Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar yakında hakan çepniye burun estetiği olacağım.doktorla ilgili bilgisi olanlar ve hakan beye ameliyat olanlar fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar yakında hakan çepniye burun estetiği olacağım.doktorla ilgili bilgisi olanlar ve hakan beye ameliyat olanlar fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
bende hakan beye 2 sene önce ameliyat oldum ..evet kesinlikle hiç ağrı olmadı ameliyat sonrası ...şişlik ve morluklarda 1 hafta içinde bitti ama herşeyden önemli olan rahat nefes alabilmek bence..doktor birazda şans belkide bazıları çok memnun kalırken bazıları hiç olmayabiliyor...ben 15 gün önce istanbulda revizyon ameliyatı oldum..ins siz memnun kalırsınız gerek kalmaz uğraşmanıza![]()
ben hala ameliyat olamadım 4 yaşında bir oğlum var sürekli tepemde devlet hastanesinde değil mi bu doktor ücretli mi oluyor arkadaşlar ameliyat
ilker beye muayene oldum bu burunla nasıl nefes alıyorsunuz dediilk ameliyatımı kbb ciye olduğum için tereddütteydim ama ilker beye ameliyat olacağım herhalde teşekkürler