Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar ameliyat olalai 2 hafta oldu hala grip gibiyim nefesi zor aliyorum ne zaman acilir

Canim merhaba burun seklimiz resmen aynisi :) ameliyat olali 2 hafta oldu hala sanki gripmisim gibi nefes aliyorum bu normalmi

Tam 4 gün boyunca aralıksız burum kanaması çekmiştim ben malesef. Kendisi kesiliyor. Şişlikler içinde ananas ve yoğurt çok tükettim ama şişlikler bir anda azalmaya başlıyor zaten 1 hafta içerisinde bi sıkıntın kalmaz rahatlarsın baya daha yeni ameliyatın

Ayin 17sinde oldum ve tam 10.gun kesildi bi ara baya korkmustum artik durmayacakmi diye

Merhaba bende 2 kez başka bi doktora ameliyat oldum fakat 3.yü olmak istiyorum esabil bey nasıl revizyon için sizce

şu an bende atlattım her şeyi. ananas ve yoğurt tükettim internetten bakarak.

Ben de revizyon ameliyatı olacağım ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim. Bir daha aynı zorluğu boşuna çekmek istemiyorum.

Bu arada bilgi olarak yazıyım arkadaşlara. 2017 ocak ayında Esabil beye oldum ameliyatı. Burnumla ilgili bir şikayetim yok sadece ucundaki şişlik kaldı top gibi geçmiyor o. Bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Eskisine göre hatta ilk ameliyat olduğum zamanlara göre baya küçüldü. Artık tam şekli oturdu. Burun ucunda biraz düşme oluyor ama bende çok aşırı olmadı doğal burun istemiştim hala doğal duruyor

Kizlar ameliyat olali 3 hafta oldu ama hala ici buraz aciyo zaman zaman agriyo bide burnumun yanaklarimla kesistigi yere dokununca aciyo bu normalmi doktora gitsemmi

merhaba bende mayısta amelıyat olacağım tamponlar kaç günde çıkıyor mayısta birde sınavım var tamponlu yapabilir miyim bilemedim :)

merhaba bende mayısta amelıyat olacağım tamponlar kaç günde çıkıyor mayısta birde sınavım var tamponlu yapabilir miyim bilemedim :)
tamponlar ameliyattan 7 gün sonra çıkıyor.benimki 10.gün çıktı daha uzun olabilir.Mayısta sınavın varsa ameliyatı ertelemeni öneririm. Öncelikle tamponlu olduğun sürece halsiz olacaksın. Tam olarak yemek yiyemediğin genel olarak sıvıyla beslendiğin için kendini çok iyi hissetmeyeceksin. Yani tamponluyken dışarı çıkan insanlar var ama ben hiç çıkmadım bile. Çünkü yüzüm mor ve şişti ayrıca. Senin için çok zor olur diye düşünüyorum...

anladımm ameliyattan tam 9 gün sonra sınavım var 7. gün alınırsa çok güzel olur en azından daha rahat ederim. ameliyatı olayım çıksın aradan modundayım artık korkudan vs csaretimi zor toparladım :)) cevabınız için çok teşekkür edermm

Benim tamponum 7. gun alindi ama o halde asla sinava girilmez canim bildiklerinide yapamazsin suan tam olarak anlamiyorsun ama cidden kolay bi ameliyat degilmis 4. Haftam olcak ama hala vucudumda bi yogunluk var cunku baya bi kanamam oldu tam 9 gun ve beni baya sarsti ister istemez zorlandigin yerler olucak bence sinavindan sonrasi icin konus doktorla o zmaan cok rahat edersin bide benim gibi olursan sinavda surekli burnunda sizinti gelir hic rahat edemezsin

Bende o günlerimi hatırlıyorumda 7. Günü bırak 2. Haftamda anca insan içine çıkabilecek duruma gelmiştim. Ama belki bu arkadaşın yüzü o kadar morarmaz

Bence de rahat edemezsin ben ameliyattan 3 hafta sonra okula gittim sürekli ağzımdan nefes aldığım için aşırı rahatsız oluyordum daraltı geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…