Dr.Hakan Akçin hasta yorumları (Burun Estetiği)

merhaba kizlar sitede yeniyim bende Hakan beye ameliyat olmayi dusunuyorum daha dogrusu suan aklimdaki isim bi iki hastasini gordum ve cok begendim henuz kendisi ile gorusmedim sizlerden gelen onerileride degerlendirmek isterim :)

merhaba kizlar sitede yeniyim bende Hakan beye ameliyat olmayi dusunuyorum daha dogrusu suan aklimdaki isim bi iki hastasini gordum ve cok begendim henuz kendisi ile gorusmedim sizlerden gelen onerileride degerlendirmek isterim :)

merhaba,ben daha yeni ameliyat oldum.bu gün 12.günüm.Hakan bey gerçekten çok başarılı ve ilgili bir doktor.kesinlikle tavsiye ederim.ne amaçlı yaptırdığında çok önemli ama.ben mesela sağlık amaçlı yaptırdım ama hazır yatmışken ucunuda biraz kaldırdı ve çok doğal oldu.kendisi estetik cerrah olmamasına rağmen yaptığı çok ameliyatı gördüm ve hepsi güzel.herkes memnun.bence görüşmeye gitmelisin.Maltepe Bölge hastanesinde.şimdiden bol şanslar dilerim.

merhaba arkadaşlar.ben 2012 nisan ayında Hakan beye ameliyat oldum.nefes alıp vermemde bir problem vardı kırıktı burnum.görüntüsü de bu yüzden yamuktu.burnumun ucunu hafif kaldırdı ve kemiğini düzeltti(!) ancak bi kaç ay sonra burnumda ufak kemiklercikler çıkmaya başladı.kemer gibi bir şey oluştu.tekrar gittim.kemik büyüme yapmış yine ameliyat olman lazım ufak bir törpü işlemi olucak dedi.ameliyat diğerine göre daha kısa sürdü.ancak aynı şekilde şişlikler ve morluklar oldu.ikinci ameliyatıda 2013 ocak ayında oldum.ve hiç bir değişiklik olmadı.hatta bir tane olan kemik çıkıntım ikiye çıktı.bir ara tekrar gitmeyi düşünüyorum ama bu sefer tekrar ameliyat olma amaçlı değil.bana sorarsanız sağlık açısından kesinlikle tavsiye ederim.ancak estetik açısından 2 ameliyatın 2sindede başarılı sonuç görmedim ben.sadece burnumun ucu hafif bir şekilde kalkık.ama aynı eğrilik duruyor diyebilirim.

canım egrilik hiç mi düzelmedi düzelmedi ise nefes almanda problem olmuyo mu

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Benım arkadaşım amelyat oldu kendınsıne ve yine diğer arkadaşımın eşi amleyat oldu ikisde estetik oldu, gayette memnunlar. Senın kemer çok mu belli fotograf koyabılır mısın baksak? Ayrıca abimin burnunun bir tarafında kemık buyumesı var o da hakan beye aldırmayı düşünüyor. Amelıyat bu sonuçta komplikasyonlar malsefe var. Yeni amelyat olan obsesif_ ve tosto var sanırım, onlar da şuan durumlarını belirtebilir ler mi? memnunmusunu arkdaşlar şuan.?

merhabalar,öncelikle özel mesaj atamıyorum.özel mesajlar geliyor fakat cevap veremiyorum bilginize 50 msj limitini doldurduktan sonra ancak atabilirim. evet hakan beye ben ameliyat oldum.bu gün 20.günüm benim ameliyatım tamamen sağlık amaçlıydı,sol tarafta daralma vardı.ve etlerde büyüme vardı.hem kemik alındı sol taraftan,genişletildi.ve etlerde küçültüldü.Hakan bey sağolsun burnumun ucunuda hafif kaldırmış :) fakat ameliyat olduğum belli bile olmuyor,çok doğal çünkü.şimdi çok çok rahat değilim.onu ifade etmek istiyorum.çünkü burnumun içinde kabuk ve iyileşmek üzere olan yaralar var ve burnum şiş.ama bu haliyle bile rahat nefes alabiliyorum.sırt üstü yatabiliyorum en azından.en az iki ay geçmesi lazım,şişliklerin inip yaraların iyileşmesi için.burun şeklinin oturması için,en az 6 ay geçmesi gerekiyor.Hakan bey alanında uzman ve iyi bir doktor.bu benim 3.ameliyatımdı.daha öncekiler başarısız olmuş hatta eskisinden daha kötü olmuştu.hiç nefes alamıyordum.Hakan bey sorunlu olmama rağmen,çoğu doktorun ben bu ameliyatı yapamam,riskli dediği ameliyatımı yaptı.Maltepe bölge hastanesinde oldum ben ameliyatımı.şimdilik tavsiye edebilirim.ileride ne olurum Allah bilir.Hiç bir zaman Allah yapısı gibi olmaz,bunu biliyorsunuz.mutlaka kafanıza takacağınız ufak tefek şeyler olacaktır.benimde var.ama asla kusursuz olmaz bunu da bilin.sorularınızı forumdan yazarsanız cevap verebilirim.

hayır canım nefes alıp vermemde hiç bir problem yok.o konuda bi sıkıntı yaşamadım.tabi ki estetik kul yapımı istenildiği gibi olmayabilir.ama ne burunları ne şekillere sokuyorlar.benimkisi öyle şekle girmeyecek bir burun değildi bence =) burnumun ucu kalktı sonradan bir düşme olmadı o konuda da hakkını yemeyeyim.ama dediğim gibi iki kez ameliyat oldum ve ikisinde de istediğim sonucu alamadım.bende tavsiye üzerine gitmiştim hakan beye.ama tavsiye eden kişiler estetik için gitmemişlerdi.burnumun ucu kırılmaya bağlı olarak düşüktü ve eğriydi.şimdi ucu kalkık ama yinede eğrilik duruyor.eskiye göre iyi gözüküyor burun kalkık olduğu için.ama aynaya baktığımda küçük küçük kemikler görünce ister istemez siniri bozuluyor insanın.bana mail adresini yollarsan fotoğraf atabilirim.ben artık olaya benim burun kemiği kafasına göre büyüyor küçülüyor herhalde diye bakıyorum.

