Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende de kavis cok az keske az fazla olaydi diyorum baktikca :)tabi buna cok sukur kotude olma ihtimali vardi sonucta

Aynen oyle ama cok guzel olmussun bende senin dedigini dicem ama yuzume yakisir mi bilemiyorum hakkimizds hayirlisi cunku haberlerde cok cikiyo ya iste burun ameliyati burnundan geldi falan korkuyorum ama eshabil hocaya cok guvendim sizin sayenizde insaallah benimde istedigim gibi olur bi burun bu kadar mi insani degistiri ya

Kesinlikle insanin tum yuzunu degistiriyo yuzun zaten odak noktasi sen guzelce tarif edersen hic bi sorun cikmaz gunde 5_6 ameliyat yapiyor herkes cok memnun hastalariyla gorisup arastirip ikna olmam aylar surdu fazla pimpirikliyim ama gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum halkinizda hayirlisi olsun insallah cok icine sinen bi burnun olur begenmenede cok sevindim guzel yorumlar cok etkiliyor beni

Buda benim bugün ki Halim resmî çektikten sonra da şiştim kızardı iyice gözlerim ,sıkıntılarım tavan yapmış durumda ama dayanılmayacak boyutta değil .bir arkadaş resim istemişti işte bu haldeyim canm

Eklentiler

• IMG_8877.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 610

Canim gayet normal bu süreç. Ben alıştığım icin sanırım, kötü de gözükmüyor Bu sislik ve morluklar cok normal. Gecmis olsun

Canim gayet normal bu süreç. Ben alıştığım icin sanırım, kötü de gözükmüyor Bu sislik ve morluklar cok normal. Gecmis olsun
Sayenizde arkadaşlar kendimi bu hallere hazırlamıştım ama sizlerin yazdıkları olmasa Emin'im şuan ağlıyor olurdum halime biliyorum ki geçecek hepsi kendimi olumlu yönde motive ediyorum hatta çevremdekileri ikna ediyorum vallahi geçecek kalmayacak diye yüzüme bakmak istemiyorlar pek :))

Kizlar moral bozmak yok bende mosmor olup cok sismistim onu pek onemsemedim ama burnum asiri kalkik ve top gibi sisti sekli delikleri hepsi tuhaf gelmisti balon gibi gozlerimle o farkli burnumla taninmaz haldeydim taki 10.gun alci cikana kadar oyle sabirsizdimki 10 gun degil 10 ay gibiydi sonra alci cikti ve ordan cok mutlu ayrildim bu isler hemen olup bitmiyor moral herseyin basi

Aynen öyle haklısın aslında sen nasil biseysin ya cok guzel motive ediyosun bizi ameliyat olmussun duzelmissi yine buraya girip bizimle dertlesiyosun sagolasin ha bu arada burun deliklerim gorunmesin kucuk olsun deyim mi?

Yolladığınız resimler için çok teşekkür ederim ve hepinize geçmiş olsun. Sanırım bende doktora bırakacağım çok kararsız kaldım

Bisi daha esinizin size olan ilgisi alakasi artiyo mu ? Daha cok asik oluyo mu
Bak buna cok guldum iste :) burnum kanca gibiykende esim memnundu pek ameliyat olmami istemiyodu ya daha kotu olursa biz boyle alistim sana diyodu ama benim cok istedigimi bildigi icin destek oldu sonra ameliyattan sonra alci cikinca yaa bayildim butun yuzunu degistirdi gozlerin ortaya cikti dedi cok memnun kaldi ama bana ilgi alaka ayni geliyo cok cabuk alisti esimde cevremde..ailem cok begendi hic kotu yorum almadim genelde elin yuzun acildi sanki dediler

Buraya hala takilmama gelince ben ameliyat olali 2,5 ay oldu ben olmadan once hep buraya bakar bana fikir vercek resim atcak cesaretlendircek birilerini aradim sorular sordum ama yok 2 kisi anca buldum onlarda belli belirsiz iki resim atti sonra kayboluyordu herkes..bense ok pimpirikliydim surekli ya icime sinmezse acaba bu doktorla ilgili niye yorum yok vs.. Diye sorular soradim bi turlu tam ikna olmadamda burnumdan bikmistim bide bende bi gusellik takintisi var ve en cok burnum gozume batiyodu derkeeeeenn dedimki ben bi oluyum burdan kaybolmayacagim her asamada benim gibi insanlara fikir olacagim dedim oylede oldu seviyorum bu mevzulari birazda :)
Simdi sirada yaptirmak istedigim baska operasyinlarda var hayirli olsun bakalim

Kizlar burun delikleriniz suan cok buyuk geliyosa obuda belirtin kuculmesini istiyorum diye benim oyleydi oldukca kuculdu birde ameliayttan vikinca bi sure burun delikleri baya farkli duruyo biri yuvarlak biri ince uzun filan..ama geciyo sonra kdemler indikce yani panik yapmayin hic bisey en bastaki sis haliyle kalmiyor burun sabir isi hep kendinizi motive edin yaz gelince super olacak burublar emin olun

Burun deliklerimden bende şikayetçiyim belirteceğim bunu. Yüzüm zaten küçük burnum kaplıyor her tarafını. yüzümün açılacağını düşünüyorum
Kızlar doktor ameliyat gününü felan ertelemez dimi. Arkadaşımın kardeşi olmuştu o öyle bir şey dedi bazen kendi gününde yapmıyor bir gün sonraya erteliyor felan dedi

harikasın canım bana da senin bu tavrın sebep oldu yoksa ben güvenipte Sincan devlet hastanesine gitmezdim gitsem bile o sırayı kalabalığı görür geri kaçardım .iyiki demek için bana çok erken, inşallah iyiki derim inşallah istediğim gibi sonuçlanır ,sende iyiki varsın Allah razı olsun ..

benimkini tam gününde yaptı .birde ben delikleri ile ilgili birşey belirtmedim ama inşallah küçültmüştür benim istediğimi tam anladığını düşündüm acaba özellikle de söylesemiydim deliklerde küçülsün diye ?gerçi tecrübeli bir doktor herhalde her yeri orantılamıştır :)) bilmiyorum ben çok güvendim kendisine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…