Arkadaşlar Dr. Hakan Akçin'e ameliyat olan var mı? Lütfen eğer olan varsa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Ben 26 ocakta ameliyat olucam kendisine. Bende deviasyon var burnumda sağa doğru bir yamukluk var ve nefes almakta zorlanıyorum inşallah istediğim gibi güzel olur.
merhaba selincik ne zaman oldun ve memnun kaldın mı?fotoğrafların varsa gönderebilir misin?bende 26 ocakta olucam inşallah çok da korkuyorum umarım çok zor değildir ameliyat.
çok geçmiş olsun canım .seninle tam 1 ay olucak demek ki aramızda bede 26 ocakta olacağım. Birşey sorucam ben hakan beyin muayenehanesine gittim muayene etti fotoğraflarımı çekti sonra üzerinde konuştuk.ben doğal bir burun istedim yani bakıldığında anlaşılmasın dedim estetik olduğu .kavis yapayım mı dedi ben genelde yakıştırıyorum dedi bayanlarda senin de yüzün minyon dedi önceki yaptığı burunlardan örnekler gösterdi.hafif bi kavis istedim ben sen nasıl yaptırdın?bide tasarım yaptı bana ben yaptığı tasarımı istedim ama veremeyeceğini söyledi.bide sana kaça yaptı benden 3000 tl istedi her şey dahil hastane masrafları filan 1 gece yatıracakmış delta da olacağım peki 1 hafta sonra mı çıkardı tampon ve ateli ben şubat tatilinde olucam 1 hafta 10 gün sonra da birkaç günlüğüne tatile gitmeyi düşünüyorum sakıncası var mı acaba?Fotoğraf da gönderebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
saol canım sayende birazcık da olsa rahatladım sen çok çabuk karar verip olmuşsun ameliyatını ne güzel kurtulmuşsun.Peki sonuç nasıl memnun musun yeni burnundan en önemlisi de rahat nefes alabiliyor musun?bide sana da kavis yaptı mı?bana resmini gönderebilirmisin?
canım ben yeni kullanıcı olduğum için fotoğrafları göremiyorum beni face den ekleyebilirmisin Hülya köse hlykse@hotmail.com teşekkürler.
canım çok teşekkürler baktım resmine çok güzel olmuş burnun yüzüne yakılmış dediğin gibi şişlikle var ama zamanla da oturacak .Darısı benim de başıma :))
gönderirim tabi..şöyle söyliyim,şuan çok fazla şişliğim var.iki kaş aramda,ve burnumun ucunda..bundan sebep burnum fazla kavisli ve havada duruyo..ama böyle kalmayacağını hakan bey zaten baştan söyledi.tasarımdaki hale gelmesi için daha 2 ayım var.bu duruma hazırlıklıydım zaten.alçıların açıldığında hayallerindeki murnusunla karşılaşacağını düşünme. :) bi kere yüzün uykusuzluktan yorgun bi halde olacak.göz altlarında,yanaklarında özellikle burnunda ciddi şişliklerin ve morlukların olacak.buna hazırla kendini canım.korkutmak kesinlikle istemiyorum ama şimdi diyorum ki keşke beni olacaklardan haberdar eden biri olsaydı iyisiyle,kötüsüyle.
merhaba kızlar bende Dr. Hakan Bey 'e ameliyat olacağım fakat olduktan bir hafta sonra okula gitmem gerekiyor bu süre içinde toparlanıp okula gidebilir miyim?Yaptıran arkadaş burnun nasıl oldu memnun musun fotoğrafın varsa gönderebilir misin ?
Canim banada resmini gonderirmisin? Secretsoul_tr@hotmail.com mail adresim bu canimkusura bakmayın ben yoğunluktan dolayı çok takip edemiyorum burayı..bi hafta sonra okula gidersin.benimde işe başlamam gerekiyodu ameliyattan 6 gün sonra alçım tamponum dikişim neyim varsa aldı hakan bey.burnun fiziksel olarak rahatsızlık vermez sana hiçbişekilde ama alçı çıktıktan sonra şişmeye başlayacağı için pek iyi görünmeyeceksin.psikolojik açıdan bi hafta daha evde kalmanı tavsiye ederim.çünkü her insan bizim gibi araştırıp tam iyileşme süresinin 1 yıl olduğunu bilmiyo.zannediyolarki 2 saatlik bi ameliyatla yeni burun taktırdık.herkese tek tek açıklamak zorunda kalıyosun şurası şiş burası inicek falan filan. oooff daralıyorum,çünkü bunu hala yaşıyorum :) tam 2 ay oldu.mail atarsan fotoğrafımı gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?