- 22 Haziran 2009
- 201
- 10
- 298
- 32
- Konu Sahibi meltem2809
-
arkadaaaşlaaar?
canım sen halis bey ile görüştün mü?
hayır ben gorusmedım canım bilgi almak için sormuştum
bende çok kararsız kaldım araştırıyorum sen ameliyat oldun mu
bulduğun başka doktorlar oldumu
hayır olmadım amelıyat. bu konuda izmirde can kopal cemil tugay ve ufuk bilkayı öneriyolarlar ve can kopalın paragöz biri olmadığı söyleniyor yanı makul fiyatlar ayarlayabılıyormuş. size halis bey ne kdar fiyat verdi acaba
hayır olmadım amelıyat. bu konuda izmirde can kopal cemil tugay ve ufuk bilkayı öneriyolarlar ve can kopalın paragöz biri olmadığı söyleniyor yanı makul fiyatlar ayarlayabılıyormuş. size halis bey ne kdar fiyat verdi acaba
ben can kopal ile görüştüm iyi birisi birçok bilgi verdi ama hiçbiri bilmediğimiz bir bilgi değil bu ameliyata karar veren herkez bunları araştırıp öğreniyor. ne kadar tecrübesi var bilemiyorum . yaptığı ameliyat sayısı bence fazla olmalı . bilemedim doğrusu ama halis hoca ya ameliyat olan bir kişi bulabildim koskoca forum da kendisi ile irtibata gecmeye calışıcam ama konuşsamda ne olcak orasıda bir muamma herkezde aynı şekilde olmuyor. destek olanımda yok kendimce çabalıyorum işte.
bu arada cemil bey ile mailleştim ozuturkuaz tasarım için resim attım bişeyler yapmış ben beğendim :) hangi işlemlerin yapılacağını sordum . Burun kemeri düzeltilmesi,burun ucunun kaldırılması ve burun kanatlarımın daraltılacagını söyledi tüm masraflarıyla birlikte 4.000 tl dedi
bende ondan şaşırdım linay daha yüksek fiyatlarla çalışıyor diye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?