• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR.GÜVENÇ KARLIKAYA VE MELEKLERİ;-)

KELEBEK0908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
1.780
1.361
133
Merhabalar,
Ben Bahçeci Fulya kliniğinde Dr.Güvenç Karlıkaya'da tüp bebek tedavisi gördüm ve Allahıma çok şükür, önce Allahın izniyle,sonra Güvenç Bey'in mükemmel insanlığı ve başarısı sayesinde Nefesime kavuştum ,bu forumda eskilerden sayılarım bu süreçte,benim gibi Güvenç Bey ile meleklerine kavuşan arkadaşlarımla buluşmak istedim, zaten çok başarılı bir DR. bizde yaşadıkarımızı burada anlatalım,bebek isteyen,araştırma içinde olan,karasız kalan arkadaşlara fikir olsun derim ben.
Güvenç Bey ile 2014 yılında k.k da araştırma yaparken tanıştım,karar verdim ve tedavime başladık,yaşadıklarım o kadar uzun ki daha önce defalarca yazdım,epey uzun sürer burda anlatmaya kalksam,ama şunu söyleyebilirim,
tek kelime ile mükemmel bir insan,doktor,tanıyanlar bilir;başta soğuk gelir insana,pek konuşmaz,kısa ve nettir,ama tedavi başlayıp ta birlikte yol almaya başlayınca tanırsın doktorunu,ne kadar doğru bir karar verdiğinden bir kez daha emin olursun,gözün kapalı güvenirsin,her detayı düşünür,sağlıklı bir bebek dünyaya getirtmektir amacı;-)ben zorlu bir tedavi sürecini 2 yıl yaşadım kendisiyle ve çok şükür oluşan tek embriyomla pozitif aldım 37 yaşında,sle hastası olarak yüksek riskli,düşük amh,yüksek fsh,tükenmek üzere olan rezerv ile...
gebelik sürecimide son derece titiz,düzenli,dikkatle takip etti ve 09.08.2016 saat 08.01 de bana dünyaları veren Sevgili doktorum Güvenç Bey onca emeğin ürünü kızımı kendi elleriyle,hem benim sağlığımı düşünerek ,hem kızımı sağlıkla verdi kollarıma,minnetarım saygıdeğer kıymetli doktoruma bir şekilde teşekkür etmek istedim.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Ben Bahçeci Fulya kliniğinde Dr.Güvenç Karlıkaya'da tüp bebek tedavisi gördüm ve Allahıma çok şükür, Güvenç Bey'in mükemmel insanlığı ve başarısı sayesinde Nefesime kavuştum ,bu forumda eskilerden sayılarım bu süreçte,benim gibi Güvenç Bey ile meleklerine kavuşan arkadaşlarım doktorumuza minnettarlığımızı bu şekilde göstermeye ne dersiniz?zaten çok başarılı bir DR. bizde yaşadıkarımızı burada anlatalım,bebek isteyen,araştırma içinde olan,karasız kalan arkadaşlara fikir olsun derim ben.
Güvenç Bey ile 2014 yılında k.k da araştırma yaparken tanıştım,karar verdim ve tedavime başladık,yaşadıklarım o kadar uzun ki daha önce defalarca yazdım,epey uzun sürer burda anlatmaya kalksam,ama şunu söyleyebilirim,
tek kelime ile MÜKEMMEL bir insan,doktor,tanıyanlar bilir;başta soğuk gelir insana,pek konuşmaz,kısa ve nettir,ama tedavi başlayıp ta birlikte yol almaya başlayınca tanırsın doktorunu,ne kadar doğru bir karar verdiğinden bir kez daha emin olursun,gözün kapalı güvenirsin,her detayı düşünür,sağlıklı bir bebek dünyaya getirtmektir amacı;-)ben zorlu bir tedavi sürecini 2 yıl yaşadım kendisiyle ve çok şükür oluşan tek embriyomla pozitif aldım 37 yaşında,sle hastası olarak yüksek riskli,düşük amh,yüksek fsh,tükenmek üzere olan rezerv ile...
gebelik sürecimide son derece titiz,düzenli,dikkatle takip etti ve 09.08.2016 saat 08.01 de bana dünyaları veren Sevgili doktorum Güvenç Bey onca emeğin ürünü kızımı kendi elleriyle,hem benim sağlığımı düşünerek ,hem kızımı sağlıkla verdi kollarıma,minnetarım saygıdeğer kıymetli doktoruma bir şekilde teşekkür etmek istedim.
Ay canim bende güvenç beyin hastasıyım dedik lerin çok doğru. Umarım bende pozitifi alırım:)

