Dr.Hakan Akçin hasta yorumları (Burun Estetiği)

Anladım canım ben hala araştırma yapıyorum doktor konusunda da kararsızım açıkçası. Hkan Bey den memnun kaldın mı sana bunu da sorayım?Şimdiden teşekkürler . yln.1717@hotmail.com hesabım fotoğrafını atarsan sevinirim.Geçmiş olsun tekrardan...

Ameliyat oldunuzmu?

ameliyat oldunuz mu bende merak ettim.hakan beyi kuzenimin kuzenin den duydum kendisi yaklaşık 6 ay kadar oldu ameliyat olalı ve çok memnun.o da arkadaşından öğrenmiş hakan beyi ve onunda 5 yıl olmuş ameliyat olalı.
2 referansım var başarılı olarak.ama yine de insanın aklına takılmıyor değil.bu forumda hakan bey ile ilgili yorumlar biraz az ..daha önce geçmiş yıllarda hakan beye ameliyat olanlar lütfen bize bilgi verebilecek birşeyler yazarlarsa çok çok sevinirim.
birde dikkatimi çeken kuzenimin kuzenin hiç morluğu olmamış. :)

hakan akçin hastaları nerede ???? kızlar sizlerden destek lazım ama:)

merhaba,ameliyat oldunuz mu ? bende hakan beye ameliyat olacağım,tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

merhaba arkadaşlar,yakın zaman da Hakan Akçin bey ameliyatımı yapacak.tereddütlerim ve korkularım var.destek ve morale ihtiyacım var :26:

merhaba arkadaşlar,yakın zaman da Hakan Akçin bey ameliyatımı yapacak.tereddütlerim ve korkularım var.destek ve morale ihtiyacım var :26:

merhaba , bende yeni ameliyat ldum hakan beye. bugün 4.günüm . tampon ve alçım duruyor hatta. hiç korkma hakan beye güven.doktora güvenmek çok önemli.nerede olucaksın ameliyatı ? estetik amaçlı mı sadece yoksa sağlık amacıda var mı ?
soruların varsa sorabilirsin :)

merhaba,çok geçmiş olsun.ameliyatımı bölge hastanesinde olacağım.burun ameliyatım sağlık amacıyla yapılıyor tabi ki ucunda ufak bir işlem de yapılacak estetik amaçlı.benim korkum aynı anda bademcik ameliyatı olmak :26: doktorla ilgili çok araştırma yaptım.iyi bir doktor olduğuna inanıyor ve güveniyorum.sanırım ben biraz takıntılıyım :) bu arada siz nerde oldunuz ameliyatı.

anladım çok geçmiş olsun .. ben direkt özel muayehanesine gittim Hakan Bey'in,öncedende gittiğim doktorumdu zaten.Benimde sağlık amaçlı oldu kemik eğriliği vardı içte, burun etleri fln,burun ucunda kıkırdak büyümesi.bunların hepsi nefes almama engel oluyordu.bunları yaparken banada hafif bir düzeltme yaptı, burnumun üstünde hafif bir kemer vardı onu törpüledi.ben delta hastanesinde olmak istedim..hakan beyin anlaşmalı olduğu bikaç hastane var , delta hastanesi bunlardan biri. bildiğim memnun oldğum bir hastane oldğu için orayı seçtim.bademciklerde ne sorun var çok mu iriler ? ben şöyle sölim ameliyattan sonra benim hiç ağrım olmadı çok şükür,sanki ameliyat olmamış gibi,ama başkalarında ağrı olmuş mesela. bence hakan beyin eli hafif işini iyi yapıyor bu nedenlede rahat geçti benim sürecim. bademciğe gelince ordaki etlerini küçültücektir bildiğim kadarıyla artık çok ağrı olmuyormuş bademciktede yani burun seni çok rahatsız etmez,sadece dinlenmen gerekir,zaten ilk günler sert bişeyler yememen gerek burna baskı olmasın diye,bademcik ameliyatıda olucaksan sıvı alıcaksın demek oluyor bu da..ne zaman ameliyat ?

benimde içte kemik eğriliği var ve etlerde büyüme var.tamamen sağlık amaçlı nefes alıp vermek çok güç.geceleri uyku uyuyamıyorum ve yoğun bir allerjim var.burun iltihabı yani allerjik rinit. bademciklerimde sürekli iltihaplanıyor.artık hiç bir işe yaramadıkları için allerjimide tetiklediklerini düşünüyor Hakan bey.o yüzden onlarıda alalım dedi.ilk ameliyatımı bende delta da olmuştum.(Hakan beye değil) benim ameliyatım 8 gün sonra bölge hastanesinde

aynı şekildeee burun konusunda aynıymışız :) benimde alerjik rinitim var günde 30 kere fln hapşururdum,geceleri ağzım açık uyurdum,yorgun uyanırdım fln.. banada tak etti en sonunda olucam rahat nefes almak istiyorum dedim.şuan halen tampon ve dikişlerim duruyor yarın çıkarıcak hepsini hakan bey . burnu görücem. dediğim gibi benmde ilk amacım sağlık ama bunların hepsini düzeltirken hafif şeklede müdahale etti ,bende istedim zaten,çnkü hazır o masaya yatmışken kırılıp etmişken olmak mantıklı .. bence hiç korkma,özel soruların varsa özelden mesaj at istersen,ama snaırım forumda yenisin , mesaj hakkını doldur özelden yazabilirsin o zaman :) dediğim gibi hiç stres olma doktora güven önemli,vee hep pozitiff oll,unutma iyi düşün iyi olsunn :)

çok teşekkür ederim.iyi düşünüyorum iyi olucam mesaj hakkım dolunca,özelden de görüşürüz.ameliyat sonrası evde yatarken bol bol yazıcam merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…