• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR.GÜVENÇ KARLIKAYA VE MELEKLERİ;-)

22 Ağustos'tan beri Güvenç Hocamın hastası olarak her zaman güleryüzüyle,bilgisiyle beni hep aydınlatıyor.Elbette çok yoğun bir doktorumuz var Fakat Bahçeci Fulya Kliniğine her gittiğimde çoğu hasta ya Mustafa Bahçecinin ya da Güvenç Hocanın hastası :)
Benim transferim 1 Aralık'ta yapıldı.Uzun süre rahim dinlendirme işlemi uygulandı.Bugün 7.günüm kaldı 5 ve ilk denemem umarım Güvenç Hocam bana uğurlu gelir ilk denemem güzel sonuclanır Doğumumu da Güvenç hocamla yaptırmaya niyet ettim Rabbim umarım bana ve tüm evlat bekleyenlere mucize gönderir :anne:

@mrskorkut inşallah hayırlı ve güzel sonuç alırsınız,Güvenç Bey in şans oranı oldukça fazla,ben dahil 6 arkadaşım farklı dönemlerde bu şansı yakaladık.Allah bu süreçte emek veren her kadına hayırlı zamanda versin inşallah

8 aralıkta 2 .denemem de Güvenç bey tarafından yapıldı ve maalesef 2.side negatif. Acaba diyorum doktorumu değiştirsem çünkü hem maddi hem manevi hem de bedenen çok yıpranıyor insan. Sonra pozitifleri okuyorum maşşaallah :nazar:, tecrübeli bir doktor, Güvenç bey, diyorum olucak inşallah zamanı gelince, başka doktor başka merkez güven meselesi, alışmak, her şeye baştan başlamak. Sizce ne yapmalıyım, bana fikir verebilir misiniz ? Moralim çok bozuk, Allah tez zamanda pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize :( :( :(

8 aralıkta 2 .denemem de Güvenç bey tarafından yapıldı ve maalesef 2.side negatif. Acaba diyorum doktorumu değiştirsem çünkü hem maddi hem manevi hem de bedenen çok yıpranıyor insan. Sonra pozitifleri okuyorum maşşaallah :nazar:, tecrübeli bir doktor, Güvenç bey, diyorum olucak inşallah zamanı gelince, başka doktor başka merkez güven meselesi, alışmak, her şeye baştan başlamak. Sizce ne yapmalıyım, bana fikir verebilir misiniz ? Moralim çok bozuk, Allah tez zamanda pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize :KK43: :KK43: :KK43:
doktorunla konuş bak ne diyor, nasıl bir yol düşününüyor, ama sonrasında ilk iş moralini düzelt, bir müddet boş bırak eğer bir sakıncası yoksa, dinlen, hem vücüt dinlensin hem de ruhun. Yine başlarsın. Allah her şeyin hayırlısını versin in şa Allah.

doktorunla konuş bak ne diyor, nasıl bir yol düşününüyor, ama sonrasında ilk iş moralini düzelt, bir müddet boş bırak eğer bir sakıncası yoksa, dinlen, hem vücüt dinlensin hem de ruhun. Yine başlarsın. Allah her şeyin hayırlısını versin in şa Allah.
Teşekkürler cevabınız için tabiki öncelikle görüşeceğim doktorumla. zaten ara vereceğiz maddi olarak 5-6 ay toparlamamız lazım. muhtemelen daha fazla test istenicek önceden maddi olarak hazır olmak lazım, dinlemek adına da tabi. ama yine negatif hüsranını düşünmek bile istemiyorum, doktora güvenmek çok önemli :( İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

8 aralıkta 2 .denemem de Güvenç bey tarafından yapıldı ve maalesef 2.side negatif. Acaba diyorum doktorumu değiştirsem çünkü hem maddi hem manevi hem de bedenen çok yıpranıyor insan. Sonra pozitifleri okuyorum maşşaallah :nazar:, tecrübeli bir doktor, Güvenç bey, diyorum olucak inşallah zamanı gelince, başka doktor başka merkez güven meselesi, alışmak, her şeye baştan başlamak. Sizce ne yapmalıyım, bana fikir verebilir misiniz ? Moralim çok bozuk, Allah tez zamanda pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize :KK43: :KK43: :KK43:
Canim erbil beyi dene harika bir doktor

mrb arkadaşlar..
Güvenç beyin tedavı sırasında önerdığı besınler vıtamın yada vs oldumu ..sanırım butür şeylere pek sıcak bakmıyor

mrb arkadaşlar..
Güvenç beyin tedavı sırasında önerdığı besınler vıtamın yada vs oldumu ..sanırım butür şeylere pek sıcak bakmıyor
benim tedavim sırasında da vitamin vermedi,besin önerisinde bulunmadı,evet Güvenç Bey kanıtlanmış faydası olmadığı için sıcak bakmıyor,her dr.farklı tabi,tedaviyi sadece bunlar üzerine planlayanda var,ben hatta kendim dikkat etmiştim yediğime içtiğime ama farkeden bişey olmadı bende,hatta ne kürler yaptım ilk başta tedaviyle aynı zamanda olunca geri bile tepti diyebilirim,sonra bıraktım

