Dr hakan peker

arkadaşlar bende bugün hakan beye ilk muayenemi oldum polikistik over hastayım en so gittiğim doktorun odasından ağlayarakçıkmıştım ama hakan beyin odasından gayet rahat ve mutlu ayrıldım hiçbirşey sormadan kendisi bütün herşeyi anlattı yapacağı tahlillere kadar hepsini tek tek açıkladı
daha önce gittiğim doktorları muayenesi en fazla 15 dakika sürüyordu hakan beyle konuşa konuşa yaklaşık 45 dakika sonra çıktım odasından ve kesinlikle tavsiye ediyorum

yaklaşık 2 ay önce hamile kadığımı öğrendikten kısa bir süre sonra başlayan kanamam ile hizmet hastanesinin aciline gittim.tesadüf eseri nöbetçi olan doktor hakan peker ile orada tanıştım.daha ilk dakikadan itibaren bana çok iyi bir elektrik veren hakan bey bana bir takım testler ve kürtaj sonrası dış gebelik teşhisini koydu.tedavi yöntemlerini ayrıntılı bir şekilde anlattı.aslında normal bir hamilelik gibi yükselen hormonlarımla bunun dış gebelik olduğunu anlamak epey zordu.beta değerlerim 5000 e dayanmıştı.beni hemen kesip biçmek yerine(bir çok doktor para için bunu seve seve yapıyor) son yıllarda kullanılmaya başlayan kanser tedavisinde kullanılan bir ilaç ile tedavi etmeyi tercih etti.eh çok ağrılı ve yorucu bir süreç olmasına rağmen bugün itibari ile hamileliğim sonlandı.kaç gece kendisini aradım ağrılarım var diye.sabırla her defasında sabretmem gerektiğini vurguladı büyük sevecenlikle.yaklaşık 5 hafta boyunca kontrolü altındaydım.inanın arkadaşlar eli çok ama çok hafif.o kadar sancının içinde vajinal ultrason bile kolay geldi bana.ayrıca kürtaj sonrasıda canım hiç yanmadı.başına gelme ihtimali %1 kadar düşük olan bu gebelikten böyle kazasız belasız kurtulmak mucize gibi.internette neler neler okudum iç kanama geçiren ölümden dönen ve çok düşük haftalarda olmasına rağmen gereksiz yere ameliyata alınan hastalar.şanslıydım ki o gece hakan bey nöbetçiydi.lafın özü arkadaşlar ben size hakan beyi yüzde yüz gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.çok kısa süre sonra tekrar hamile kalmayı planlıyorum.ve kesinlikle koşa koşa haberi eşimden sonra:)hakan beye verip dokuz ay boyunca sorularımla bunaltmayı düşünüyorum:)

2 aydır kendisine maueyeneye gidiyoruz. Denildiği gibi kendisi çok ilgili ve saygılı. En önemlisi sizi gerçekten dinliyor. Sözünüzü kesmiyor, sorunuzu sonuna kadar dinleyip öyle cevap veriyor. En ufak ayrıntıyı dahi atlamıyor diyebilirim. Her türlü açıklamayı da hiç sıkılmadan yapıyor. Anlaşılır konuşuyor. Biz pek fazla konuşmyoruz ama buna rağmen en az 20dk konuşuyor. Yani biz de konuşsak yani pimpirikli olsak kesin her muayene 30-40dk sürer. Sadece ilk randevumuz bir saat kadar sürmüştü. Çok akıllı biri olduğunu düşünüyorum; adam bir nevi kendine yatırım yapıyor. Çünkü hastalara bu denli yaklaşım onu çok daha iyi hastanelere götürür. Bu gidişle orada fazla kalmaz :) Bu bu şekildeki referanslarla kesin daha iyi bir hastaneye kapağı atar. Ama kendisi kesinlikle en iyisini hak ediyor. Hastaların böylesi doktorlara ihtiyacı var. Şimdilik benim dikkatimi çekenler. İleride ihyitaç olursa bilahare yazarım :)

muayene ve doğum ücretleri hakkında da bilgi verebilir misiniz? sgk ile anlaşması var mı?

