- 30 Temmuz 2019
- 8
- 3
- 16
- 30
Bildiğim kadarıyla özel yeri balgatta bence özele gidebilirsiniz direk muayene olmak içinÇokkkk teşekkür ederim kısa zamanda cevap verdiğiniz için. Peki özelde olmak istersem yine hastaneye mi gidilmesi gerekiyor. Çok soru sordum özür dilerim
EstağfurullahPeki 25 kiloyu nasıl aldınız ? 6 ayda mı? Yani burun ameliyat mı sebep oldu o yüzden sordum. Çok yazıyorum ne olur kusura bakmayın. Halkınızı helal edin.,sizi buldum artık benden kurtuluş yok.
Bende ameliyat sonrası aldın sandımEstağfurullah ☺ 25 kiloyu evlendikten sonra aldım 1 yılda
Özelde olmak istiyorsan mesai saatinden sonra oraya gidebilirsin ama her gün geliyor mu bilmiyorum. Ben devlet hastanesine gidip kartı aracılığıyla ulaşmıştım özelde olmak için haber verirkenBende ameliyat sonrası aldın sandım.cevapların için çokkkk teşekkür ederim söz son soru peki nasıl ulaşacağım doktora özele yaptırsam da yine mi hastaneye gitmem lazım?
Özelde olmak istiyorsan mesai saatinden sonra oraya gidebilirsin ama her gün geliyor mu bilmiyorum. Ben devlet hastanesine gidip kartı aracılığıyla ulaşmıştım özelde olmak için haber verirken
Cnm selam sanırım Balgat’da yapıyorum diye biliyorum ama nerde bilmiyorum . Bende özelde yaptırmak istiyorm doktora bilgi alırsak birbirimize verelim sanırsam ücreti biraz daha yüksek ama net bilmiyorumMerhaba. Nisan veya Mayıs gibi kendisine özelde ameliyat olmak istiyorum. Özelde ameliyat yaptığı hastaneyi biliyormusunuz ismini?
Birde bana 3-4 ay önce özelde için bir fiyat vermişti verdiği fiyat dışında ekstra bişey çıkar mı ? Verdiği fiyatami yapıyor?
Cnm çok teşekkür ederim siz ona mı ameliyat oldunuz ?Özelde olmak istiyorsan mesai saatinden sonra oraya gidebilirsin ama her gün geliyor mu bilmiyorum. Ben devlet hastanesine gidip kartı aracılığıyla ulaşmıştım özelde olmak için haber verirken
Evet 6 ay olduCnm çok teşekkür ederim siz ona mı ameliyat oldunuz ?
Aynen balgatta yapıyor fiyatı yeniyılla beraber artmış olabilirMerhaba. Nisan veya Mayıs gibi kendisine özelde ameliyat olmak istiyorum. Özelde ameliyat yaptığı hastaneyi biliyormusunuz ismini?
Birde bana 3-4 ay önce özelde için bir fiyat vermişti verdiği fiyat dışında ekstra bişey çıkar mı ? Verdiği fiyatami yapıyor?
anestezi için gişeden sonuç sırası almıştım ben sıra gelince anestezi için diye belirtmiştim, ameliyat gününü de belirlemek için öğleden sonra 3 buçuk 4 civarı esabil bey odaya gelmiş oluyor o zaman hepsini götürüp halledebilirsinArkadaşlar selam uzunca bir şey sormam gerek.
Ben esabil hocaya ameliyat olmak istiyorum ve yaklaşık 1 ay önce kgr rontgen kan ve anestezi bunlari hallet gel ameliyat tarihini konusalim dedi.
O sıralar okulumda biraz yoğun calistigim için gidemedim ve şuan tatil şimdi gidicem ama randevu almakta hayli zorlaniyorum mhrsde asla bulamiyorum sıra(bunun bi taktigi varmı bide sirayi kolay almanin yani).Soracağım şeyde şu. Anestezi dısında her seyi hallettim kan sonuclarimin cikmasini bekliyordum. Ustunden 1 ay gecti şimdi direk hastaneye gidip anestezi doktoruyla konusabiliyor muyum sonuclarim cikti falan diye.ve ayni şekilde esabil hocanin yanina randevusuz girebilir miyim hepsini hallettik diye ustunden 1 1.5 ay gecti ama
Bir de anestezi doktorunda iş uzun suruyor mu ona göre randevu alıcam esabil hocadan tesekkurler umarim anlatabilmisimdir
Gişeye gidip anestezi icin geldik sonra doktorla konusucaz mi demem gerek acabaanestezi için gişeden sonuç sırası almıştım ben sıra gelince anestezi için diye belirtmiştim, ameliyat gününü de belirlemek için öğleden sonra 3 buçuk 4 civarı esabil bey odaya gelmiş oluyor o zaman hepsini götürüp halledebilirsin
Yok şöyle; sıra alıyosun makineden önce sonuç sırası, sonra sıran gelince anestezi uzmanına diye belirtiyorsun, sonra anestezi uzmanından onayı alıyorsun sonra elinde olan bütün kağıtlarınla esabil beyin yanına gidiyorsun. Benim bunları halledeli 1 yıl oldu o yüzden değişmişse bilmiyorum ama ben yaparken bu şekildeydiGişeye gidip anestezi icin geldik sonra doktorla konusucaz mi demem gerek acaba
Buz koyacaksın morluk kremi süreceksin yüksek yastıkla yatacaksın ki daha fazla şişmesinArkadaşlar dün ameliyatımı oldum. Burnum sürekli kanıyor. Yüzüm tanınmayacak kadar şişti cildim çok hassas olduğu için herhalde. Özellikle üst dudağım ve gözlerim. Önerebileceğiniz şeyler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
birde çok fazla yanıyor şu an normal mi?Buz koyacaksın morluk kremi süreceksin yüksek yastıkla yatacaksın ki daha fazla şişmesin
Sızlaması yanması normal bence bende de olmuştubirde çok fazla yanıyor şu an normal mi?
teşekkür ederim cevapladığın içinSızlaması yanması normal bence bende de olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?