benim tedavim sırasında da vitamin vermedi,besin önerisinde bulunmadı,evet Güvenç Bey kanıtlanmış faydası olmadığı için sıcak bakmıyor,her dr.farklı tabi,tedaviyi sadece bunlar üzerine planlayanda var,ben hatta kendim dikkat etmiştim yediğime içtiğime ama farkeden bişey olmadı bende,hatta ne kürler yaptım ilk başta tedaviyle aynı zamanda olunca geri bile tepti diyebilirim,sonra bıraktım

sizin ilk denemenızdemi güvenç beyde pozıtıfdınız yasınız kaç buarada

Merhaba Güvenç hocanın instagram sayfasında Nefes bebeği ve sizi görmüştüm Bebeğinizin ismi aklımda kalmış ki hemen tanıdım :) Bende Güvenç hocanın hastasıyım entersan bir güven sağladı bende neden mi?
Kasım ayında Güvenç hocayla görüşmeye gittik muayene oldum ve benim çikolata kisti olduğumu tercihime bırakarak ameliyat olmamı önermişti, sonra ameliyata karar verdim tahliller derken kansız olduğum çıktı ameliyat 1 ay daha ertelendi sonra şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim doktor muayenesinde çikolata kistimin ameliyat gerektirecek kadar büyük olmadığını söyledi, dedim başka doktora daha gideyim oda aynı şeyi söyledi hatta o doktor bana tüp bebek için başka doktor önerdi ona da muayene oldum oda ameliyatlık bir durum yok tedaviye başlayabilirsin dedi.. Bende regl günümü bekmeye başladım tabi bu süreçte doğal olarak bir güvensizlik yaşadım...Regli oldum ve tercih zamanı geldi Florence Nightinale mı yoksa Güvenç beyle devam mı etmeliyim.. Sonra karar verdim Güvenç beye nedendir bilmem içimden bir ses ona güven diyordu..

Şimdi tedavimize başladık OPU yapıldı rahim dinlendiriliyor.. Transferi iple çekiyoruz..

Merhaba,inanın çikolata kisti ile ilgili bilgim yok tedavide ki yeri ile de.Güvenç Bey ile ilgili şunu söyleyebilirim size,
benim tedavi sürecim,gebeliğim ve doğumum toplam 3 yılım Güvenç Beyin yönetiminde ve takibinde geçti bu süreçte tanıdığım doktor,boş yere tahlil istemez,gereksiz ilaç vermez,eğer o ay durumuma göre tedavinin başarısız olacağını öngördüyse o ay boş yere tedaviye başlayıp masrafa sokmaz,(kaç kez bu yumurta daha fazla büyüyemez vs.diye tercihime bırakarak tedaviyi kestik vb.)ben kendisine gözüm kapalı güvenirim.belki çikolata kisti tedaviye engel değildir de başka sıkıntı olmasın diye öönermiş olabilir bilemiyorum ...tedaviniz hayırlı olsun,inşallah transferinizde pozitif olarak sonuçlanır.
ben o kadar güvenmiştimki doktoruma(çünkü daha evvel kaç dr.gezdim hatırlamıyorum,riskli bir durumum vardı ve diğer tüm drlar tüp bebekle bile uğraşma dedi bana,bazısıda kendiliğinden bile olur vs.diye toz pempe gösterdiler herşeyi.)negatif alsaydım da yine Güvenç Beye devam edecektim,hatta daha transferim bile gerçekleşmeden evvel Bahçeci Sağlığın web sitesine yazmıştım "Güneş benim içinde doğacak "diye.şimdi kızımı alıp o tüp bile deneme olmaz diyen doktorları tek tek gezesim var,okadar zor günler yaşattılar bana.bu işte başarının sırı önce sabır,inanmak ve işinin ehli bir dr.bulmak,sizde benim gibi bu doktoru bulmuşsunuz,elinden geleni yapar kendisi hastaları için,umarım sizede güzel haber gelir.selamlar

Merhaba kızlar. Ben de yumurta rezervinin azlığı var. Bu ay 3 yumurtam oldu. Biri diğer ikisinden 2 cm büyüktü.ve daha iyi gelişmişti. Bugün muayenede çatlamış. Yumurta görünmüyordu. 2 yumurtam kaldı. Böyle birşey yaşayan oldu mu. Moralim çok bozuk.

MERHABLAR BENDE GÜVENÇ BEYİ İSTİYORM AMA BAHÇECİDE *EMRE TURGUT* la görüşme ysptım oda güler yüzlü bi şekilde ilgilendi . Kafam çok karışık bilgisi olan yardımcı olabiliröi

Emre bey yeni gecmis klinige o da cok iyi bir doktordur muhakkak,ben Guvenc beyle tedavi gordugum icin onu taniyorum,cok memnunsum kendisinden,doktorların hepsi iyi klinikte bence ,tarzlari ,tedavi yöntemleri farkli olabiliyor,icinize sinmesi onemli olan,guvenmeniz mühim bu süreçte,bol şanslar

Diğer hocalarda elbet iyidir ama bende ilk araştırmalarımda hep güvenç hocaya ısınmıştım.. Hatta bir ara bi sebepten Güvenç hocadan ve bahçeciden vazgeçiyordum başka bir merkezde devam edecektim ama içimden bi ses devam et dedi.. Ve sonuç ortada ilk denemede hamile kaldım :)

Back
X