Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Merhabalar çok güzel olmuş acaba önceki burnunuz nasıldı ve ameliyattan ne kadar zaman sonra bu kareler acaba
Merhaba teşekkür ederim ameliyattan yaklaşık 6 ay sonra bu fotoğrafı çektim eski burnumda kötü değildi. Şuan 7. Ayımdayım hala oturuyor burnum değişiyor şekli. Giderek kemikler belirginleşiyor ilk aylar hiç kemik kalmamış diye düşünürken şimdi yavaş yavaş meydana çıkıyor. Eski burnumu ekliyorum

Eklentiler

• 8C141E6A-4177-4AF1-B633-6C295B8FEE8E.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 326
  • 09CE041C-D971-47C8-AECF-6584738040EF.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 286
  • 4AF29741-4921-4109-9565-CBE34E2AC707.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 285
Merhaba öncelikle geçmiş olsun :) evet bu tarz şeyler duymuştum en nihayetinde yamukluk sorununuz çözülmüş. bir süre burun hamur gibi oluyormuş zaten kemikler vs kaynaşmadan düzeltmiş. peki ameliyat öncesinde burnunuz nasıldı, yamukluk eğrilik var mıydı ve şuan görüntüsünden şimdi memnun musunuz?

şu an önden görüntüsünden hiç memnun değilim. ödemden mi kaynaklı bilmiyorum hala yamuk bir görüntü var. özellikle uç kısmı da baya şiş ve topak duruyor. ama yandan bakıldığında şu an tabiki memnunum küçük bir burnum vardı ama kemikliydi o gitti. bazıları çok erken düzelir diyor bazıları da düzelmeyebilir diyor. tek gereken zaman sanırım...

daha çok yeni en az 3 ay beklemek gerek ödem için. düzelmesi de cilt tipine bağlıymış mesela ben kalın deriliyim bu yüzden iyileşme sürem daha uzun sürecektir. ödem için avokado ve yoğurt tüketmenizi tavsiye ederim. birde burun içini kuru bırakmamak gerekiyormuş deniz suyu spreyi kullanıyorlar

Doktor 2700 gibi bir fiyat çıkar dedi orada bekleyen bir hastaya 3200 çıkmış (devlet için konuşuyorum) 2020 için fiyatlar ne kadar oluyor biliyor musunuz

Ben de asla memnun olmayanlardanim malesef. 1,5 yil oldu hiç bi fotoğrafta beğenmiyorum kendimi. Nefes alamıyordum artık iyice kötü haldeyim, şekil saçma sapan, gülünce kanatları yanlara doğru asiri geriliyor, zenci burnuna dönüyor, normalken dar. Iki tarafinda da bi eziklik çökuntü gibi bi iz var ,dogal kalkik olsun dedim nerdeyse hic kalkik degil.... mutlaka iyi sonuç alanlar vardır ama ben hayatımın en büyük pişmanlığını yapmışım diyorum. Iyi dusunun derim

güzel gözüküyor şuan nasıl

Merhaba arkadaşlar 1 haziran 2020 ye esabil hocaya burun ameliyatım var inşAllah korona virüs nedeniyle şu an ameliyatlar devam ediyormu acaba son 3 haftada ameliyat olan veya olacak varmı bilgisi olan acil lütfen

Merhaba arkadaşlar 1 haziran 2020 ye esabil hocaya burun ameliyatım var inşAllah korona virüs nedeniyle şu an ameliyatlar devam ediyormu acaba son 3 haftada ameliyat olan veya olacak varmı bilgisi olan acil lütfen
Bende haftaya ameliyat olacaktım 10Nisan da fakat şu an acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu ve hastaneler çok riskli durumda o yüzden ameliyatlar sonraya kaldı gibi duruyor..

martın 3. haftasından beri ameliyatlar yapılmıyor.

Arkadaşlar cilt temizliği için burun bandı kullanmak istiyorum. ameliyattan ne zaman sonra kullanmak doğru olur?

Bende haftaya ameliyat olacaktım 10Nisan da fakat şu an acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu ve hastaneler çok riskli durumda o yüzden ameliyatlar sonraya kaldı gibi duruyor..
Ameliyat olamayan hastalarda ertelenir bu durumda benimkide ertelenecek neyse hayırlısı artık inşAllah tez vakitte geçer bu durum teşekkür ederim cevabınız için
martın 3. haftasından beri ameliyatlar yapılmıyor.

Arkadaşlar cilt temizliği için burun bandı kullanmak istiyorum. ameliyattan ne zaman sonra kullanmak doğru olur?
Teşekkür ederim çok sağolun

Ben 22 eylül 2004 doğumluyum yani 16 yaşindayim. Erbil hocaya gitsem burnumu yapar mi ? Bilginiz varsa söylrrmisiniz rica etsem

Merhaba ameliyati kaç tl ye olacaktiniz ?
Bende olmayi düşünüyorum da ortalama fiyqti merak ediyorum ve 2004 doğumluyum 16 yaşindayim bu doktor ameliyati kabul edermi sizce ya da 17 yasima geldigimde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…