- 30 Temmuz 2019
- 8
- 3
- 16
- 30
Merhaba teşekkür ederim ameliyattan yaklaşık 6 ay sonra bu fotoğrafı çektim eski burnumda kötü değildi. Şuan 7. Ayımdayım hala oturuyor burnum değişiyor şekli. Giderek kemikler belirginleşiyor ilk aylar hiç kemik kalmamış diye düşünürken şimdi yavaş yavaş meydana çıkıyor. Eski burnumu ekliyorumMerhabalar çok güzel olmuş acaba önceki burnunuz nasıldı ve ameliyattan ne kadar zaman sonra bu kareler acaba
Merhaba öncelikle geçmiş olsun :) evet bu tarz şeyler duymuştum en nihayetinde yamukluk sorununuz çözülmüş. bir süre burun hamur gibi oluyormuş zaten kemikler vs kaynaşmadan düzeltmiş. peki ameliyat öncesinde burnunuz nasıldı, yamukluk eğrilik var mıydı ve şuan görüntüsünden şimdi memnun musunuz?bu normal mi bilmiyorum ama benim de burnum fazlasıyla şiş. birinci ayımı doldurdum, alçım çıktığından itibaren burnum yamuktu. kemiğin törpülendiği kısım aşırı şişti ve burnum gerçekten yamuktu . herkes ödem dedi. sakin kalmaya çalıştım ama ucu da yamuktu ve moralim bozuluyordu. yandan aşırı bir sıkıntısı yoktu ama önden gerçekten hem çok şiş hem de yamuk bir burundu. ilk ay kontrolüme dün gittim. kapı önünde aşırı moralim bozuldu çünkü herkes burnumda sıkıntı olduğunu söyledi, yamuk olduğunu. içeri girince esabil bey baktıktan sonra eliyle kemiğe aşırı baskı uygulayarak sağ tarafımı oturttu. hani korkutmak için söylemiyorum ama kemik sesi duydum ve bir an kemiğimin kırıldığını falan düşündüm. yaşadığım acıyı anlatamam bile tamponda, ameliyatta bile böyle bir acı hissetmemiştim. kanadı biraz. sonra esabil bey aynaya bakmamı söyledi. yamukluğu direk farketmiş odaya girdiğimde. benim ağır masaj yapmam gerekiyormuş çünkü sağ tarafım çok ödemliymiş. kemiği oturtmak zorunda kaldığından böyle bir şey yapmış. ısrarla bir sorun olup olmadığını sordum . bana sorun olmadığını her şeyin yolunda olduğunu sadece şişlerim olduğunu bastırarak masaj yapmam gerektiğini söyledi. daha önceden bu tarz bir şey yaşayan var mı? ben hiç duymadım dünden beri de düşünüyorum... inşallah hepimizin burnu düzelir... :)
şu an önden görüntüsünden hiç memnun değilim. ödemden mi kaynaklı bilmiyorum hala yamuk bir görüntü var. özellikle uç kısmı da baya şiş ve topak duruyor. ama yandan bakıldığında şu an tabiki memnunum küçük bir burnum vardı ama kemikliydi o gitti. bazıları çok erken düzelir diyor bazıları da düzelmeyebilir diyor. tek gereken zaman sanırım...Merhaba öncelikle geçmiş olsun :) evet bu tarz şeyler duymuştum en nihayetinde yamukluk sorununuz çözülmüş. bir süre burun hamur gibi oluyormuş zaten kemikler vs kaynaşmadan düzeltmiş. peki ameliyat öncesinde burnunuz nasıldı, yamukluk eğrilik var mıydı ve şuan görüntüsünden şimdi memnun musunuz?
daha çok yeni en az 3 ay beklemek gerek ödem için. düzelmesi de cilt tipine bağlıymış mesela ben kalın deriliyim bu yüzden iyileşme sürem daha uzun sürecektir. ödem için avokado ve yoğurt tüketmenizi tavsiye ederim. birde burun içini kuru bırakmamak gerekiyormuş deniz suyu spreyi kullanıyorlarşu an önden görüntüsünden hiç memnun değilim. ödemden mi kaynaklı bilmiyorum hala yamuk bir görüntü var. özellikle uç kısmı da baya şiş ve topak duruyor. ama yandan bakıldığında şu an tabiki memnunum küçük bir burnum vardı ama kemikliydi o gitti. bazıları çok erken düzelir diyor bazıları da düzelmeyebilir diyor. tek gereken zaman sanırım...
Burnunuz çok güzel duruyor gayet iyi durumda bencearkadaşlar burnumun görüntüsü şu an böyle henüz çok yeni. zamanla iner ya değil mi gözüme çok yapay geliyor?
