Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Girmenizle çıkmanız bir oluyor. Kolunuzda serumla uyanıyorsunuz zaten ve hemşireler falan da çok ilgili. 1 gece kalınıyor hastanede. Hiçbir ağrı sızı hissetmiyorsunuz. Hiç ilaç da içmedim ben. Hatta, neden bu kadar ertelemeyin, diye hayıflanırım hâlâ. Aşırı korkak biriyimdir çünkü 2-3 gün sızı seklinde kan akabiliyor. 3. ve 4. gün baya morarıp şişiyor ama krem sürüp sürekli buz koyunca idare ediyor insan.Sonra yavaş yavaş iniyor. Morartılar da sararıyor. Bütün yemekleri blanderdan geçirip yiyorsunuz, hep yüksekte yatıyorsunuz... 10.gün tampon çıkıyor, 15. günde de o lekeler ve şişlikler tamamen iniyor... Tabii burun ve çevresinde hafif hissediliyor şişlik, hissizlik ama zamanla alışıyor insan. Genel olarak çok da zor değil bence. Ben beyaz tenli olduğum için

Belki de çok morardı falan. Herkesin 15 gün sürecek diye bi kaide yok ama yine de genel, ortalama

21 yaşındayım sizce olmal mıyım
Aynada kendinizi beğenmiyorsanız olabilirsiniz bence. 21 gayet normal, sağlıklı karar alınabilecek bir yaş. Önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz Ama farklı doktor arayın bence. Naçizane önerim...

İyi akşamlar son dönemlerde esabil hocaya ameliyat olan var mı acaba süreci nasıl işliyor özelde yapılıyor sadece falan yazanlar olmuş ben devlette olmuştum üç sene önce çok memnunum kardeşim için düşünüyoruz şimdi de ama şehir dışından gelecek randevu işlemleri ile ilgili Bilgi verebilecek olam varmı ? Teşekkürler

Ameliyat olmadan burada ki yorumları okudum. Burun Ameliyatımı Doktor Okan Özgür Özturan da yaptırdım. Çok başarılı bir sonuç aldım. O sebepten yukarıda yazanları pek anlayamadım. Herkesin fikri farklı dır. Ben derim ki Doktor Okan Özturan bir numara!

merhaba, 2 gün önce burun ameliyatı oldum. esabil bey'e. şu an suratım çok şiş ve mor. geçeceğini biliyorum. burun ucum da top gibi ve şiş. bu da sorun değil. ama kafama takılan şey burun deliklerimin asimetrik duruşu. doktorumdan ameliyat günü çektiği fotoğrafları istedim. yamuk orada da. bu sonradan düzelir mi acaba? bir de şu an sargıda olduğu için nasıl durduğunu anlamıyorum ve aşırı merak ediyorum. fotoğraftaki duruşuna göre yorum yapabilir misiniz acaba? tahmin edemiyorum ben çünkü :)

Eklentiler

• Screenshot_20201019-175212(1).webp
    22 KB · Görüntüleme: 190
  • Screenshot_20201019-175134(1).webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 197
Merhaba. Profilden tam istediğim gibi ama delikler normalde asimetrik değildi ama ameliyattan çıktığımdan beri baya asimetrik ve belli oluyor ve insanların bakışından rahatsız oluyorum. 2 sene oldu, aynı yani. Randevular açılınca gideceğim direkt.

Esabil beye mi olmuştunuz? Delikler konusunda şu zamana kadar nasıl bir açıklama yaptı size? Aradan iki yıl geçmiş yani anlamıyorum herkesin deliklerinde bir asimetri sorunu oluyor ve bu doktor bu durumun muhtemelen farkında olmasına rağmen hiç mi kendini düzeltmeye çalışmıyor

Evet ona oldum. 2-3 kere gittim yanına, rutin kontrole. Zamanla düzelecek, dedi ama kendi kendine düzelecek bir durum değil ki Kışın gidecektim 1 sene olduğu için revizyon ameliyatı için ama fırsat olmadı sonra da pandemi çıkınca baya erteledim. Kaldı böyle. Dediğiniz gibi, farkında bence. Olmalı da. Kapısında zaten 2.kez düzelttirmek için hastalar vardır hep. Neden böyle oluyor anlamadım

Direkt kişinin cevabına binaen cevap yapmayı beceremedim bir türlü. Kusura bakmayın Bir üstteki arkadaşımızın fotoğrafını görmeden cevap yazmıştım, şimdi gördüm. Sizinkinden daha asimetrik benimkisi ve benimki de sol taraf. Yani ameliyatı böyle bitirirken bir anormallik olduğu gayet belli. Doktor olmaya gerek yok. Bizde de göz var, görüyoruz. Neden o an düzeltilmiyor acaba?

Bir de, bu ara müsaitim ve gitmek ıstiyorum ama sistemde Fatih değil de 12.Cadde görünüyor. Doktor aynı sonuçta. Oraya gitsem bir netice alır mıyım, ameliyat işlemleri ve gün verme gibi vs. yoksa boşuna mı gitmiş olurum? 12.Cadde'ye gidip böyle durumda olan var mı acaba? Teşekkürler...

12. caddeye gidebilirsiniz ben oraya gitmiştim. bir de şey şu üstteki fotoğraf bana aitti. tamponlarım varken aşırı asimetrikti. dün çıkarıldı tamponlarım ama azıcık düzelmiş gibi. tabii şişlik gittiğinde ne olacak bilemiyorum. bana özelden burnunuzu atabilir misiniz acaba? çok merak ettim de

Tabii ki. Kullanmayı pek bilmiyorum burayı ama denerim Siz 12.Cadde'de muayene oldunuz anladığım kadarıyla ama ameliyatı orada mı, Fatih Ana Bina'da mı yoksa özelde mi oldunuz ve korona testi yapılıyor mu ameliyat öncesi? Teşekkürler...

size özelden yazacağım

Revizyon olmak istemenizin sebebi sadece deliklerdeki asimetri mi? Yoksa genel oldak mı memnun kalmadınız? Asimetri ise doktorunun burun ucuna bir müdahale ile düzeltemez mi?

Sorun sadece asimetri. Yukarıda da yazmıştım, profilden tam istediğim gibi mesela Evet sadece burun ucuna müdahale edecekmiş. İnşallah tam düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…