Bence burnunuz cok güzel olmuş ufak ve kalkık. Benim de biraz kemik var. İstedigim burun tipi böyle ama biraz daha uzunhArkadaşlar öncelikle herkese merhaba Esabil Eker’e yaklaşık 4 yıl önce burnumu yaptırdım ama gelin görünki Aşırı yapay duran yandan saçma sapan kaydırak görünümlü önden ise eşit olmayan domuz görünümlü burun delikleri olan ucu top gibi ve aşırı geniş bir buruna sahip oldum. Öyle hevesle gitmistim ki .. Çokta kötü olamayan bir buruna sahiptim. Bir hataya düstüm elime toplu miktarda para gecmisti ve ben suratımın tamda ortasında bulunan neden daha güzel olmasın ki ? Diye düşündüğüm burnumu, zaten fiyatıda uygun diyerek ( herkesin düşündüğü şey ) Esabil Beye yaptırmaya karar verdim. Gittiğimde kendi burnuda yapılı olan cokta güzel oldugunu kendime yakısacagını dusundugum Tuvana Türkayın fotoğrafını gösterdim böyle olmasını istediğimi söyledim bu kadar incelmez önden dedi, amenna zaten kafama takmıstım gözümü karartmıstım bu kadar olmasada en azından benzer diye düsündüm. Ameliyatı oldum herkes gibi zor bi sürec gecirdim ama hic agrım olmadı cok şükür. Cok uzun anlatmak istemiyorum fazla doluyum cunkukimseye soyleyemiyorum burayada sırf bunları yazmak icin kayıt oldum. Çünkü ailem yaptırma diye cok soyledi ben her seyi göze alıyorum dedim. Üzülmeyim diye kötü demiyorlar sadece keske yaptırmasaydın diyorlar dahada görüpte begeneni görmedim ve bu durum beni cok üzüyor kimseye keske yaptırmasaydım diyemiyorum cunku herkes beni ikna etmeye calısırken ben dinlemedim bisey deme hakkımda kalmadı bu yüzden. Ay daha neler neler benimle yakın zamanda burnunu baska bir doktora yaptıran arkadasım var aynı ortamda bulunuyoruz surekli herkes ona burnun cok guzel çok yakısmıs diyor yanımda benimde gözlerim doluyor sessiz kalıyorum üzülüyorum acıkcası. Neyse konumuza dönelim aradan 2 sene falan gecti baktım burnum inanılmaz fake duruyor öndende acayip geniş doktora gittim gösterdim burnum cok genic ucu bi garip dedim ödemden dedi! Yahu aradan kac sene gecmis ne ödemi zaten gözünün ucuyla baktı hic dokunmadı ilgilenmedi bile o kadar zoruma gittiki.. Sonuc olarak 4. Senem ve burunla yasamaya devam ediyorum. İkinci ameliyata ne bütçem var nede güvenim. Simdiye kadar kimseye dökemedim içimi size döktüm. Hakkınızı helal edin.... ( fotograflarımı cok kırptım malum internet ortamı isterseniz tam halini atarım mesaj yoluyla )
Ben ankara da en cok bu doktorun ismin i duydum ve cok memnun hastalari var.Canim cok buyuk kemerli bi burundan findik burun beklersen bu doktor degil docenti gelse olmaz biraz beklentinle ilgili ben 17snde olacagim hic korkum endisem yokArkadaşlar merhaba. Bende Esabil Eker’e ameliyat olacağım. Çok tedirginim kafam iyice karıştı. Başka doktor mu baksam?
Bir de benim ikinci burun ameliyatım olacak. Burun deliklerim eşit değil ve kanatlarım çok geniş sadece bunun için yaptırmayı düşünüyorum. Başka doktor mu bakmalıyım? Siz yada bir yakınınız mı ameliyat oldu acaba? Benim arkadaşım oldu burnu çok güzel çok beğendim ama muayeneye gittiğimde de oradaki hastaların burunlarını beğenmedim. İşte öyle kararsızım |
Çok yakın arkadaşım oldu. Bir insan evladı o kızın yüzünü o hale nasıl getirebilir inanın bilmiyorum. Her gün ağladığını biliyorum . Revizyon oldu daha sonra Haldun Kamburoğlu diye bir doktara 35.000 lira verip geçen yıl. Kaburga kıkırdağı kullandı ona rağmen düzelmesi. Doktor anca bu kadar düzeliyor demiş elimden geleni yaptım demiş. Yanı kısaca hem kizin cebimden 40. 000 lira para çıktı hem eskisinden kötü oldu hem de psikolojisi mahvoldu. Ben olsam asla yaptırmazdım yine de siz bilirsiniz.
