Ben de aynı şekilde değişiklik olacağını düşünüyorum ama şu anda da anormal bir durym olmadığından ya daha kötüsü olursa korkuyorummmm işte bu yüzden de doktor önemliiCanım bana da herkes hiç ihtiyacın yok diyordu burnumun ucu kalkıktı ameliyat öncesinde de hafif kemeri vardı ve ucu kanatları burun sırtı büyüktü biraz normalde bşey belli olmuyodu ama fotoğraflarda korkunç çıkıyodu açıkçası ameliyatımı oldum kemerim törpülendi ucu küçüldü gören herkes evt burnun ufalmış ve estetik olduğu hiç belli olmuyor diyor yani diyeceğim bana da ihtiyacın yok deniyordu ama en ufak değişiklik bile farkediliyor yüzüme daha uyan bir burnum oldu şişliklerim indikçe de güzelleşecek inşallah
Kararrr veremedmmmm hakan cepnimi iyi Nurten hanimmmi eli daha iyiBen de aynı şekilde değişiklik olacağını düşünüyorum ama şu anda da anormal bir durym olmadığından ya daha kötüsü olursa korkuyorummmm işte bu yüzden de doktor önemlii
Nurten Hanımla hiç görüşmedim bilmiyorum nasıl olduğunuu :/Kararrr veremedmmmm hakan cepnimi iyi Nurten hanimmmi eli daha iyi
Ben de aynı şekilde
Sizin doktorunuz kimdiiCanım bana da herkes hiç ihtiyacın yok diyordu burnumun ucu kalkıktı ameliyat öncesinde de hafif kemeri vardı ve ucu kanatları burun sırtı büyüktü biraz normalde bşey belli olmuyodu ama fotoğraflarda korkunç çıkıyodu açıkçası ameliyatımı oldum kemerim törpülendi ucu küçüldü gören herkes evt burnun ufalmış ve estetik olduğu hiç belli olmuyor diyor yani diyeceğim bana da ihtiyacın yok deniyordu ama en ufak değişiklik bile farkediliyor yüzüme daha uyan bir burnum oldu şişliklerim indikçe de güzelleşecek inşallah
Fatmanur sen Çepninin yaptığı burunları gördün mü yani birebir kendisiyle görüştün müSen hangi ildesin cnm biz konyadan bahse diyoruz kararsizim o sansluk beni bulursa of
Desene ayni kaderdeniz siz nerelesjniz burnuzun resmini at sana ozleden bnmki büyük kemerli dusukYa benim etrafımda 2 kişi var olan onlarınki gayet güzel ben de kararsızım başka yere de gidemiyorumm
Olemiii bnmko buyukkkkkk ozmn size gerek yikNasıl kullanacağımı bilmiyorum :/ Konyadayım. Çok büyük değil daha önce size yazmıştım zaten
İşte herkes öyle diyor ama bence var fena halde kafama taktım. Şimdi yaptırırsam ve daha kötü olursa diye korkuyorumOlemiii bnmko buyukkkkkk ozmn size gerek yik
Ya bazen de diyorum ki kötü olacağı varsa en iyisine de gitsem kötü olabilir bir anlık dalgınlığına bakar. İyi de olacaksa her türlü iyi olur gözümü karartıp Çepniye gitsem mi acabaBizi de etkileyen bu herkesin laflari
Muayene oldumm bilgisayardan son halinin nasıl olacağını gösterdii hatta konyada bunu gösterebilen bir tek benim sonuçta hastalar gördüklerinin aynısını istiyor dediSiz muayane oldunuz mu doğru soluosunnn sansss bu is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?