Ben de Güvenç beyin hastasıyım. İnternetden araştırıp karar vermişdim ona gitmeye. Tanışdığım ilk andan ne kadar doğru karar verdiğime sevindim. İlgili ve cana yakın bir insan. İn şa Allah sayesinde hayırlı sonuca ulaşırım ben de.

Kelebek ben de senin tavsiyelerin ve forumdaki diğer iyi yorumlar üzerine güvenç beye gittim. İlk görüşmede iyiki dedim ben de.içim rahattı çünkü 35 dk boyunca tedaviyi anlattı bilgilendirdi sorunlarımızı cevapladı muayene etti ve her ayrıntıyı sordu önceki tedavimle ilgili.kafam rahatlamıştı böyle bir doktor bulduğum için çok mutlu olmuştum.fakat tedaviye başlayıp diğer kontrollere gittiğimde muayene ile birlikte 5 dk ancak görüyorduk.kaç saatlik yoldan gelip sorularımızı bile rahatça soramıyorduk. Başka bir odada muayene olup hiç odasına bile giremeden koridorda ayak üstü bilgi verdiği bile oldu.peşinden çekinerek gidip sorumuz var sorabilirmiyiz dedik o zaman cevapladı ama kendimi kötü hissediyordum.bir çok kez böyle oldu.mesleki yönünün iyi olduğuna hala inanıyorum.ama o kadar yoğun ki ve sanırım artık bıkmış.öyle hissettiriyor. Telden zaten ulaşılamıyor.bir kez daha yazıyorum alanına hakim bir doktor ama o kadar yoğun ki muayenedeyken bile kendini fazlalık hissediyorsun.beklediğin muameleyi göremiyorsun. Yani ben de öyle oldu..

Benim doktorumda Güvenç Bey evet çok yoğun ama her zaman ulaşabildim. Hatta bebeğime nifty test yapıldığında sonucu kendisi bizzat arayıp bildirdi.Ben kendisinden çok memnunum

Kelebek ben de senin tavsiyelerin ve forumdaki diğer iyi yorumlar üzerine güvenç beye gittim. İlk görüşmede iyiki dedim ben de.içim rahattı çünkü 35 dk boyunca tedaviyi anlattı bilgilendirdi sorunlarımızı cevapladı muayene etti ve her ayrıntıyı sordu önceki tedavimle ilgili.kafam rahatlamıştı böyle bir doktor bulduğum için çok mutlu olmuştum.fakat tedaviye başlayıp diğer kontrollere gittiğimde muayene ile birlikte 5 dk ancak görüyorduk.kaç saatlik yoldan gelip sorularımızı bile rahatça soramıyorduk. Başka bir odada muayene olup hiç odasına bile giremeden koridorda ayak üstü bilgi verdiği bile oldu.peşinden çekinerek gidip sorumuz var sorabilirmiyiz dedik o zaman cevapladı ama kendimi kötü hissediyordum.bir çok kez böyle oldu.mesleki yönünün iyi olduğuna hala inanıyorum.ama o kadar yoğun ki ve sanırım artık bıkmış.öyle hissettiriyor. Telden zaten ulaşılamıyor.bir kez daha yazıyorum alanına hakim bir doktor ama o kadar yoğun ki muayenedeyken bile kendini fazlalık hissediyorsun.beklediğin muameleyi göremiyorsun. Yani ben de öyle oldu..

Evet haklısın, çok yoğun ve müayene 5 dk oluyor. Ama mesela bana her defasında soruyordu kafana takılan ve ya sormak istediyin bişey var mı. Ben de müayeneye gelince unutuyorum sorularımı dedim, bana o zaman her şeyi yaz bi kağıda geldiyinde beraber bakalım dedi.

