Dr. Fazıl Apaydın ameliyat olanlar

Umutlueda

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
40
8
286
Edirne
Merhaba İzmir’de Dr. Fazıl Apaydına burun ameliyatı olan varmı nefes alma ve eğrilik sorunum var ve bu durum sağlığımı etkilemeye başladı gece uykuda nefessiz kalıyorum acilen ameliyat olmak istiyorum. Fazıl bey oldukça tecrübeli netten baktım biraz, ameliyat olanlardan yorum rica ediyorum. Teşekkürler.

Baska bir sehirde yasiyordum. O zamanlar burun ameliyatı çok yapilan bir sey degildi. Ünlüler yaptiriyordu sadece. Kbb doktoruna muayene oldum. Yetiskin olunca ameliyat olman gerek dedi. Bu ameliyati surekli yapan bir elin yapmasi gerek dedi. Eli sicak olmali, alışık olmali dedi ve bu doktorun adini verdi. O zaman imkanim olsa bu doktora ameliyat olacaktim. Cok arastirmistim iyi bir doktordu. Yüzünü bile unutmadim. Umarim ameliyat olan birilerini bulursunuz.

Cevap için teşekkürler dedikleriniz çok doğru tecrübe çok önemli, umarım bulurum

Merhaba, ben gecen sene oldum kendisine. Genel olarak saglik acisindan pek problemim yoktu olusmadi da ameliyat sonrasi, gorunusu fena degil eskiye göre kiyasla ama duzeltilmesi gereken birkac sey var maalesef. Onlari duzeltebilirse memnun olacagim. Yine de iyi bir doktor olduguna inaniyorum. Bir gorusun derim.

merhaba fazıl beye revizyon oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…