Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

kabul etmez sira alip git sonra odasina kabul etmiyor hakli olarak

Ben ilk defa gitmeyeceğim ki ama daha önce testlerimi yaptırdım, ameliyat için günümü bile aldım sadece ameliyattan 1 hafta önce gel konuşalım dedi öğlenden sonra randevusuz kişiler geliyor belki onlarla kabul eder.

ogleden sonra ameliyati var hep. Sen yinede sor sira alayimmi diye. Ameliyat olcak kisiye bile sinirlendi iceriye sirasi olan girecek diye

Bu aralar çok ameliyat olan var, benim de salı günü. Morlukların ve şişliğin hızlı geçmesi için ne yapmak lazım, farklı bir şey bilen var mı

20 güne ameliyatim var ancak esabil beye 2 gündür sistem üzerinden randevu alamıyorum arkadaşlar, randevusuzda kabul etmiyormus ameliyat olacaksan bile ne yapmam lazım.

önermiyorum bi arkadasım oldu o kadar sivri ve yukarıda oldu ki tekrar olacak. bi müşterimde olmuş 12.000 ye inanılmaz bi fiyat ve düşmüş burnu. benim olduğum doktoa olacak.

önermiyorum bi arkadasım oldu o kadar sivri ve yukarıda oldu ki tekrar olacak. bi müşterimde olmuş 12.000 ye inanılmaz bi fiyat ve düşmüş burnu. benim olduğum doktoa olacak.

bir kişinin başına bu geldi diye herkesin başına gelecek diye bir durum yok, benim çevremde kendisine ameliyat olan 4 kişi var ve gayet güzel burunları burda 20 bin tl veripte proflara pişman olan insanlarda var ayrıca esabil bey 12 bine ameliyat yapmıyor özelde olan ameliyatları max 5-6 bin bilmeden yorum yazmayın.

4 sene ameliyat olmayı bekledim araştırdım en sağlıklısı Özmen kara! Başka doktor tanımam üzerine esabil hocanın daha ne haberleri var siz bence ilk onları araştırın sonra benim yorumuma cevap verecek cüretti bulun kendiniz de. şimdi siz ona amliyat olacaksınız diye övmemi mi bekliyorsunuz ...? neyse 6 ay sonra umarım aklınıza gelir bu sçöyledikleriniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar aynı hastanede Ahmet beye randevu alabilirken esabil hocaya alamıyorum sistemde uygun randevu yok diyor, 3 gündür uğraşıyorum 20 güne ameliyatım var tahlil yaptırmam lazım olmazsa randevusuz gidicem ama onunda kabul etmiyormus yardimci olurmusunuz ne yapayım

arkadaşlar bugün üçüncü günüm aşırı kanamam şişme var napmalıyım yaşayanınız oldu mu

Baksana uyumuşum böyle olmuş

Eklentiler

• 72225CB5-E98D-4642-83EB-DAA45797F40F.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 142
Benim 3.gün sağdan ara ara geliyor kan ama soldan sürekli
ben hastanedeyken şarıl şarıldı esabil beye sormuştum normal demişti bünyeden bünyeye değişiyormuş geçme süresi kuzenimin tampon çıkarıldığı gün bile kanıyormuş ama korktum yine de ya

Gazlı bez yapıştır daha rahat oluyo ben sürekli peçeteyle siliyodum da şimdi gazlı bez koyuyorum 2 saat falan duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…