Evet haklısın, çok yoğun ve müayene 5 dk oluyor. Ama mesela bana her defasında soruyordu kafana takılan ve ya sormak istediyin bişey var mı. Ben de müayeneye gelince unutuyorum sorularımı dedim, bana o zaman her şeyi yaz bi kağıda geldiyinde beraber bakalım dedi.
evet bende aynen böyle yapıyordum,her soruma ayrıntılı cevap aldım bu süreçte bide ben çok detaycıyım ,sabırla dinledi,yanıtladı,açıkladı çoğu zaman moral bile verdi.

evet yoğun bir dr.çünkü işini dediğin gibi çok iyi biliyor,her insanın aynı doktordan memnun kalmasını beklemek doğru olmaz zaten,bana iyi gelen,başkasına gelmez.benide de çoğu zaman başka odalarda muayne etti,(o arada diğer odada bekleyen hastaları var,bunu yapma sebepleride herkese yetişebilmek,çok bekletmemek )saatlerce sıra beklediğimi bilirim ben randevulu olduğum halde. ayaküstü konuşmalarda çok oldu,ama ben her soruma cevap aldım,kendi anlattı,ben birde çok detaycıyım,her gittiğimde notlarım olurdu elimde unutmayum bişey diye,alırdı kağıdı eline tek tek cevaplardı,defalarca mail attım kafama bişey takıldıkça o an dönemesede aynı gün geçte olsa mutlaka geri döndü maillerime ayrıntılı,tel ile ulaşamadığımda her defasında kendisi geri döndü,hata şöyle bir anım var ,ilk muaynelerde 3 saat sıra beklediğim için bir sıkıntımız olmuştu sonrasında uzunca bir mail attım doktora,bi baktım aradı ve dakikalarca durumu izah etti bana o zaman tamam dedim işte bu benim dr.)Güvenç Beyin bıktığını sanmıyorum şahsi fikrim,bıkan bir insan 3 yıldır birebir gördüğüm,gidenlerden bildiğim kadarıyla bu denli işini severek ve prensipleri doğrultusunda yapamaz,benim sonucum olumluydu ama hiç ümit yoktu üstelik,ama inanın negatifte olsaydı defalarca yinede Güvenç Beye devam edecektim,çünkü doktorumu bulmuştum,ben çok güvendiğim için belkide çoğu şeyide sorgulamamıştım,ona bırakmıştım.inşallah sende enerjinin tuttuğu bir doktor bulup mutlu sonu yakalarsın canım.

evet yoğun bir dr.çünkü işini dediğin gibi çok iyi biliyor,her insanın aynı doktordan memnun kalmasını beklemek doğru olmaz zaten,bana iyi gelen,başkasına gelmez.benide de çoğu zaman başka odalarda muayne etti,(o arada diğer odada bekleyen hastaları var,bunu yapma sebepleride herkese yetişebilmek,çok bekletmemek )saatlerce sıra beklediğimi bilirim ben randevulu olduğum halde. ayaküstü konuşmalarda çok oldu,ama ben her soruma cevap aldım,kendi anlattı,ben birde çok detaycıyım,her gittiğimde notlarım olurdu elimde unutmayum bişey diye,alırdı kağıdı eline tek tek cevaplardı,defalarca mail attım kafama bişey takıldıkça o an dönemesede aynı gün geçte olsa mutlaka geri döndü maillerime ayrıntılı,tel ile ulaşamadığımda her defasında kendisi geri döndü,hata şöyle bir anım var ,ilk muaynelerde 3 saat sıra beklediğim için bir sıkıntımız olmuştu sonrasında uzunca bir mail attım doktora,bi baktım aradı ve dakikalarca durumu izah etti bana o zaman tamam dedim işte bu benim dr.)Güvenç Beyin bıktığını sanmıyorum şahsi fikrim,bıkan bir insan 3 yıldır birebir gördüğüm,gidenlerden bildiğim kadarıyla bu denli işini severek ve prensipleri doğrultusunda yapamaz,benim sonucum olumluydu ama hiç ümit yoktu üstelik,ama inanın negatifte olsaydı defalarca yinede Güvenç Beye devam edecektim,çünkü doktorumu bulmuştum,ben çok güvendiğim için belkide çoğu şeyide sorgulamamıştım,ona bırakmıştım.inşallah sende enerjinin tuttuğu bir doktor bulup mutlu sonu yakalarsın canım.
Ben de Güvenç beyin hastasıyım , kendi gerçekten yoğun . Bir de genetik testlere inanmıyor sanırım . Benim 2 negatif tüp denemem var hiç sıcak bakmadı genetiğe.

