Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Daha güzel bir burna ve görünüme sahip olmayı her kadın ister. Ben de burnundan rahatsızlık duyan bir kadın olarak işinde başarılı bir doktor arayışına geçmiştim. Tavsiyeler üzerine Dr Haldun Kamburoğlu hocam ile görüştüm ve muayene için randevu aldım. Çok yoğun olduğandır yaklaşık 3 hafta sonrasına randevu verdi. Hocamın üstün bilgisi beni gerçekten etkiledi, güvenimi sağladı ve ben de ameliyata karar verdim. Ameliyat sırasında fazla ağrı hissetmedim. Sonuçlar gerçekten çok başarılıydı. Tam da istediğim gibi bir burna kavuşmuş oldum. Hocama sonsuz teşekkür ediyorum.
Oncesi ve sonrasi resimlerini gormek munkun mu ? Tesekkur ederim

Yeni uye oldum. Resim paylasimlarini/albumleri nasil gorebilirim ? Siteyi anlamakta zorlaniyorum 😂

Dr Haldun Kamburoglu'na ameliyat olmus olan arkadaslar bana resim gonderirmisiniz lutfen ? Email adresimi yazabilirim. Tesekkur ederim

Bende haldun beye amelıyat olmayı düşünüyorum lütfen banada fotolarınızı atar mısınız çok teşekkür ederim şimdiden😊😊

sizce Haldun beye göz kapağı estetiği de olabilir miyim burun ve göz kapağı birlikte olmak istiyorum. titiz biriyim göz kapağında başarılı mı kendisi bilen var mı?

Back
X