- 27 Temmuz 2019
- 39
- 12
- 8
- 27
kabul etmez sira alip git sonra odasina kabul etmiyor hakli olarak
ogleden sonra ameliyati var hep. Sen yinede sor sira alayimmi diye. Ameliyat olcak kisiye bile sinirlendi iceriye sirasi olan girecek diyeBen ilk defa gitmeyeceğim ki ama daha önce testlerimi yaptırdım, ameliyat için günümü bile aldım sadece ameliyattan 1 hafta önce gel konuşalım dedi öğlenden sonra randevusuz kişiler geliyor belki onlarla kabul eder.
Buz ve doktorun verdiği bir kremBu aralar çok ameliyat olan var, benim de salı günü. Morlukların ve şişliğin hızlı geçmesi için ne yapmak lazım, farklı bir şey bilen var mı
önermiyorum bi arkadasım oldu o kadar sivri ve yukarıda oldu ki tekrar olacak. bi müşterimde olmuş 12.000 ye inanılmaz bi fiyat ve düşmüş burnu. benim olduğum doktoa olacak.
4 sene ameliyat olmayı bekledim araştırdım en sağlıklısı Özmen kara! Başka doktor tanımam üzerine esabil hocanın daha ne haberleri var siz bence ilk onları araştırın sonra benim yorumuma cevap verecek cüretti bulun kendiniz de. şimdi siz ona amliyat olacaksınız diye övmemi mi bekliyorsunuz ...? neyse 6 ay sonra umarım aklınıza gelir bu sçöyledikleriniz.bir kişinin başına bu geldi diye herkesin başına gelecek diye bir durum yok, benim çevremde kendisine ameliyat olan 4 kişi var ve gayet güzel burunları burda 20 bin tl veripte proflara pişman olan insanlarda var ayrıca esabil bey 12 bine ameliyat yapmıyor özelde olan ameliyatları max 5-6 bin bilmeden yorum yazmayın.
Sabah erkenden sıra alıp gidiceksin
benim 5. Günüm benim de çok kanamam var sol delikteki durdu ancak sağ delikten baya koyu kırmızı akıyorarkadaşlar bugün üçüncü günüm aşırı kanamam şişme var napmalıyım yaşayanınız oldu mu
ben hastanedeyken şarıl şarıldı esabil beye sormuştum normal demişti bünyeden bünyeye değişiyormuş geçme süresiBenim 3.gün sağdan ara ara geliyor kan ama soldan sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?