muayene ve doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilir misiniz? sgk ile anlaşması var mı?2 aydır kendisine maueyeneye gidiyoruz. Denildiği gibi kendisi çok ilgili ve saygılı. En önemlisi sizi gerçekten dinliyor. Sözünüzü kesmiyor, sorunuzu sonuna kadar dinleyip öyle cevap veriyor. En ufak ayrıntıyı dahi atlamıyor diyebilirim. Her türlü açıklamayı da hiç sıkılmadan yapıyor. Anlaşılır konuşuyor. Biz pek fazla konuşmyoruz ama buna rağmen en az 20dk konuşuyor. Yani biz de konuşsak yani pimpirikli olsak kesin her muayene 30-40dk sürer. Sadece ilk randevumuz bir saat kadar sürmüştü. Çok akıllı biri olduğunu düşünüyorum; adam bir nevi kendine yatırım yapıyor. Çünkü hastalara bu denli yaklaşım onu çok daha iyi hastanelere götürür. Bu gidişle orada fazla kalmaz :) Bu bu şekildeki referanslarla kesin daha iyi bir hastaneye kapağı atar. Ama kendisi kesinlikle en iyisini hak ediyor. Hastaların böylesi doktorlara ihtiyacı var. Şimdilik benim dikkatimi çekenler. İleride ihyitaç olursa bilahare yazarım :)
muayene ve doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilir misiniz? sgk ile anlaşması var mı?
Ben yarın muayeneye gideceğim kendisine, izlenimlerimi aktarırım size.merhaba acaba şu sıralar Dr.Hakan beyin hastası olan varmı ?
Merhaba;merhaba acaba şu sıralar Dr.Hakan beyin hastası olan varmı ?
Öncelikle Bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bende Hakan bey e gidiyorum şiddetlede tavsiye ediyorum ben onun sayesinde gebe kaldım çok pozitif bi insan inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziMerhaba;
Biz muayeneye gittik kendisine ve çok memnun kaldık.
Daha önceki arkadaşların da anlattığı gibi çok ilgili bir doktor. Tarzı çok rahatlatıcı, ayrıca hastasını da her konuda bilgilendiriyor. Ben memnun kaldım ve kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?