Bir de benim ikinci burun ameliyatım olacak. Burun deliklerim eşit değil ve kanatlarım çok geniş sadece bunun için yaptırmayı düşünüyorum. Başka doktor mu bakmalıyım? Siz yada bir yakınınız mı ameliyat oldu acaba? Benim arkadaşım oldu burnu çok güzel çok beğendim ama muayeneye gittiğimde de oradaki hastaların burunlarını beğenmedim. İşte öyle kararsızım
Çok yakın arkadaşım oldu. Bir insan evladı o kızın yüzünü o hale nasıl getirebilir inanın bilmiyorum. Her gün ağladığını biliyorum . Revizyon oldu daha sonra Haldun Kamburoğlu diye bir doktara 35.000 lira verip geçen yıl. Kaburga kıkırdağı kullandı ona rağmen düzelmesi. Doktor anca bu kadar düzeliyor demiş elimden geleni yaptım demiş. Yanı kısaca hem kizin cebimden 40. 000 lira para çıktı hem eskisinden kötü oldu hem de psikolojisi mahvoldu. Ben olsam asla yaptırmazdım yine de siz bilirsiniz.
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun.Çok teşekkür eserim bilgilendirme için. Çok sağolun.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba Esabil Eker’e yaklaşık 4 yıl önce burnumu yaptırdım ama gelin görünki Aşırı yapay duran yandan saçma sapan kaydırak görünümlü önden ise eşit olmayan domuz görünümlü burun delikleri olan ucu top gibi ve aşırı geniş bir buruna sahip oldum. Öyle hevesle gitmistim ki .. Çokta kötü olamayan bir buruna sahiptim. Bir hataya düstüm elime toplu miktarda para gecmisti ve ben suratımın tamda ortasında bulunan neden daha güzel olmasın ki ? Diye düşündüğüm burnumu, zaten fiyatıda uygun diyerek ( herkesin düşündüğü şey ) Esabil Beye yaptırmaya karar verdim. Gittiğimde kendi burnuda yapılı olan cokta güzel oldugunu kendime yakısacagını dusundugum Tuvana Türkayın fotoğrafını gösterdim böyle olmasını istediğimi söyledim bu kadar incelmez önden dedi, amenna zaten kafama takmıstım gözümü karartmıstım bu kadar olmasada en azından benzer diye düsündüm. Ameliyatı oldum herkes gibi zor bi sürec gecirdim ama hic agrım olmadı cok şükür. Cok uzun anlatmak istemiyorum fazla doluyum cunkukimseye soyleyemiyorum burayada sırf bunları yazmak icin kayıt oldum. Çünkü ailem yaptırma diye cok soyledi ben her seyi göze alıyorum dedim. Üzülmeyim diye kötü demiyorlar sadece keske yaptırmasaydın diyorlar dahada görüpte begeneni görmedim ve bu durum beni cok üzüyor kimseye keske yaptırmasaydım diyemiyorum cunku herkes beni ikna etmeye calısırken ben dinlemedim bisey deme hakkımda kalmadı bu yüzden. Ay daha neler neler benimle yakın zamanda burnunu baska bir doktora yaptıran arkadasım var aynı ortamda bulunuyoruz surekli herkes ona burnun cok guzel çok yakısmıs diyor yanımda benimde gözlerim doluyor sessiz kalıyorum üzülüyorum acıkcası. Neyse konumuza dönelim aradan 2 sene falan gecti baktım burnum inanılmaz fake duruyor öndende acayip geniş doktora gittim gösterdim burnum cok genic ucu bi garip dedim ödemden dedi! Yahu aradan kac sene gecmis ne ödemi zaten gözünün ucuyla baktı hic dokunmadı ilgilenmedi bile o kadar zoruma gittiki.. Sonuc olarak 4. Senem ve burunla yasamaya devam ediyorum. İkinci ameliyata ne bütçem var nede güvenim. Simdiye kadar kimseye dökemedim içimi size döktüm. Hakkınızı helal edin.... ( fotograflarımı cok kırptım malum internet ortamı isterseniz tam halini atarım mesaj yoluyla )