Benim de hamileligimin 18. Haftasinda sebepsiz bir kanamam oldu.doktorum bebegin esi asagiya inmis dedi.daha sonradan bebegin esinin gayet normal konumda oldugu anlasildi.bu yuzden doktorumu degistiriyorum.nette arastirirken bu yorumlari gordum ve yarin sabah icin hakan bey e randevu aldim.bakalim ne olacak? Gittikten sonra dusuncelerimi sizlerle paylasmaya calisacagim.

Hamileliğimi ilk öğrendiğim andan beri (yaklaşık 5. hafta) Hakan Beye gidiyorum, tek kelime ile mükemmel bir doktor. Konuşması ses tonu bile o kadar rahatlatıcı ki tahlil sonuçlarım çıktığında kendisi arıyor ve telefonda bile konuştuğumda içimi inanılmaz rahatlatıyor. İlk aylarda yerli yersiz her türlü korkum ve endişem için mail atıp aramıştım, bıkmadan usanmadan hepsini tek tek yanıtladı. Hatta bayram tatilinde Hakan bey izinde yurt dışındayken bile aramıştım da dakikalarca telefonda beni rahatlatmıştı. Doğumumu da inşallah orda yapmayı planlıyorum, yeni yılda zam gelecekmiş bakalım ne kadar olacak fiyatı. Hastanenin tahlil ve tetkik ücretleri biraz tuzlu, ama ben değdiğini düşünüyorum. Bir arkadaşım da yakın zamanda hizmette doğum yaptı hakan beyin hastasıydı o da çok memnun kalmış. Ben doktor olarak herkese tavsiye ederim, yanından hiçbir zaman kafamda soru işaretiyle ayrılmadım.

Son düzenleme:
sgk lı hastalara da bakıyor mu acaba birde ücreti nedir bilgi verebilirmisiniz?

doğuma kadar Hakan Bey e gittim yukarıda anlatılanların heepsine katılıyorum.kesinlikle çok ilgili bir doktor.Size ait tüm bilgileri kendisinde tutuyor mutlaka ve soru cevaplamaktan kesinlikle zevk aldığını düşünüyorum çünkü bir doktor bizim gibi pimpiriiklilerin sorularını sabırla dinleyip uzun uzun açıklama yapmaz kolay kolay.bi arkadaşım da hamileydi aynı gün önce onun randevusuna gittik onun doktoruna doğumla ilgili birkaç soru sordum bir soruma tersler gibi cevap bile vermedi.oradan çıkınca arkadaşımla benim Hakan bey le muayeneme gittik arkadaşım sordu hakan bey cevapladı.hiç kompleksleri yok.ayrıca telefonla ulaşabildim kendisine istediğim zaman hiç ters bir tavır almadım telefonda da muayenelerde nasılsa o şekilde kibar davrandı.bir de muayeneye girerken ve çıkarken ayaktat karşılıyor ve uğurluyor mutlaka bu çok dikkatimi çekmişti.doğumumu da kendisi yaptırdı.Epidural normal doğum yaptım.hem çok kolay oldu doğumum epiduralle hem de hastaneden doktorlardan ebelerden de çok memnun kaldım.kesinlikle tavsiye ediyorum.SGK muayenesi 120TL, Normal doğum da 3000TL-3500TL arası bişeydi.

Güncel bilgidir geçen hafta yatış bölümüyle birebir görüştüm
muayne ücreti 120 tl.
Normal doğum 2600,
epidural normal 3350,
zorunlu sezeryan (2gün yatışlı) 3100
İsteğe bağlı sezeryan (2 gün yatışlı) 3650

Bebeğin tüm yenidoğan bakımı, testleri, lohusa şerbeti, anneye kuaför hizmeti ve bebek için 6 poz resim de ücrete dahilmiş.

