Dr hakan peker

nil36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
10
0
36
İstanbul
Merhaba dr hakan peker hakkında bılgı rica edicem .birde dora hospital .lüx hastane fiyatları uygun .

merhaba

benim ablamın doğumunu yaptırdı dr hakan bey. gebelik boyunca ve doğumda çok ilgilendi. ayrıca çok bilgili bir doktor. teyzemin de ameliyatını yaptı. sayesinde rahim kanserine erken tanı konduğundan teyzemin hayatı kurtuldu. utlaka tavsiye ederim...

Ben ayrıntılı ultrason için Hakan Bey'e gittim. Normlde gebelik takibimi başka bir doktor yapıyor. Çok ilgili Hakan Bey. Doktor olarak da fena değil.
Ama hastane biraz tuzlu. Şöyle ki hiçbir resmi kurumla anlaşması yok. Eğer doğumu kapsayan bir özel sigortanız varsa gidebilirsiniz.

Hastanenin SGK anlaşması var ve muayene ücreti 12.00 TL
Ben işyeri sponsorluğunu görüşmek için gittiğimde hastaneyi görme imkanım oldu çok beğendim otel konforunda zaten butik hastane..
Valla şuan Türkiye Hastanesine gidiyorum kontrollerim için ama memnun değilim.
Galiba Dora Hospital Dr. Hakan Peker'e gideceğim..

bencede hakan peker harika bi doktor ben hamileliğim boyunca hakan beye gittim hatta doğumumuda orda yaptım çok memnun kaldım hastane çok temiz güzel konforlu ilgi mükemmel bu siteden bende bir çok arkadaşa tavsiye ettim gidenlerden kimse pişman olmadı. özell siğortalar ve SGK ile anlaşmalarıda var.

Ben nisan ayında gittiğimde anlaşması yoktu SGK ile.Bundan sonra başladı ve yanıltıcı olduysam affola.

bende 3,5 aylık hamileyim. dora hospital Dr. hakan beye gidiyorum. çok fazla ilgileniyor. e çokda iyi bir doktor kendisi. hastanede süper. insan bu dönemde hem ilgi istiyor hemde konfor arıyor. cihazlarıda çok iyi. SGK ilede anlaşması var. ben eşimin özel sigortasından faydalanıyorum. ilgi süper bence imkanı olan herkes gitmeli oraya.

hakan bey dora hastanesınden ayrılmıs nerede calısıyor su an bılen varsa yazabılır mı?

Merhaba arkdşlar, Hakan bey gerçekten çok iyi bir doktor.. ablamın doğum öncesi ve gebelik tüm takibini kendi yaptı... çok ilgili ve strresten uzaklaştıracak bir metodu var... bana uzak olmasa bende Hakan bey'in hastası ollmayı isterdim....gece gündüz istediğiniz zmn arayıp bilgi alabiliosunuz...

slm arkadaslar hakan peker gercekten işinde çok başarılı çok samimi ve mütevazi bi insan.bi kere işini çok iyi yapıyor ve hiçbirşeyi şansa bırakmıyor.şimdi memorialde çalışıyor.bir de sitesi var drhakanpeker.com. orda da sorulara anında ve acıklayıcı cevaplar veriyor.istanbulda oturanlar bence baska doktor aramasın derim.

arkadaşlar merhaba bende gebeliğim boyunca Hakan beye gittim ve o kadar memnun kaldımki beni çok fazla rahattı. gerçekten işinde çok iyi bir doktor.çok rahatlatıyor bir kere ve de ne zaman istersem arayıp her sorularımı sorabildim.valla ben evime yakın olduğu için gitmiştim ama çok memnun kaldım ve evime uzak olasına rağmen bahçelievler hizmete devam ettim ve doğumumu orada gerçekleştirdi. hastanede çalışanlarıda çok iyi. şiddetle tavsiye edilir.

ben hakan peker e yeni gitmeye başladım ama gerçekten sıcak ve mütavazi birine benziyor .32 haftalık gebeyim.daha önce acıbademe gidiyordum.Hakan beye gidenler varsa konuşmak isterim.

ben hakan peker e yeni gitmeye başladım ama gerçekten sıcak ve mütavazi birine benziyor .32 haftalık gebeyim.daha önce acıbademe gidiyordum.Hakan beye gidenler varsa konuşmak isterim.

Ben de Acıbadem B.köy'de Melih Gündüz'e gidiyorum.
Ağzından kerpetenla laf alınmıyor, muayenesi ultrason dahil 10 dk sürüyor.
iyi doktor olabilir, ama üstünkörü muamele ediyor hastalarına, en azından bana.
Hakan bey nasıl acaba,ben de meraktayım.

bende acıbadem melih bey e gidiyordum.Sizinle aynı fikirdeyim.sürekli azarlıyor.birşey sormaya çekiniyordum.ama hakan beyde çok rahatım,tavsiye ederim.sadece özel sigortası olanlara bakıyor.

valla bence bırak...aynı şeylerden bende muzdariptim.neden katlanasın ki....

arkadaşlar ben hakan beyde doğumumu yaptım ilk aylardan itibaren takibimi yaptı. harika bir doktor. aklınıza takılan soru sormak istedikleriniz varsa özelden msj atın ilgilenirim. hepinize hayırlı doğumlar...

1 martta doğum yaptım.Hakan bey gerçekten çok ilgili bir doktor ,çok memnun kaldım.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…