- 27 Temmuz 2019
- 39
- 12
- 8
- 27
Beni kan tutuyor dokunamıyorum bile bi tuhaf oluyorum nasıl temizleyeceğim bi fikrim yokYarın falan daha rahatlarsın o zaman temizlersin benim de pıhtı geliyo sürekli inşallah durur ya
Beni de tutuyordu ama şimdi öyle şeylere alıştım ki estetik sağolsun hdjfjdBeni kan tutuyor dokunamıyorum bile bi tuhaf oluyorum nasıl temizleyeceğim bi fikrim yok
Ya bende hsjwjdoe iğne yaptırmam diyordum serum yiyemem diyordum 7 litre serum yedimBeni de tutuyordu ama şimdi öyle şeylere alıştım ki estetik sağolsun hdjfjd
inşallah çabucak geçer kanama ya canımı çok sıkıyoYa bende hsjwjdoe iğne yaptırmam diyordum serum yiyemem diyordum 7 litre serum yedim
Al benden de o kadar. Bi anda kanama geliyorinşallah çabucak geçer kanama ya canımı çok sıkıyo
12.000??? esabil bey ozeldede boyle bi rakam almiyoe uydurmazsaniz sevinirimönermiyorum bi arkadasım oldu o kadar sivri ve yukarıda oldu ki tekrar olacak. bi müşterimde olmuş 12.000 ye inanılmaz bi fiyat ve düşmüş burnu. benim olduğum doktoa olacak.
canim disari degilde iceri aksa daha rahatsiz olursun. Genzinden akmadigina sukretBenim 3.gün sağdan ara ara geliyor kan ama soldan sürekli
Doğru valla o değilde verdiği kremler sayesinde mi bilmem cildim sivilceliydi girerken şuan bebek gibiyim pürüzsüz oldumcanim disari degilde iceri aksa daha rahatsiz olursun. Genzinden akmadigina sukret
? Uydurmazsanız derken ? Ağzını topla yazdığımı tekrar oku yoksa neyse12.000??? esabil bey ozeldede boyle bi rakam almiyoe uydurmazsaniz sevinirim
Sen mi istedin bu şekilde olmasını ya da doktora mı bıraktın?arkadaşlar burnumun görüntüsü şu an böyle henüz çok yeni. zamanla iner ya değil mi gözüme çok yapay geliyor?
Doktora bıraktım. Aslında otursa ve şişliklerim inse çok güzel olacak da insan yine de bi tedirgin oluyor yoksa çok beğendim benSen mi istedin bu şekilde olmasını ya da doktora mı bıraktın?
Bence gayet hoş duruyor zamanla biraz daha inecek şekli değişecek zatenDoktora bıraktım. Aslında otursa ve şişliklerim inse çok güzel olacak da insan yine de bi tedirgin oluyor yoksa çok beğendim ben
Özelden atıyoruumAlışırsın bi kaç güne şekli nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?