Dr.Hakan Akçin hasta yorumları (Burun Estetiği)

hlykse

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
27
2
611
İstanbul
Arkadaşlar Dr. Hakan Akçin'e ameliyat olan var mı? Lütfen eğer olan varsa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Ben 26 ocakta ameliyat olucam kendisine. Bende deviasyon var burnumda sağa doğru bir yamukluk var ve nefes almakta zorlanıyorum inşallah istediğim gibi güzel olur.

benn varıııımmmmm :) soruların, merak ettiklerin varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

merhaba selincik ne zaman oldun ve memnun kaldın mı?fotoğrafların varsa gönderebilir misin?bende 26 ocakta olucam inşallah çok da korkuyorum umarım çok zor değildir ameliyat.

merhaba selincik ne zaman oldun ve memnun kaldın mı?fotoğrafların varsa gönderebilir misin?bende 26 ocakta olucam inşallah çok da korkuyorum umarım çok zor değildir ameliyat.

merhaba.bugün 9.günüm.ameliyat zor değil.ama ameliyattan sonraki bir hafta gerçekten çok zor.bak ağrı,sızı değil.öyle korkutma kendini.o şişlik ve yüzünün ortasındaki baskı büyük bi sabır istiyo .ben şimdilik memnunum.fotoğrafta gönderirim sana.

çok geçmiş olsun canım .seninle tam 1 ay olucak demek ki aramızda bede 26 ocakta olacağım. Birşey sorucam ben hakan beyin muayenehanesine gittim muayene etti fotoğraflarımı çekti sonra üzerinde konuştuk.ben doğal bir burun istedim yani bakıldığında anlaşılmasın dedim estetik olduğu .kavis yapayım mı dedi ben genelde yakıştırıyorum dedi bayanlarda senin de yüzün minyon dedi önceki yaptığı burunlardan örnekler gösterdi.hafif bi kavis istedim ben sen nasıl yaptırdın?bide tasarım yaptı bana ben yaptığı tasarımı istedim ama veremeyeceğini söyledi.bide sana kaça yaptı benden 3000 tl istedi her şey dahil hastane masrafları filan 1 gece yatıracakmış delta da olacağım peki 1 hafta sonra mı çıkardı tampon ve ateli ben şubat tatilinde olucam 1 hafta 10 gün sonra da birkaç günlüğüne tatile gitmeyi düşünüyorum sakıncası var mı acaba?Fotoğraf da gönderebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

iyi sana yine tavsiyede bulunmuş hayatım:) ben anlattım anlattım konuştum,tek söylediği 'selin kendini bana bırak,ben sana ne yakışacağını gayet iyi biliyorum' oldu :) bende üstüne hiiçbişey söylemedim. 22 sinde muayeneye gittim,25 inde ameliyatım oldu.gayet resmi,gayet soğuk kanlı biri olmasına rağmen ben hakan hocaya çok ısındım..ki ben yıllarca araştırdım.samimi olucam ayağına makas alan doktorlar mı ararsın,seviyesiz espriler yapan mı..neden bilmiyorum ama bişey çekti beni bu adama.gözümü bile kırpmadanda yattım ameliyata.diyeceğim o ki.sen hocaya bırak,güven herşeyden önce.ben maltepe bölgede oldum.2.750 ye.bi gece kaldım.bi hafta sonrada dikişim alçım tamponum neyim varsa aldı.8.gün işime başladım düşün.morluklarım vardı ama makyajla kapanabilcek şekilde..sen 10 gün sonra fizana bile gidersin :)

saol canım sayende birazcık da olsa rahatladım sen çok çabuk karar verip olmuşsun ameliyatını ne güzel kurtulmuşsun.Peki sonuç nasıl memnun musun yeni burnundan en önemlisi de rahat nefes alabiliyor musun?bide sana da kavis yaptı mı?bana resmini gönderebilirmisin?

gönderirim tabi..şöyle söyliyim,şuan çok fazla şişliğim var.iki kaş aramda,ve burnumun ucunda..bundan sebep burnum fazla kavisli ve havada duruyo..ama böyle kalmayacağını hakan bey zaten baştan söyledi.tasarımdaki hale gelmesi için daha 2 ayım var.bu duruma hazırlıklıydım zaten.alçıların açıldığında hayallerindeki murnusunla karşılaşacağını düşünme. :) bi kere yüzün uykusuzluktan yorgun bi halde olacak.göz altlarında,yanaklarında özellikle burnunda ciddi şişliklerin ve morlukların olacak.buna hazırla kendini canım.korkutmak kesinlikle istemiyorum ama şimdi diyorum ki keşke beni olacaklardan haberdar eden biri olsaydı iyisiyle,kötüsüyle.

anladım canım tekrar çok geçmiş olsun.Umarım şişliklerin indiğinde istediğin gibi güzel bir buruna kavuşursun.Verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederim.

canım çok teşekkürler baktım resmine çok güzel olmuş burnun yüzüne yakılmış dediğin gibi şişlikle var ama zamanla da oturacak .Darısı benim de başıma :))

Merhaba kızlar.
Bende burun estetiği hakkında Hakan Bey ile görüştüm. Fakat bana çok soğuk biri gibi geldi korkuyorum doğrusu

Merhaba canım evet biraz soğuk ,ciddi ama iyi birine benziyor ve ben kime söylediysem hakan bey için çok iyi bir doktor diyorlar.Sen ne zaman görüştün ve neye karar verdin ben önümüzdeki cumartesi ameliyat olacağım çok korkuyorum az kaldı (

merhaba kızlar bende Dr. Hakan Bey 'e ameliyat olacağım fakat olduktan bir hafta sonra okula gitmem gerekiyor bu süre içinde toparlanıp okula gidebilir miyim?Yaptıran arkadaş burnun nasıl oldu memnun musun fotoğrafın varsa gönderebilir misin ?

kusura bakmayın ben yoğunluktan dolayı çok takip edemiyorum burayı..bi hafta sonra okula gidersin.benimde işe başlamam gerekiyodu ameliyattan 6 gün sonra alçım tamponum dikişim neyim varsa aldı hakan bey.burnun fiziksel olarak rahatsızlık vermez sana hiçbişekilde ama alçı çıktıktan sonra şişmeye başlayacağı için pek iyi görünmeyeceksin.psikolojik açıdan bi hafta daha evde kalmanı tavsiye ederim.çünkü her insan bizim gibi araştırıp tam iyileşme süresinin 1 yıl olduğunu bilmiyo.zannediyolarki 2 saatlik bi ameliyatla yeni burun taktırdık.herkese tek tek açıklamak zorunda kalıyosun şurası şiş burası inicek falan filan. oooff daralıyorum,çünkü bunu hala yaşıyorum :) tam 2 ay oldu.mail atarsan fotoğrafımı gönderebilirim.

Canim banada resmini gonderirmisin? Secretsoul_tr@hotmail.com mail adresim bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…