Merhaba canim gecmis olsun bende dun oldum esabil beye kanama ne kadar suruyor hemsire devam etmesi normsl dedi ama yinede bi tirstimArkadaşlar merhaba 6 ay önce esabil eker’e burun estetiği oldum ameliyat öncesi kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Aslında hiç problemi olmayan karakteristik bir buruna sahiptim ama nefes problemim vardı bu yüzden ameliyat olmalıydım narkoz almışken estetikte olsun diye 3 doktor gezdim esabil hocada karar kıldım. Muayene olmak, ameliyat günü almak biraz zorlu bir süreç çünkü hoca çok dolu bu nedenle sabah erken saatte nafiz köreze gidip sıra almalısınız ameliyat gününüz ortalama 6-7 ay sonraya veriliyor yoğunluktan ötürü.(en azından benim ameliyat olduğum dönem bu şekildeydi) hoca için ilgisiz diyenler olmuş ama bütün gerekli bilgileri size veriyor gerektiği kadar konuşuyor ve ameliyata girmeden önce nasıl bir burun istediğinizi size soruyor zira 1 ay önceden konuşsanız bile hocanın aklında kalmaz o yüzden ameliyata girmeden önce fotoğraflar çekiliyor, ne yapılacağına karar veriyor sizin istediğiniz burun yüzünüze yakışmayacaksa zaten uyarıyor olmaz diye bence bu durumda diretmeyin işin ehli o sonuçta. Ameliyatım çok rahat geçti eli gerçekten hafif morarma şişlik en az düzeyde oldu ve 10 güne bütün morluğum geçti ki aşırı beyaz tenli bir insanım. Verdiği masajı ne kadar çok yaparsanız sizin kârınıza ödem atmayı hızlandırmış olursunuz. Tamponlar alınırken asla acı hissetmedim zaten silikon tampon kullanıyor flop diye çıkarıp alıyor burnunuzdan, ilk 10 gün uyumakta zorlandım çünkü tampondan ötürü ağızdan nefes alıp uyumalıyız ve baş yukarda sırt üstü yatmalıyız haricinde bir sıkıntım yoktu taburcu olduğum gün misafir ağırladım. Tamponlar çıktığında ilk ay burunda kanlar birikip tıkıyordu bunları ya burna su çekip hınkırma yöntemiyle yada burnumun içine cımbız sokup o kurumuş kanları alarak çözdüm(cımbız doktorun önerisi) ilk aylar çok kalkık geniş bir burunlaydım ama zaman içinde incelmeye ve inmeye devam etti o yüzden ilk aylar burnum çok kötü düşüncesine kapılmayın oturması zaman alıyor o gördüğünüz burun kalmayacak. Şuan nefes konusunda hala problem yaşıyorum ama bunun sebebi aldığım 25 kilo olabilir o yüzden yorum yapamayacağım. Şekil konusuna gelirsek ameliyat olmamı kimse desteklemedi ama şuan herkes çok güzel oldu iyiki olmuşsun diyor başta annem. Ben sadece biraz burun boyunu fazla kısalttığını düşünüyorum uzun burunlar yüzü daha ince ve uzun gösteriyor bence şuan yüzüm biraz daha yuvarlak oldu ama dediğim gibi aldığım kilonunda etkisi büyük bu görüntüde haricinde her şey çok iyi ama benim doktordan istediğim tek şey sadece kemeri ve ucundaki sivriliğin gitmesiydi çok müdahale etmemesini rica ettim sonuç bu şekilde oldu. Estetik göreceli bir kavram kimine göre güzel olan kimine göre olmaz o yüzden burada burnum harika oldu yada burnum çok kötü oldu diyenlere kulak asmamanızı tavsiye ederim. Genel olarak esabil hoca boyu kısa, ucu hafif kalkık, az kavisli ve biraz geniş burunlar yapıyor benim gözlemlediğim. Bildiğim kadarıyla esabil hocanın alanı kbb ve estetik yani iki branşta da bilgi sahibi o yüzden ben kendisini tercih etmiştim. Memnun kalanların tarafındayım ben ama bu kişinin kendi karar vereceği bir durum, yakınlarıma doktorumu şiddetle öneriyorum
Kanama bir hafta-10 gün kadar sürdü çok normal kanaması korkmayınMerhaba canim gecmis olsun bende dun oldum esabil beye kanama ne kadar suruyor hemsire devam etmesi normsl dedi ama yinede bi tirstim
Ben çok beğendim burnunuzu. Bende olmak istiyorum. Randevu almak çok zor sanırım . Birde özelde yapıyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı? Birde ne kadar ödeme yaptınız ?Arkadaşlar merhaba 6 ay önce esabil eker’e burun estetiği oldum ameliyat öncesi kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Aslında hiç problemi olmayan karakteristik bir buruna sahiptim ama nefes problemim vardı bu yüzden ameliyat olmalıydım narkoz almışken estetikte olsun diye 3 doktor gezdim esabil hocada karar kıldım. Muayene olmak, ameliyat günü almak biraz zorlu bir süreç çünkü hoca çok dolu bu nedenle sabah erken saatte nafiz köreze gidip sıra almalısınız ameliyat gününüz ortalama 6-7 ay sonraya veriliyor yoğunluktan ötürü.