- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Bende de kavis cok az keske az fazla olaydi diyorum baktikca :)tabi buna cok sukur kotude olma ihtimali vardi sonucta@DuyguEslem canim benim burnum da cok az bir kavis var. Esabil bey belli belirsiz bir kavis yapayim cok daha güzel duruyor demisti bende tamam dedim. Öyle ameliyata girerken de resim gostermedim. Sadece onden burun deliklerim gozukmesin istemistim
Buda benim bugün ki Halim resmî çektikten sonra da şiştim kızardı iyice gözlerim ,sıkıntılarım tavan yapmış durumda ama dayanılmayacak boyutta değil .bir arkadaş resim istemişti işte bu haldeyim canm
Sayenizde arkadaşlar kendimi bu hallere hazırlamıştım ama sizlerin yazdıkları olmasa Emin'im şuan ağlıyor olurdum halime biliyorum ki geçecek hepsi kendimi olumlu yönde motive ediyorum hatta çevremdekileri ikna ediyorum vallahi geçecek kalmayacak diyeCanim gayet normal bu süreç. Ben alıştığım icin sanırım, kötü de gözükmüyor Bu sislik ve morluklar cok normal. Gecmis olsun
Aylin sen ne zaman olcan ameliyat yada muayene ?
Bak buna cok guldum iste :) burnum kanca gibiykende esim memnundu pek ameliyat olmami istemiyodu ya daha kotu olursa biz boyle alistim sana diyodu ama benim cok istedigimi bildigi icin destek oldu sonra ameliyattan sonra alci cikinca yaa bayildim butun yuzunu degistirdi gozlerin ortaya cikti dedi cok memnun kaldi ama bana ilgi alaka ayni geliyo cok cabuk alisti esimde cevremde..ailem cok begendi hic kotu yorum almadim genelde elin yuzun acildi sanki dedilerBisi daha esinizin size olan ilgisi alakasi artiyo mu ? Daha cok asik oluyo mu
harikasın canım bana da senin bu tavrın sebep oldu yoksa ben güvenipte Sincan devlet hastanesine gitmezdim gitsem bile o sırayı kalabalığı görür geri kaçardım .iyiki demek için bana çok erken, inşallah iyiki derim inşallah istediğim gibi sonuçlanır ,sende iyiki varsın Allah razı olsun ..Bak buna cok guldum iste :) burnum kanca gibiykende esim memnundu pek ameliyat olmami istemiyodu ya daha kotu olursa biz boyle alistim sana diyodu ama benim cok istedigimi bildigi icin destek oldu sonra ameliyattan sonra alci cikinca yaa bayildim butun yuzunu degistirdi gozlerin ortaya cikti dedi cok memnun kaldi ama bana ilgi alaka ayni geliyo cok cabuk alisti esimde cevremde..ailem cok begendi hic kotu yorum almadim genelde elin yuzun acildi sanki dediler
Buraya hala takilmama gelince ben ameliyat olali 2,5 ay oldu ben olmadan once hep buraya bakar bana fikir vercek resim atcak cesaretlendircek birilerini aradim sorular sordum ama yok 2 kisi anca buldum onlarda belli belirsiz iki resim atti sonra kayboluyordu herkes..bense ok pimpirikliydim surekli ya icime sinmezse acaba bu doktorla ilgili niye yorum yok vs.. Diye sorular soradim bi turlu tam ikna olmadamda burnumdan bikmistim bide bende bi gusellik takintisi var ve en cok burnum gozume batiyodu derkeeeeenn dedimki ben bi oluyum burdan kaybolmayacagim her asamada benim gibi insanlara fikir olacagim dedim oylede oldu seviyorum bu mevzulari birazda :)
Simdi sirada yaptirmak istedigim baska operasyinlarda var hayirli olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?