Ben de asla memnun olmayanlardanim malesef. 1,5 yil oldu hiç bi fotoğrafta beğenmiyorum kendimi. Nefes alamıyordum artık iyice kötü haldeyim, şekil saçma sapan, gülünce kanatları yanlara doğru asiri geriliyor, zenci burnuna dönüyor, normalken dar. Iki tarafinda da bi eziklik çökuntü gibi bi iz var ,dogal kalkik olsun dedim nerdeyse hic kalkik degil.... mutlaka iyi sonuç alanlar vardır ama ben hayatımın en büyük pişmanlığını yapmışım diyorum. Iyi dusunun derimKesinlikle,bakışlarım değişti önceden anlamlı bakan o gözler şimdi çok afedersin aptal gibi bakar oldu.. Kas ortam hâlâ çok şiş 2 ay oldu ama hala pek değişim yok istediğim buruna dair em ufak bir şey yok,burun sırtımda önceleri hiç kemik kalmamış sanıyordum git gide geçer gibi oldu ama hala garip hissediyorum ben de ameliyatı olduktan sonra kaç hafta çıkamadım dışarı her şeyde isteksizdim mutsuzdum... Ameliyat olduktan sonra güzellik gelir sanıyordum değilmiş... Öyle şiş ki hele ucu,uzun kalmış sanki büyük patates gibi bir burun napicagimi ben de bilmiyorum
Ameliyati ne zaman oldunuz?Burun bandı ameliyattan ne kadar zaman sonra kullanmaya başlayabiliriz bilen var mı?
güzel gözüküyor şuan nasılHerkese merhaba,
Uzun zamandır gelmiyordum. Eski hastalar zaman geçip buruna alışınca pek uğramaz oluyoruz =) maalesef.
Ben 2016 kasımda (2.yılım bitti)esabil hocaya burun+çene ameliyatı oldum. çene ameliyatım sıkıntılı geçti zorluklar yaşadım , şimdi daha iyiyim.Buruna gelince sadece görsel olarak estetik oldum eskisinden güzel fakat tam istediğim gibi değil.
şunu söylemeliyim eğer istediğiniz burun tarzı varsa esabil hocaya çok iyi anlatmalısınız ve resimle yandan önden sivri kalkık vs ne istiyorsanız iyice anlatmalısınız.
ayrıca burunda şans işi diye düşünüyorum şahsen.. benimle aynı sene ameliyat olan arkadaşım dün 2.ameliyatını revizyonunu oldu.
Ben şimdilik eskisiyle kıyasla mutluyum.şişlik ödem vs bişi kalmadı. sağ sol yan profilim birbirinden farklı ama sorun etmiyorum benim farkettiğim küçük şeyler çünkü. Velhasıl ben bir kumar oynadım şimdilik yırttım sonrasını yaşayarak göreceğim.bu resimlerde 2 yıl içindeki resimlerim beğenen beğenmeyen olur elbet örnek amaçlı koyuyorum.
sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.Eki Görüntüle 2225511 Eki Görüntüle 2225512 Eki Görüntüle 2225513 Eki Görüntüle 2225514
6 ayı geçti 7 olacak :)Ameliyati ne zaman oldunuz?
Bende haftaya ameliyat olacaktım 10Nisan da fakat şu an acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu ve hastaneler çok riskli durumda o yüzden ameliyatlar sonraya kaldı gibi duruyor..Merhaba arkadaşlar 1 haziran 2020 ye esabil hocaya burun ameliyatım var inşAllah korona virüs nedeniyle şu an ameliyatlar devam ediyormu acaba son 3 haftada ameliyat olan veya olacak varmı bilgisi olan acil lütfen
martın 3. haftasından beri ameliyatlar yapılmıyor.Merhaba arkadaşlar 1 haziran 2020 ye esabil hocaya burun ameliyatım var inşAllah korona virüs nedeniyle şu an ameliyatlar devam ediyormu acaba son 3 haftada ameliyat olan veya olacak varmı bilgisi olan acil lütfen
Ameliyat olamayan hastalarda ertelenir bu durumda benimkide ertelenecek neyse hayırlısı artık inşAllah tez vakitte geçer bu durum teşekkür ederim cevabınız içinBende haftaya ameliyat olacaktım 10Nisan da fakat şu an acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu ve hastaneler çok riskli durumda o yüzden ameliyatlar sonraya kaldı gibi duruyor..
Teşekkür ederim çok sağolunmartın 3. haftasından beri ameliyatlar yapılmıyor.
Arkadaşlar cilt temizliği için burun bandı kullanmak istiyorum. ameliyattan ne zaman sonra kullanmak doğru olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?