(en azından benim ameliyat olduğum dönem bu şekildeydi) hoca için ilgisiz diyenler olmuş ama bütün gerekli bilgileri size veriyor gerektiği kadar konuşuyor ve ameliyata girmeden önce nasıl bir burun istediğinizi size soruyor zira 1 ay önceden konuşsanız bile hocanın aklında kalmaz o yüzden ameliyata girmeden önce fotoğraflar çekiliyor, ne yapılacağına karar veriyor sizin istediğiniz burun yüzünüze yakışmayacaksa zaten uyarıyor olmaz diye bence bu durumda diretmeyin işin ehli o sonuçta. Ameliyatım çok rahat geçti eli gerçekten hafif morarma şişlik en az düzeyde oldu ve 10 güne bütün morluğum geçti ki aşırı beyaz tenli bir insanım. Verdiği masajı ne kadar çok yaparsanız sizin kârınıza ödem atmayı hızlandırmış olursunuz. Tamponlar alınırken asla acı hissetmedim zaten silikon tampon kullanıyor flop diye çıkarıp alıyor burnunuzdan, ilk 10 gün uyumakta zorlandım çünkü tampondan ötürü ağızdan nefes alıp uyumalıyız ve baş yukarda sırt üstü yatmalıyız haricinde bir sıkıntım yoktu taburcu olduğum gün misafir ağırladım. Tamponlar çıktığında ilk ay burunda kanlar birikip tıkıyordu bunları ya burna su çekip hınkırma yöntemiyle yada burnumun içine cımbız sokup o kurumuş kanları alarak çözdüm(cımbız doktorun önerisi) ilk aylar çok kalkık geniş bir burunlaydım ama zaman içinde incelmeye ve inmeye devam etti o yüzden ilk aylar burnum çok kötü düşüncesine kapılmayın oturması zaman alıyor o gördüğünüz burun kalmayacak. Şuan nefes konusunda hala problem yaşıyorum ama bunun sebebi aldığım 25 kilo olabilir o yüzden yorum yapamayacağım. Şekil konusuna gelirsek ameliyat olmamı kimse desteklemedi ama şuan herkes çok güzel oldu iyiki olmuşsun diyor başta annem. Ben sadece biraz burun boyunu fazla kısalttığını düşünüyorum uzun burunlar yüzü daha ince ve uzun gösteriyor bence şuan yüzüm biraz daha yuvarlak oldu ama dediğim gibi aldığım kilonunda etkisi büyük bu görüntüde haricinde her şey çok iyi ama benim doktordan istediğim tek şey sadece kemeri ve ucundaki sivriliğin gitmesiydi çok müdahale etmemesini rica ettim sonuç bu şekilde oldu. Estetik göreceli bir kavram kimine göre güzel olan kimine göre olmaz o yüzden burada burnum harika oldu yada burnum çok kötü oldu diyenlere kulak asmamanızı tavsiye ederim. Genel olarak esabil hoca boyu kısa, ucu hafif kalkık, az kavisli ve biraz geniş burunlar yapıyor benim gözlemlediğim. Bildiğim kadarıyla esabil hocanın alanı kbb ve estetik yani iki branşta da bilgi sahibi o yüzden ben kendisini tercih etmiştim. Memnun kalanların tarafındayım ben ama bu kişinin kendi karar vereceği bir durum, yakınlarıma doktorumu şiddetle öneriyorum
Ben çok beğendim burnunuzu. Bende olmak istiyorum. Randevu almak çok zor sanırım . Birde özelde yapıyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı? Birde ne kadar ödeme yaptınız ?
Çokkkk teşekkür ederim kısa zamanda cevap verdiğiniz için. Peki özelde olmak istersem yine hastaneye mi gidilmesi gerekiyor. Çok soru sordum özür dilerimEvet randevu devlet hastanesinde çok zor ama özelde isterseniz hemen yapıyo aylar boyunca beklemenize gerek kalmıyor. Fiyat konusuna gelince çok net bilmiyorum çünkü ameliyat bittikten sonra yapılan işlemlere göre fiyat bekirleniyor yani öncesinde şu kadara yaparım diye bir fiyat vermedi doktor. Ameliyat esnasında ne işlemler yapıldıysa onların ücreti taburcu olurken ödeniyor. Taburcu olurken çıkış işleriyle eşim ilgilendi ben hiç sormadım tam ne kadara mâl oldu diye ama yanılmıyorsam 2bin civarı bir miktardı. Tabi benim ameliyat sürecim böyle geçti belki herkesinki farklıdır.
Peki 25 kiloyu nasıl aldınız ? 6 ayda mı? Yani burun ameliyat mı sebep oldu o yüzden sordum. Çok yazıyorum ne olur kusura bakmayın. Halkınızı helal edin.,sizi buldum artık benden kurtuluş yok.Çokkkk teşekkür ederim kısa zamanda cevap verdiğiniz için. Peki özelde olmak istersem yine hastaneye mi gidilmesi gerekiyor. Çok soru sordum özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?