Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Arkadaşlar merhaba öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun birsey öğrenmek istiyorum esabil bey ameliyat için hangi tarihe gün veriyo süre uzun oluyormu birde en son ameliyat için randevu tarihini bilen varmı

Arkadaşlar merhaba öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun birsey öğrenmek istiyorum esabil bey ameliyat için hangi tarihe gün veriyo süre uzun oluyormu birde en son ameliyat için randevu tarihini bilen varmı
Özelde olursanız çok erken tarihe veriyor ama devlette olursanız 6 ay sonrası en erken

Ben ameliyat olalı 2 aya yaklaştı. O kadar çok beğendim ki anlatamam. Bütün çevrem de çok beğeniyor. Ama benim önceki burnum da büyük değildi. Sadece kemer vardı çokk az da ucu düşüktü. Şu an memnun olmadığım kısım hafif yamuk ama ödemden nasılsa geçicek. Ameliyattan ilk çıktığımda böyle değildi sonuçta. Kapısında beklerken o kadar güzel olmayan burunlar da gördüm. Bence biraz şans işi. Önemli olan sizin özgüveninizin yerine gelmesi :) 2309 lira fiyat çıktı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…