Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kime yaptırdınız acaba ve fiyatını öğrenebilir miyim...
Ben 5 islem kombine yaptirdigim icin ayri fiyat bilmiyorum.benim dr un hastalari fazla ve fiyatlari yüksek biraz

Canım sen burnunu kalkık mı istedin ?

Ben doktora biraktim sadece karsidan delikler gorunmesin yapay olmasin dedim ama fazla dogal geliyo simdi keske az daha kalkik olsa diyorum

Burnunuzu çok beğeniyorum iyiki bu şekilde istemişiniz. Sanırım doktoruma sizin burnunuzu göstericem ne çok doğal ne de çok estetik duruyor ayrıca yüzünüzüde çok güzel oturmuş. Benim çenem biraz önde ama yüzüm küçük yakışır mı sizinki gibi bilmiyorum ama doktora söyleyeceğim kendiside yüzüme en uygununu yapar diye düşünüyorum. Ameliyat olduktan sonra direk resimlerimi atıcam

Senin ameliyat günün belli mı cnm

Merhaba arkadaşlar iki gün kaldı ameliyatıma felaket bir heyecan endişe içindeyim uyku sıfır .hazırlıklarımı tamamlıyorum .
bigunmutlaka canım senin öncesi için birkaç Önerin vardı epey sayfa geri gittim bulamadım beni bir etiketlemisin yada zahmet olmazsa yazar mısın?

Yaziyim hemen bildiklerimi
Kan sulandirici ilacti besindi almayacaksin
Aspirinden uzak durmalisin
Ameliyattan onceki gece 12 den sonra su dahi icmeyeceksin tipki oruc gibi..
Arnica forte jel diye bi krem var bunu hemen alip simdiden surmeni oneririm odem ve morluk icin tamamen bitkisel bi krem cocuklara bile agrilarda filan surulebiliyor bunu eczaneden bulabilirsin hic bi yan etkisi yok morluk ve odem olusmasin diye ameliyattan cikar cikmaz goz alti goz ustu alnin yanaklarina hep sur gunde 3 kere bol bol surup ustinede buz uygula
Ha eger sartmi dersen sart degil ama morluklarin cabuk gecer iyi olur ben oneririm
Onun disinda cantantana begendigin bi burun varsa son kez doktora gostermek icin resmini koyabilirsin evraklari yanina almayi unutmamalisin
Onden fermuarli bi esofman koymalisin yanina yumusak bi tuvalet kagigi al dudak kremi cok ise yariyor bogazin cok kurur agri olur bunlar normal bi bogaz pastilide tavsiye ederim
Agzin zor acildigi icin pipet iyi olur su icmene
Ve cok acikip bisey yemekte zor oldugu icin yanina muz koyarsan tok tutar cignemeside kolay olur
Ve cikinca acayip bi üsüme geliyor yanina kalin bi hirka alirsan iyi olur aklima gelen bunlar simdiden gecmis olsun aklina sormak istedigin bisey gelirse hep burdayiz yanindayiz

Çok teşekkür ederim arnica yı almıştım sürmeye başlayayım hemen o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…