- 22 Eylül 2019
- 17
- 3
- 16
- 27
Hiç asistanına dair bir şey duymadım, varsa bile bu hastane de değil de dışarı da özelde ameliyatlarını yaptığı yer de vardır. Ara ara arayıp randevuları sorgulamak lazım. Onun haricinde başka olabilecek doktor alternatifi biliyor musunuz ?Aynı şekilde bende :) burayı takip edeceğim, aslında esabil hocanın bir asistanı var mı ya da onun ameliyatlarıyla ilgilenen biri onunla iletişim kurabilirdik. Hemen hemen her doktorun oluyor
Bir sayfa oncesinde bir arkadaş bir kaç doktor yazmış, ama devlet hastasinde çok fazla gün veriyorlar simdi başka doktora git sonra 5 ay bekle düşününce bile beziyorum sizin tarihinizde verilmiş neredeyse 1 sene beklemiş olacağızHiç asistanına dair bir şey duymadım, varsa bile bu hastane de değil de dışarı da özelde ameliyatlarını yaptığı yer de vardır. Ara ara arayıp randevuları sorgulamak lazım. Onun haricinde başka olabilecek doktor alternatifi biliyor musunuz ?
Gazi üniversitesine gittiğimde randevular full doluydu ve sıra dahi alınmıyordu. Şu an zaten pandemi olduğu için randevu almak çok güç. Dediğiniz gibi 1 seneye kadar sarkabiliyor. Umarım Esabil hocanın randevuları bir an önce acılır, yoksa araya kaynayacakBir sayfa oncesinde bir arkadaş bir kaç doktor yazmış, ama devlet hastasinde çok fazla gün veriyorlar simdi başka doktora git sonra 5 ay bekle düşününce bile beziyorum sizin tarihinizde verilmiş neredeyse 1 sene beklemiş olacağız
Araya kaynayacak derken, elbette en son kimde ise sıra o şekilde ilerler zamanı olanlar da ertelenmiş olur yani bir haksızlık olacağını düşünmüyorum ama siz randevuyu takip edinGazi üniversitesine gittiğimde randevular full doluydu ve sıra dahi alınmıyordu. Şu an zaten pandemi olduğu için randevu almak çok güç. Dediğiniz gibi 1 seneye kadar sarkabiliyor. Umarım Esabil hocanın randevuları bir an önce acılır, yoksa araya kaynayacak
Merhabalar.Benim de 19 Agustosta ameliyatim var. Doktor ayin basinda gel demisti onceden ama simdi corona sebebiyle ameliyat tarihini geri atarlar diye dusunuyorum cok da yakin degil hastane. Direk geri mi gonderdiler sizi. Ameliyatlar acildiginda haber verebilir misniz acaba.Arkadaşlar ben de ameliyat olacaktım ancak virüs nedeniyle kaldı. Randevular açılmış ben gittim ama bir tarih alamadım. Çünkü daha estetik ameliyatlar başlamamış. Başka giden ameliyat randevusu alan olursa bu başlıkta belirtsin. Uzaktan gidecek olanlar ona göre doktor randevusu alır.
Merhabalar.Benim de 19 Agustosta ameliyatim var. Doktor ayin basinda gel demisti onceden ama simdi corona sebebiyle ameliyat tarihini geri atarlar diye dusunuyorum cok da yakin degil hastane. Direk geri mi gonderdiler sizi. Ameliyatlar acildiginda haber verebilir misniz acaba.
Acaba ablanızın burnunun önceki ve sonraki halini görebilir miyim ?Esabil Eker burunun fonksiyonel sorunlarını çözmek için iyi bir doktor ama estetik olarak şekil vermede yetersiz bence. Ablamın burnunu yaptı.Kalın deriliydi. Sanki hiç değişiklik olmadı . Burnunun eğriliğini aldı biraz kanatları küçülttü o kadar . Zaten ameliyatının adı da septoplasti idi . Rinoplasti kelimesi geçmiyordu .
Daha önce 25 temmuza mi vermisti ameliyat tarihini. Benim 19 agustosta ameliyatimi yapar mi simdi ?Ben hocaya 25 temmuzda oldun arkadaşlar
Özelde mi oldun esabil hocaya?Ben hocaya 25 temmuzda oldun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?