşamadım hastaneyi de aradım mümkünse bana özelden doktor beyin iletişim bilgilerini gönderir misiniz?Merhabalar eğer sorun olmaz bi resminizi atabilir misiniz bana. Ne derece morluklar bakabilir miyim. Ameliyat günü kendimi kötü görüp tedirginlik yaşamak istemiyorum. Bu arada çok geçmiş olsun
çok güzel olmuş sağlıkla kullanın. Ben Gaziantepte yaşıyorum ve Esabil beye ameliyat olmak istiyorum bi türlü kendisine ulaşamadım hastaneyi de aradım mümkünse bana özelden doktor beyin iletişim bilgilerini gönderir misiniz?Merhaba kızlar ben oldum ameliyat herşey yolunda şuan çok şükür beklediğim söylediğiniz bütün şeyler gerçekleşiyor .inşallah atlatacağım şuan morardım şiştim ama iyiyim !!esabil bey içi dışı güzel bir burun yaptığını söyledi çok mutlu oldum darısı diğer arkadaşların başına
Randevuna gittikten sonra o heyecan seni içine alacak zaten merak etme valla herşey kendiliğinden gelişiveriyor :)Ya ben yaziyorum kimse beni cesaretlendirmiyo ayin 3 unde randevum var ne dicem ne yapcam bilmiyorum yuzum uzun burnum uzun ve kemerli nasil ne dice
Eki Görüntüle 1931007
Merhaba canim resim atıyorum...
Eki Görüntüle 1931007
Merhaba canim resim atıyorum...
bayıldımmm S sonpismanlikfayda canımm .... süpersin süper...
şirketteki kızlarla fena bir şekilde imreniyoruz :)
çok az kaldı. hayorlısıyla 4 gün kaldı. 5. gün ameliyattayım :)
bu arada Aysucum bilhassa sana soruyorum. gitmeden temin etmem gereken, kendi kendime almam gereken bir ilaç varmı yoksa doktorun yazmasını mı bekleyip, ameliyattan sonra aldırıyım ?
bigunmutlaka
Karistirma gibi bisey olmaz ameliyathaneye gottiginde seni bayiltnadan once doktorla son kez konusuyorsun son kez boyle istiyorum surasi soyle olursa sevinirim gibi konusuyordun sonra basliyor ameliyat arti esabil bey cok tecrubeli icin rahat olsun hersey cok hizli gelisiyorAyyy kizlar cok sagolun ben yuz tipime uygun olsun istiyorum doktor karistirmaz dimi yanlis yapmaz hastalrin burun tiplerini karistirir falan esimi zor ikna ettim ya masada kalsan ya daha kotu olursa psikolojimi bozdu ama burdaki yorumlar beni dahada isteklendirdi heleki eshabil hocayi gormeden sevdimm
Sorun tabi, ben size özel mesaj atayim ordan yazin isterseniz...Size özel mesaj atamıyorum ben de esabil beye ameliyat oldum ve bikaç soru sormak istiyorum
Merhaba kızlar ben oldum ameliyat herşey yolunda şuan çok şükür beklediğim söylediğiniz bütün şeyler gerçekleşiyor .inşallah atlatacağım şuan morardım şiştim ama iyiyim !!esabil bey içi dışı güzel bir burun yaptığını söyledi çok mutlu oldum darısı diğer arkadaşların başına
bayıldımmm S sonpismanlikfayda canımm .... süpersin süper...
şirketteki kızlarla fena bir şekilde imreniyoruz :)
çok az kaldı. hayorlısıyla 4 gün kaldı. 5. gün ameliyattayım :)
bu arada Aysucum bilhassa sana soruyorum. gitmeden temin etmem gereken, kendi kendime almam gereken bir ilaç varmı yoksa doktorun yazmasını mı bekleyip, ameliyattan sonra aldırıyım ?
bigunmutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?