Hamileliğimin 2. yarısında tanıştığımız Hakan Bey, biricik kızımız Ece Mira mızı sağ salim bize kavuşturmakla kalmayıp, her randevumuzdan içimiz rahat ve mutlu ayrılmamızı da sağladı.Her zaman bebeğimizi güvende hissettik, çünkü biliyordukki doktorumuz Hakan Bey günün hangi saati ararsak arayalım mutlaka telefonumuzu açacak ve yardımcı olacaktı.Herşey için; ilginiz, güleryüzünüz, bilginiz ve deneyiminiz için çok ama çok teşekkür ederiz.Bir diğer bebeğimizde görüşmek üzere inşallah:))

merhaba acaba şu sıralar Dr.Hakan beyin hastası olan varmı ?

merhaba acaba şu sıralar Dr.Hakan beyin hastası olan varmı ?
Merhaba;
Biz muayeneye gittik kendisine ve çok memnun kaldık.
Daha önceki arkadaşların da anlattığı gibi çok ilgili bir doktor. Tarzı çok rahatlatıcı, ayrıca hastasını da her konuda bilgilendiriyor. Ben memnun kaldım ve kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.

Öncelikle Bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bende Hakan bey e gidiyorum şiddetlede tavsiye ediyorum ben onun sayesinde gebe kaldım çok pozitif bi insan inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

kendinize başka doktor aramayın derim. ben çok aradım, hamileliğimin 6. ayına kadar aradım, en sonunda hakan beyi buldum, buradaki yorumları gördüğümde kendisine gitmeye karar verdim ve daha ilk görüşmemizde tamam işte benim doktorum hakan bey diyebildim. sorularımın hepsine en ince ayrıntısına kadar cevap verdi hep, her zaman çok samimi güler yüzlü, hep ayakta karşılayıp yol eder, kesinlikle çok nazikti bütün muayenelerde. ameliyatta ve sonrasında da hep güven verici davrandı. çok da rahat spinal sezaryenle doğum yaptım, 1 ay oldu. herkes soruyor ağrın var mı diye, neredeyse hiç ağrım bile olmadı :)
ben daha önce çok doktora gittim, aslında pimpirikli ve çok şey bekleyen bir insan değilim, sadece doktora gittiğimde beni tanımasını, durumumu bilmesini bekliyordum. 6. ayıma kadar takibimi yapan doktor, kendisiyle 3 haftada bir görüşmemize rağmen hala sende kimsin der gibi bakınca tepem attı (iyi ki atmış) ve bunun üzerine hakan beyi buldum. haa bir de ondan önce tüp bebek doktorumuz vardı, hastane adı vermeyeyim ama en pahalılarından diyebilirim, orada bile ne hizmet hastanesindeki ilgiyi gördüm, ne de doktorumuz hakan bey kadar ilgili bir doktor.

Kendisiyle 25. Haftada tanıştık. Gayet iyi ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ancak her gittiğimde 1 saatten aşağı beklemeden muayene olamadım. Yanındaki yardımcısı ise arayıp gelmemizi söyledi. Saati belli olan muayeneye özel bir hastanede arayarak gitmek gerçekten ilginç. Neyse haftalar yaklaştıkça bebeğin kilosunun yüksek olduğunu normal değil sezarye. Olabileceğini söylemeye başladı. Olabilir dedik ancak bunu çok erken ve çok abartılı şekilde söylemesi canımı sıkmaya başlamıştı. Ben de başka bir doktora kontrole gittim. Hizmet hastanesindeki kilosundan daha düşük görüldü ultrasonda. Yine biraz kilosu fazlaydı ancak normale engel teşkil etmiyordu.
Ben de zaten her muayene öncesi 1-2 saat kendisini beklemekten sıkılmıştım. Kendisine bir daha gitmedim.

ilk hamileligimde takibimi o yapti vok memnundum.Onun gibi dr bulmak zor.Suan baska bir ilde yaşıyorum ve drumdan pek memnun degilim. Keşke her dr hakan bey kadar ilgili olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…