- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
canım meraba. bende konyadayım uzun zamandır burun estetiği düşünüyorum ama kime olacağımı bilmiyorum. naptın sn ameliyat oldun mu? ben yarın hakan beyle görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekHakan çepni hakkında ya çok olumlu ya da tamamen olumsuz bilgiler var. İlker bey içinse pek yorum yapılmamış. Muhammet kayapınar a gittim 5 dklık görüşme için 180 tl ücret aldı. 3000 de fiyat verdi. Hiç samimi ve ilgili değildi. Konya da estetik olacaklara hiç tavsiye etmem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bende konyada olacagim tabi kafama yatan dr bulunca. Burdan haberleselim bende ccook kararsizim. Hakan cepniyle gorustum bende ilgili bi dr ama iste karar vermek zormerhaba bende konayada olacağım ıns hakan cepnıyle gorustum baya ılgılıydı ama cok kararsızım yaptığı fotoğrafları gösterdı bır tane oda güzeldi ama hala araştırıyorum yenı bılgı bulanlar paylassın
canım ben yarın kızılay hastanesinde kazım cayırla göruscem sana dusuncelerımı anlatırım burda :) bırde selcuklu tıpta prof dr varmış zekerıya tosun ıkı akrabam onda oldu estetık bırısı ben aldırdı bırısı burnunu yaptırdı ama ıkısıde cok güzel oldu dıyemeyecegımCanim bende konyada olacagim tabi kafama yatan dr bulunca. Burdan haberleselim bende ccook kararsizim. Hakan cepniyle gorustum bende ilgili bi dr ama iste karar vermek zor
Ayneenn bende burdan duymustum prof. Zekeriya Tosunu. firsatim olmadi konyadan sadece hakan cepniyle yuz yuze gorusebildim. Bu hafta havalar ii olsaydi devletteki butun doktotlari gezmeyi planliyodum :) taam bakalim sende goruslerini yaz burdan, bende ayni şekilde doktorlarla gorustukce yazayim burdan. İstanbulda ccoook ii dedikleri bikac doktorla maillestim ama 7bin-9bin istediler benden o fiyatlarda beni asiyocanım ben yarın kızılay hastanesinde kazım cayırla göruscem sana dusuncelerımı anlatırım burda :) bırde selcuklu tıpta prof dr varmış zekerıya tosun ıkı akrabam onda oldu estetık bırısı ben aldırdı bırısı burnunu yaptırdı ama ıkısıde cok güzel oldu dıyemeyecegımprof dr olması benım onu düşünmemi sağlıyor sadece
aynen canım biraz şans işide aynı dr bırınde güzel yapıyor bir digerını kötü. senın ne sorunun vardı canım burnundaAyneenn bende burdan duymustum prof. Zekeriya Tosunu. firsatim olmadi konyadan sadece hakan cepniyle yuz yuze gorusebildim. Bu hafta havalar ii olsaydi devletteki butun doktotlari gezmeyi planliyodum :) taam bakalim sende goruslerini yaz burdan, bende ayni şekilde doktorlarla gorustukce yazayim burdan. İstanbulda ccoook ii dedikleri bikac doktorla maillestim ama 7bin-9bin istediler benden o fiyatlarda beni asiyoiste pahali yapan ii yapacak ucuz yapan kotu olur diyede bisey yok bu isler sans:S farabide kkb ci ilker yigit icinde cok ii seyler yazmislar bakalim gidip onla da gorusecegim. Allah yar ve yardimcimz olsunn insallah
Benim saglik açısından bir sorunum yok. Burun ucu kikirdagim genis ve burun kemigim bir yerde genisliyor. Yani tamamen estetik amacli ameliyat olmak istiyorum:) senin saglik sorunun var mi??aynen canım biraz şans işide aynı dr bırınde güzel yapıyor bir digerını kötü. senın ne sorunun vardı canım burnunda
Canım naptın amelyat olsunmu ben hakan beye oldum sonundaBenim saglik açısından bir sorunum yok. Burun ucu kikirdagim genis ve burun kemigim bir yerde genisliyor. Yani tamamen estetik amacli ameliyat olmak istiyorum:) senin saglik sorunun var mi??
Burnunuzun ilk hali nasıldı acabaslm arkadaşlar. ben hakan beye 10 gün önce meme büyütme ve burun ameliyatı oldum. burnumdan alçı çıktı şuan hala bantlar yapışık göremiyorum ama söylenene göre burnum çok güzel olmuş. nefes alma vs gibi bir problemim de yok. umarım hep böyle sorunsuz ve güzel kalır burnum. göğüs büyütmeye gelince şuan sert ve ayrıklar, daha sonuç için bir şey söyleyemiyorum çünkü eskiden 75 yada 80 a giyiyordum. ameliyat olduğuma değsin dedim doktora 300 cc kas altı kesisiyle ameliyatımı yapmış. ilk bakışta küçükmü oldu acaba diye düşünüyorum ama şişlikler d geçtikçe bunu zaman gösterecek. burun konusunda şunu söyleyeyim birde. ben çok ağrılı olacağını düşünüyordum özellikle hep anlatırlarya tamponlar alınırken çekilen acıları, ondan çok korkuyordum. ameliyat sonrası hiçbir ağrı yaşamadığımı özellikle belirtmek isterim. darısı tüm isteyenlerin başına. ben doktorumdan özellikle burun konusunda çok memnun kaldım. hastane de yeni binasına taşınmış, konfor açısından da hijyen açısından da çok rahattım özel hastanelerde dahi zor bulunacak bir konfordu doğrusu. tavsiye ederim doktorumuz işinde çok iyi bence..
Merhaba ameliyat oldunuz mu acabamerhaba bende konayada olacağım ıns hakan cepnıyle gorustum baya ılgılıydı ama cok kararsızım yaptığı fotoğrafları gösterdı bır tane oda güzeldi ama hala araştırıyorum yenı bılgı bulanlar paylassın
Babam Kazım Bey'e oldu ameliyatını çok ama çok kötü durumda şuan. Ne solunum problemi geçti ne de görüntüsü güzel oldu bir de ameliyat sonrası çok problemli oldu..canım ben yarın kızılay hastanesinde kazım cayırla göruscem sana dusuncelerımı anlatırım burda :) bırde selcuklu tıpta prof dr varmış zekerıya tosun ıkı akrabam onda oldu estetık bırısı ben aldırdı bırısı burnunu yaptırdı ama ıkısıde cok güzel oldu dıyemeyecegımprof dr olması benım onu düşünmemi sağlıyor sadece
İlker bey çok uçuk mevla para istiyo çok fazlailker beye muayene oldum bu burunla nasıl nefes alıyorsunuz dediilk ameliyatımı kbb ciye olduğum için tereddütteydim ama ilker beye ameliyat olacağım herhalde teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?