Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Estağfurullah özelde nasıl oluyor bilmiyorum ama bence özelde ameliyat olmak istiyorsan direk özele git çünkü devlet hastanesinde baya beklemen gerekiyor özele gidip muayene olabilceğini düşünüyorum

Bende ameliyat sonrası aldın sandım .cevapların için çokkkk teşekkür ederim söz son soru peki nasıl ulaşacağım doktora özele yaptırsam da yine mi hastaneye gitmem lazım?
Özelde olmak istiyorsan mesai saatinden sonra oraya gidebilirsin ama her gün geliyor mu bilmiyorum. Ben devlet hastanesine gidip kartı aracılığıyla ulaşmıştım özelde olmak için haber verirken

Özelde olmak istiyorsan mesai saatinden sonra oraya gidebilirsin ama her gün geliyor mu bilmiyorum. Ben devlet hastanesine gidip kartı aracılığıyla ulaşmıştım özelde olmak için haber verirken

Merhaba. Nisan veya Mayıs gibi kendisine özelde ameliyat olmak istiyorum. Özelde ameliyat yaptığı hastaneyi biliyormusunuz ismini?

Birde bana 3-4 ay önce özelde için bir fiyat vermişti verdiği fiyat dışında ekstra bişey çıkar mı ? Verdiği fiyatami yapıyor?

Cnm selam sanırım Balgat’da yapıyorum diye biliyorum ama nerde bilmiyorum . Bende özelde yaptırmak istiyorm doktora bilgi alırsak birbirimize verelim sanırsam ücreti biraz daha yüksek ama net bilmiyorum

Arkadaşlar selam uzunca bir şey sormam gerek.
Ben esabil hocaya ameliyat olmak istiyorum ve yaklaşık 1 ay önce kgr rontgen kan ve anestezi bunlari hallet gel ameliyat tarihini konusalim dedi.
O sıralar okulumda biraz yoğun calistigim için gidemedim ve şuan tatil şimdi gidicem ama randevu almakta hayli zorlaniyorum mhrsde asla bulamiyorum sıra(bunun bi taktigi varmı bide sirayi kolay almanin yani).Soracağım şeyde şu. Anestezi dısında her seyi hallettim kan sonuclarimin cikmasini bekliyordum. Ustunden 1 ay gecti şimdi direk hastaneye gidip anestezi doktoruyla konusabiliyor muyum sonuclarim cikti falan diye.ve ayni şekilde esabil hocanin yanina randevusuz girebilir miyim hepsini hallettik diye ustunden 1 1.5 ay gecti ama
Bir de anestezi doktorunda iş uzun suruyor mu ona göre randevu alıcam esabil hocadan tesekkurler umarim anlatabilmisimdir

Aynen balgatta yapıyor fiyatı yeniyılla beraber artmış olabilir

anestezi için gişeden sonuç sırası almıştım ben sıra gelince anestezi için diye belirtmiştim, ameliyat gününü de belirlemek için öğleden sonra 3 buçuk 4 civarı esabil bey odaya gelmiş oluyor o zaman hepsini götürüp halledebilirsin

Gişeye gidip anestezi icin geldik sonra doktorla konusucaz mi demem gerek acaba

Gişeye gidip anestezi icin geldik sonra doktorla konusucaz mi demem gerek acaba
Yok şöyle; sıra alıyosun makineden önce sonuç sırası, sonra sıran gelince anestezi uzmanına diye belirtiyorsun, sonra anestezi uzmanından onayı alıyorsun sonra elinde olan bütün kağıtlarınla esabil beyin yanına gidiyorsun. Benim bunları halledeli 1 yıl oldu o yüzden değişmişse bilmiyorum ama ben yaparken bu şekildeydi

Arkadaşlar dün ameliyatımı oldum. Burnum sürekli kanıyor. Yüzüm tanınmayacak kadar şişti cildim çok hassas olduğu için herhalde. Özellikle üst dudağım ve gözlerim. Önerebileceğiniz şeyler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Buz koyacaksın morluk kremi süreceksin yüksek yastıkla yatacaksın ki daha fazla şişmesin

Herkese merhabalar, yaklaşık 2.5 sene önce estetik oldum bu site sayesinde olmaya karar vermiştim sizleri bilgilendirmek istedim. Ben ameliyat olmaya karar verdiğim zaman hastaneye gittiğimde iki hastasıyla karşılaşmıştım ve burunları çok güzeldi bu bana ön ayak olmuştu. Fakat burada bazı hastaların burunları çökmüş, burun delikleri eşitsiz, bazı hastaların düşmüş 6 ay sonra tekrar ameliyat yapacağı hastaları dahi vardı. Ben ameliyat olduktan sonra ilk 5 ay burun şekilden şekile girdi başta küçücüktü daha sonra kocaman oldu resmen eski halini almıştı, 2-3.ayımda burun deliğinde çökme görmüştüm burun ucu top gibi kocamandı vs. Arkadaşlar hepsi geçiyor sabırlı olun. En azindan bende öyle oldu hepsi zamanla geçti. Şu an 2.5 yıl oldu tek sorunum burun ucumda azıcık ödem var hala biraz sert bu da hocadan mı kaynaklıdır yoksa iyileşme sürecinden midir bilemiyorum. Bu arada hocaya gösterdiğiniz fotoğrafın bir anlamı yok diyebilirim sizin burnunuzdan ne çıkabilirse onu yapıyor, alçı ilk çıktıgında burnunuz inanılmaz kalkık ve kemik yokmuş gibi görünür korkmayın gayet normal. Ameliyat olacak herkese iyi şanslar:) eski burnumun fotoğrafı bulamadım ama ucu kocaman top gibi ve düşüktü, burnumun ucu olabildiğince küçük hafifte kalkık olsun demiştim kalın derili bir buruna sahip olduğum için çok ince görüntülü bir burun olmaz demişti. Ben mutluyum çevremde kimse anlamıyor. Esabil bey bariz estetik duran burunlar yapmıyor diyebilirim. Hafif kavisli burun ucu yuvarlak burunlar yapıyor gözlemlerim doğrultusunda. Şimdi de çevremden birinin burnunu esabil beye yaptıracağız hastaneye gideceğimiz zaman herhangi birinizle denk gelirsek ne mutlu, bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım sevgiler. şu an ki hali;

Eklentiler

• 4C9BC606-29C5-420C-A541-56D8A4E273C0.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 306
  • 21ECBA6C-829E-4030-9BA1-D0E6A0E4B551.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 285
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…