bide bana atar misin lutfennBurnuma dokunmaya korktuğumdan masaj yapamıyorum
Özelde olursanız çok erken tarihe veriyor ama devlette olursanız 6 ay sonrası en erkenArkadaşlar merhaba öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun birsey öğrenmek istiyorum esabil bey ameliyat için hangi tarihe gün veriyo süre uzun oluyormu birde en son ameliyat için randevu tarihini bilen varmı
Teşekkür ederim en son ameliyat randevusu ile ilgili net bir tarih hakkında bilginiz varmıÖzelde olursanız çok erken tarihe veriyor ama devlette olursanız 6 ay sonrası en erken
canim ben 2 ay once aldim 17 ocaga attiTeşekkür ederim en son ameliyat randevusu ile ilgili net bir tarih hakkında bilginiz varmı
nasil gecti memnun musunMerhaba Bende Esabil hocanın hastalarındanım ☺14 Eylül de oldum
Evet ben cok memnunum çok kolay atlattımnasil gecti memnun musun
Teşekkür ederim kafam çok karıştı esabil eker mi özmen kara micanim ben 2 ay once aldim 17 ocaga atti
ozmen kara kim hic duymadimTeşekkür ederim kafam çok karıştı esabil eker mi özmen kara mi
masallah canim zaman yaklastikca kalbim hizlaniyo..dusundukce heycan basiuo napicam bilmiyorum.Ameliyattan hep korkmusumdurEvet ben cok memnunum çok kolay atlattım
bende burda gördüm özmen kara tavsiye eden ameliyat olan arkadaşlarda varozmen kara kim hic duymadim
Sakin ol inan çabucak gececek ve istediğin sen olacaksınmasallah canim zaman yaklastikca kalbim hizlaniyo..dusundukce heycan basiuo napicam bilmiyorum.Ameliyattan hep korkmusumdur
Yok malesefTeşekkür ederim en son ameliyat randevusu ile ilgili net bir tarih hakkında bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?