Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

image.webp
Burnunuzun fotoğrafını gönderebilir misiniz rica etsem

Ben de 2007 yili da Hakan CEPNIYE burun ameliyatı oldum kemerli ve büyük burnum vardi..Kemerini aldi ama sagdan soldan farklioranlarda..neyse ilk zamblar sislikle birlikte nasil bsey oldugunu pek anlayamadim ilk zamanlar orta halli bir burundu 2 buçuk yıl kadar sonra burnumun ucu düştü sağdan soldan çöktü o kadar kötü olduki anlatamam .Sanki burnumun ortasına odunla vurulmuş gibi çökük duruyordu.Gözlerim ayrık duruyordu.Ancak kendisine bu durumu asla iletmedim sebebi beni bu hale getiren doktora bir daha kendimi teslim etmeyecek olmamdır.Arkasından o bozulmuş burna iki kere daha dünyanın parasını vererek başka doktora ameliyat ettirmek zorunda kaldım.Amacım kimseyi kötülemek degil ancak bu da benim yaşadıgım bir olaydır.Tercih tabiki sizin.

mehmet mustafa kıyar bu doktoru tavsiye ederim arkadaşım yağlarını aldırtıp karın gerdirtti memnun kaldı bende burun ameliyatı oldum şimdilik bir sorun yok ve burnum istediğim gibi oldu bu tür ameliyatlarda doktor çok önemli...
Merhabalar mustafa kıyarı öneriyor musunjz

Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..
Hakan cepniye yaptırdım bikac hafta olmasına rağmen şişlikler gitti,dikiş izi karşıdan belli olmuyor,kalın derili yağlı gözenekli burnumu kırmadan sıfır agriyla yaptı.yorumlara bakıyorum hep kötü ama çok doktor gezdim cesaret edemediler hocam hem üst hem yan kemikleri içeride eğriliği ve burun ucu ve deliklerini yaptı,nefes almam duzeldi,uyanınca yüzümde oluşan odemler hiç yok artik,her gören de beğendi burnumu çok dogal,devlet hastanesinden bikac bin daha fazla aldı ,çok para aldığı yok,yapılan burunlari da gördüm gayet muntazam güzel yapmış herşeyi sasiriyorum kim yazıyor bunları gercekten

Back
X