Dr.hakan çepni hasta yorumları.(burun estetiği)

12m

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
908
2
316
Konya
Arkadaşlar yakında hakan çepniye burun estetiği olacağım.doktorla ilgili bilgisi olanlar ve hakan beye ameliyat olanlar fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

slm arkadaşlar. ben hakan beye 10 gün önce meme büyütme ve burun ameliyatı oldum. burnumdan alçı çıktı şuan hala bantlar yapışık göremiyorum ama söylenene göre burnum çok güzel olmuş. nefes alma vs gibi bir problemim de yok. umarım hep böyle sorunsuz ve güzel kalır burnum. göğüs büyütmeye gelince şuan sert ve ayrıklar, daha sonuç için bir şey söyleyemiyorum çünkü eskiden 75 yada 80 a giyiyordum. ameliyat olduğuma değsin dedim doktora 300 cc kas altı kesisiyle ameliyatımı yapmış. ilk bakışta küçükmü oldu acaba diye düşünüyorum ama şişlikler d geçtikçe bunu zaman gösterecek. burun konusunda şunu söyleyeyim birde. ben çok ağrılı olacağını düşünüyordum özellikle hep anlatırlarya tamponlar alınırken çekilen acıları, ondan çok korkuyordum. ameliyat sonrası hiçbir ağrı yaşamadığımı özellikle belirtmek isterim. darısı tüm isteyenlerin başına. ben doktorumdan özellikle burun konusunda çok memnun kaldım. hastane de yeni binasına taşınmış, konfor açısından da hijyen açısından da çok rahattım özel hastanelerde dahi zor bulunacak bir konfordu doğrusu. tavsiye ederim doktorumuz işinde çok iyi bence..

Kızlar ben de Hakan Çepniye burun yaptırdım.On beş gün oluyor biz abla kardeş gittik ben tek seferde dört operasyon geçirdim.Burun göğüs yağ aldırma ve kulak.Hakan Hoca çok iyi bir doktor.Bir kere ameliyat öncesi çok stresli oluyosunuz ya Hakn bey resmen moral veriyor.Bana tek narkozda hepsini birden halletmenin daha mantıklı olacağını söyledi ki haklıymış.Karnım dümdüz burnum hala şiş anlayamıyorum tam olarak ama ben kırdırmadım ucunu kısaltım sivriliğini aldı.Kardeşim kırdırdı ama burunda en ufak ağrı yok ikimizde de.Hakan hoca özellikle burun konusunda süper.Estetik olacaklara tevsiyem öncelikle damdan düşeni damdan düşen anlar.Hayatında estetik nedir bilmeyenlere fikir danışmayın.Olanlara sorun.Motivasyonunuzu yüksek tutun ki doktorunuz bu konudaki en önemli unsur.Hakan Hoca bu anlamda hastaya çok yardımcı oluyormuş bana çok cesaret verdi korkularımı yendim.Sanmıyorum ama bundan sonra estetik olursam Hakan hocaya hiç korkmadan giderim.Bir de estetik sonrası hemen yok iki günde yok üç günde normal hayata dönmeyi beklemeyin kendinize en az 15 gün zaman verin.İyileştiğinizi ve korkulacak bir şey olmadığını anlayacaksınız.Şehir efsaneleri ne de inanmayın.Her şeyin geri dönüşü var:)

arkadaşlar ameliyat olanlar cvp yazabilir mi nasıl oldu burunlarnız, bir de burun estetiği fiyatı ne kadar tuttu . bilgi verirseniz sevinirim .

Merhaba ben kulübe yeni katıldım biraz acemiyim hakan cepniye altı ay önce ameliyat oldum. ben çok memnun kaldım benim burnumda biraz egrilik vardı çok güzel olmuş burnumu biraz kaldırmış fakat nefesim. Tam olarak rahatlamadi. O da zamanla iyi olur diyorlar. Tek sıkıntı nefes gerisi mükemmel

Bende hakan beye ameliyat oldum 2 ay olmak üzere çok ilgili benim burnumda çökme oldu kemik te o ara bayram falan vardı ama düzeliyor benim belli bile değil söyleyince farkediliyor ameliyat olduğum. Ben ve eşim gayet memnunuz ama çok ilgili dr bey ve çok hastası var buraya yazan sadece 3 5 kişi ama ben ameliyat olduğumda 3 4 kişi vardı opere olan ben şahsım adına memnunum ücreti kendisine sorun derim buraya yazmak hoş olmuyor 2 den az ama

Arkadaşlar yakında hakan çepniye burun estetiği olacağım.doktorla ilgili bilgisi olanlar ve hakan beye ameliyat olanlar fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

slm gül hakan cepniye burun estetigi yaptırdın mı

bende hakan beye 2 sene önce ameliyat oldum ..evet kesinlikle hiç ağrı olmadı ameliyat sonrası ...şişlik ve morluklarda 1 hafta içinde bitti ama herşeyden önemli olan rahat nefes alabilmek bence..doktor birazda şans belkide bazıları çok memnun kalırken bazıları hiç olmayabiliyor...ben 15 gün önce istanbulda revizyon ameliyatı oldum..ins siz memnun kalırsınız gerek kalmaz uğraşmanıza

ben hala ameliyat olamadım 4 yaşında bir oğlum var sürekli tepemde devlet hastanesinde değil mi bu doktor ücretli mi oluyor arkadaşlar ameliyat

ben hala ameliyat olamadım 4 yaşında bir oğlum var sürekli tepemde devlet hastanesinde değil mi bu doktor ücretli mi oluyor arkadaşlar ameliyat

valla bana sorarsanız ben memnun kalmadığım için revizyon oldum.eğer nefes probleminizde varsa özellikle kesinlikle kbb ci seçmenizi öneririrm...konya dışına gitme şansınız yoksa konya da faarabi hastanesinde İlker beydn çok memnun kalan arkadaşlarım var

ama eğer konya dışında olma ihtimaliniz varsa kesinlikle Emre İlhan diyorum..

ilker beye muayene oldum bu burunla nasıl nefes alıyorsunuz dedi ilk ameliyatımı kbb ciye olduğum için tereddütteydim ama ilker beye ameliyat olacağım herhalde teşekkürler

ilker beye muayene oldum bu burunla nasıl nefes alıyorsunuz dedi ilk ameliyatımı kbb ciye olduğum için tereddütteydim ama ilker beye ameliyat olacağım herhalde teşekkürler

Hiç tereddütünüz olmasın..İlker beye ameliyat olan kadaşlarımda çok memnunlar..

Ben de karar veremedim hala hakan çepni mi yoksa ilker bey mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…