Merhaba banada resim gönderebilirmisiniz aaba bende Hakan Beye ameliyat olmayı düşünüyorum fiyat olarak ne kadar ücret verdiniz acaba

Merhaba 17 yaşındayım. 13 yaşında burnumu yatağa çaparak kırdım annem bölge hastanesınde hemşire,beni hakan beye muayeneye götürdü o da 18 yaşında ameliyat olmam gerektiğini söyledi,seneye universite sınavına gireceğimden 18'i beklemeden olmaya karar verdim , burnumda deviasyon var,hazır kırığımı düzeltirken burnuma kavis verdirmeyi düşünüyorum,bütün tehlikeleri göze alarak 18 ocakta ameliyatımı olacağım inşallah,3 hafta sonra da okula devam edicem,3 haftada şişliklerde ve morluklarda büyük bir azalma olur mu? bir de ameliyat olan biri bana fotoğrafını atabilir mi? Teşekkürler

Merhaba hepinize geçmiş olsun;

Ben hakan beyi 1997 de tanıdım malesef garip bayılmalarım nefes darlığım vs vardı çok dr dolaşmıştım ve hastalığıma epilepsi bile demişlerdi ...Tesadüf birgün gribe yakalandım çok ağır geçiyordu ve evimize yakın bir dr gideyim diye maltepedek özel marmarara hastanesine gittim ozaman randevu yoktu .))) direk boşluk bulduğum bir dr girdim beni muayene etti fakat gripten çok doğazımdaki şeyşlerle ilgilendi şikayetlerimin aynısını sayıp bunlar bunlar oluyormu dedi ben de evet oluyor nerden bildiniz dedim. Güldü ozamanlar genç tıfıl bir dr du bende 17 yaşındayım tabi hastayım pek anlamıyorum annem yok yanımda neyse sende nodül var dedi hemen ameliyat olman lazım neyse ben korktum grip mirip unutuldu eve gittim anneme anlattım dr tekrar gittik annemede anlattı annem hemen cerrahpaşa dan endokronoloji dr ünlü Hüsrev Hatemi ye randevu aldı orda hoca muayenehanesi var gittik muayene olhoca dedi hemen yatış. Yani bunu bulan Hakan beydi okadar profösör dolaşıyoruz bulan yok o buldu şimdi minik oğlumun 20 aylık burnunda sorun var ameliyat şart yine hakan beyi bulduk ameliyat edecek internetten yazınca bu yorumlar çıktı okudum ama çocuğunu ameliyat ettiren yok aranzda kendim olsam gözüm kapalı ameliyat olurumda iş bebeğime gelince kal geldi ne yapsam kızlar......

Ben de senden tam 1 hafta önce olucam ameliyat,olur olmaz acı,şişlik morluk,nefes alma problemi vs hepini yazarım sana,hatta fotosunu bile atarım ama 22sine kadar beklemen lazım

Cok tesekkur ederim, dun muayenehanesine gittim, harika bir doktora benziyor. Benim saglik(sinuzit kislerim, burun eti buyumem, kemik egriligm var) hazir olmusken, estetik de olayim dedim. Fotograflarimi cekip, nasil olmasi gerektgini konustuk. Umarim zor gecmez.
Sana da cook gecmis olsun, merakla bekliyorum haberlerini :)

Ameliyat olunca banada resimlerinizi atarmısınız bende Hakan beye ameliyat olmayı dusunuyorum Ocaktan sonra kemik eğriliği var en azından bi fikrim olmuş olur ne kadara ameliyat oluyosunuz acaba

Ameliyat olunca banada resimlerinizi atarmısınız bende Hakan beye ameliyat olmayı dusunuyorum Ocaktan sonra kemik eğriliği var en azından bi fikrim olmuş olur ne kadara ameliyat oluyosunuz acaba
Resmi buraya koymayı düşünüyorum,bir de albüm yaparım ordan da bakabılırsın,ben 3500 tl'ye olucam ameliyatı bana çok uygun geldı umarım ameliyattan sonra bi problem çıkmaz :)

Ben de senden tam 1 hafta önce olucam ameliyat,olur olmaz acı,şişlik morluk,nefes alma problemi vs hepini yazarım sana,hatta fotosunu bile atarım ama 22sine kadar beklemen lazım

Yarın için sana şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah sorunsuz rahat bi şekilde atlatırsın. 1 hafta sonra darısı başıma :)

Yarın için sana şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah sorunsuz rahat bi şekilde atlatırsın. 1 hafta sonra darısı başıma :)
Çok teşekkür ederim,gerçekten çok heyecanlıyım yarın 12 gibi ameliyatta olacağım,resimleri dediğim gibi burdan atıcam,umarım senin de benim de istediğimiz gibi burunlarımız olur :)

ağlamaaaaaaa :) bak profilimden albüm yaptım burnun 10 günlük halini.. 10 gün sonra sende böyle olucaksın

merhaba ben fotoğraflarınızı göremiyorum. acaba mail atmanız mümkün mü? yildizgursoy84@gmail.com

hakan bey e 14 yaşımda bademcik ameliyatı olmuştum rahat geçmişti. şimdi burun ameliyatını da Hakan Bey e olabilirim diye düşündüm ama emin değilim
şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…