Tra
Transfer adetin kaçıncı günü yapıldı ben şehir dışından gelicem , 1 2 güne adet olurum , sadece transfer günü İstanbul a gitmem yeterli olur mu acaba ?
Adettin 13.gunu kontrole çağırıyorlar canım.bende şehir dışından geldim.5 gün ilaç kullaniyosun sonra transfer.ayni gün gelip transfer olmuyo maalesef

Yani adetin 18 günü mü transfer oldu, çalışırken çok zor olacak.
Evet canım rahmine bakiyolar uygun kalinlik olduğunda transfer oluyosun.sonrasinda da 2 3 gün dinlenmen lazım. Transferden sonra Rapor veriyolar istek halinde hastaneden çalıştığın yer kabul ederse alirsin

arkadaşlar buradaki yorumlara bakarak bende bahçeci güvenç beye gitmiştim ilk gittiğimde çok olumlu bir tablo çizdi hatta ben eşim sigara kullanıyor hocam bununla ilgili birşey söyleyin dediğimde adam sağlıklı ne diyebilirim dedi ve bana da herşey çok iyi neyse ben tedaviye başladım doktoru çok az görüy0rum şehir dışından geliyorum beş dakka ancak sonra geri gidiyorum ve gerçekten yüz ifadesi artık bu meslekten bıktı mı o kadar yansıtıyor ki ve ben asistanını arıyorum nezaket gösteriyorum doktorun bana dönmesi gerek asistanı diyor kliniği arayın klinik asistanı ara doktor desen yok ortada ve ben negatiften sonra hocam niye olmadı bir bilginiz var mı diye sorduğumda beynimden vurulmuşa döndüm eşinin spermlerinde doğuştan bir problem var senin yumurta sayın az falan dedim ilk geldiğimde neden bunlardan bahsetmediniz neden eşime bir ürolog önermediniz ne oluyor hoca kem küm cevap veremedi ben bahçecinin sitesinde bunları tek tek yazdım güvenç bey beni aradı neden orada yazdığımı neden onu şikayet ettiğimi falan dedi ve embriyolog ile görüştüm bana ımsi yapıldığı söylendi fakat içime sinmedi formu karıştırdım ve mikroenjeksiyon olma ihtimali çok fazla geliyor ve arkadaşlar eşim dna sperm hasarı verdi sonuç %57 hasarlı çıktı siz siz olun bahçeci ismiyle ön planda bir klinik ama yine de iyi araştırın ve erkek problemlerinde sıfır şimdi tekrar denersem eşime tesa uygulanacak hakkımı kesinlikle helal etmiyorum yaşadıklarım gerçektir kesinlikle buradan doktor şakşakçılığı da yapmıyorum

Güvenc Bey bana dünyaları verdi, diyerek biraz abartmış konu sahibi.
Veren o değil ki, Cenab-ı Allah..
Uyarayım istedim :KK66:
Sevgili Siminru Siminru tabiiki veren Cenab-ı Allah,ben Allahımdan istedim,yalvardım,dua ettim bana doktorumu vesile kıldı ve evladımı gönderdi.Fakat herkesin yaşadıkları kendine zordur,benim neler yaşadığımı k.k da birçok arkadaş bilir ve beni tanır .bundan önce defalarca başka doktorlara gittim neler yaşadım daha tedaviye başlayamadan tam ümidimi kesmişken Güvenç Bey görevlendirilmiş demek ki benim için,şükretmesini de bilirim,bana evladımı bu dünyada emaneten verenin kim olduğunuda bilirim,bunu burada ayrıca belirtmeye gerek olduğunu düşünmüyorum,
benim içimdedir,aklımdadır,kalbimdedir ...benim amacım yazımda da belirttiğim üzere benimle aynı düşünen,aynı doktorda çabalayarak amacına ulaşan arkadaşlarla bir araya gelmek ve kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak burada doktor,klinik araştıran,umutsuzluğa kapılan üyelere fikir vermek tamamen iyi niyetli bir yaklaşım benimki.bende aynı şeyleri yaşadım,burada çok güzel arkadaşlıklar biriktirdim bu süreçte,burası birbirimize destek olmak için var,en azından ben böyle düşünüyorum :KK66:

arkadaşlar buradaki yorumlara bakarak bende bahçeci güvenç beye gitmiştim ilk gittiğimde çok olumlu bir tablo çizdi hatta ben eşim sigara kullanıyor hocam bununla ilgili birşey söyleyin dediğimde adam sağlıklı ne diyebilirim dedi ve bana da herşey çok iyi neyse ben tedaviye başladım doktoru çok az görüy0rum şehir dışından geliyorum beş dakka ancak sonra geri gidiyorum ve gerçekten yüz ifadesi artık bu meslekten bıktı mı o kadar yansıtıyor ki ve ben asistanını arıyorum nezaket gösteriyorum doktorun bana dönmesi gerek asistanı diyor kliniği arayın klinik asistanı ara doktor desen yok ortada ve ben negatiften sonra hocam niye olmadı bir bilginiz var mı diye sorduğumda beynimden vurulmuşa döndüm eşinin spermlerinde doğuştan bir problem var senin yumurta sayın az falan dedim ilk geldiğimde neden bunlardan bahsetmediniz neden eşime bir ürolog önermediniz ne oluyor hoca kem küm cevap veremedi ben bahçecinin sitesinde bunları tek tek yazdım güvenç bey beni aradı neden orada yazdığımı neden onu şikayet ettiğimi falan dedi ve embriyolog ile görüştüm bana ımsi yapıldığı söylendi fakat içime sinmedi formu karıştırdım ve mikroenjeksiyon olma ihtimali çok fazla geliyor ve arkadaşlar eşim dna sperm hasarı verdi sonuç %57 hasarlı çıktı siz siz olun bahçeci ismiyle ön planda bir klinik ama yine de iyi araştırın ve erkek problemlerinde sıfır şimdi tekrar denersem eşime tesa uygulanacak hakkımı kesinlikle helal etmiyorum yaşadıklarım gerçektir kesinlikle buradan doktor şakşakçılığı da yapmıyorum
a68 a68 selam canım hatırladınmı beni?yazışmıştık seninle epeyce geçen yıl,yaşadığın olumsuzluklara inan çok üzüldüm,tabiki her dr.her insana iyi gelmez,ben de Güvenç beye gelene kadar defalarca farklı dr.lara gittim bende olumsuzluklar yaşadım,ama seninde bildiğin gibi birçok olumsuzluk yaşadım tedavi sürecimde kendim ve sağlığım ile alakalı,Güvenç Bey ve tedavisi bana iyi geldi,sorunsuz atlattım herşeyi çok şükür,inşallah sende evladına kavuşmana vesile olacak,içinin sindiği doktorunu bulursun,bende o dönemde kadınlar klubünde yaptığım araştırmalarla ,tavsiyeler üzerine ve iç sesimi dinleyerek gitmiştim Güvenç Beye ve bana iyi geldi ,kimimiz bir doktordan memnun kalırız ,diğerimiz aynı doktorla sorun yaşarız,seninde ,benimde, buradaki yazan herkesin hikayesi gerçek,kimse ne bilerek kasıtlı yermek ister,nede reklam yapmak için yazar,herkes yaşadığını bilir,benimde niyetim ailemin bir kısmından görmediğim ,manevi desteği kendisinden gördüm,bizle sevindi,bizle üzüldü,en mühimi de kendi rahatsızlığımdan dolayı gebe kalmam bile başlı başına riskti ,sağlıkla başıma bişey gelmeden bugünlere geldim çok şükür.umarım bu uğurda çabalayan her kadın doğru frekanstaki doktorunu bulur ve içi rahat tedavisine devam eder,kendine iyi bak canım:KK200:

Back
X