Dr Halis ÜNLÜ Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

meltem2809

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
201
10
298
32
merhaba arkadaşlar geçenlerde bir broşür denk geldi elime İzmir Karşıyaka Artı KBB Polikiliniginin. Halis Ünlü dikkatimi çekti baya deneyimleri var sanırım siteden okudğuma göre amelıyat olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi burun estetiği için.... teşekkürler

bende bir arkadaşımdan duydum kendisini iyi olduğunu söyledi ama detay bilmiyorum

çağhan baytekinde önerdiler

benim hem et kemik eğriliği sorunum var arada estetiğide çıkarsam mı diyorum ama cesaret edemiyorum

bugün halis bey ile görüştüm kendisi bilgili ve deneyimli bir cerrah

ancak başka bilgisi olan arkadaşlar varmı yardımlarınızı bekliyorum

bende çok kararsız kaldım araştırıyorum sen ameliyat oldun mu

bulduğun başka doktorlar oldumu

hayır olmadım amelıyat. bu konuda izmirde can kopal cemil tugay ve ufuk bilkayı öneriyolarlar ve can kopalın paragöz biri olmadığı söyleniyor yanı makul fiyatlar ayarlayabılıyormuş. size halis bey ne kdar fiyat verdi acaba

2000 tl ama bende birde burun eti alınacak bu nu sgk ve özel karşılıyo zaten

cemil bey ile ilgili olan bu forumda bana biraz abartı gibi geldi bazı kişiler çok propaganda yapıyor dikkat etmek lazım

benim dikkatimi çekti açıkcası

halis beye ameliyat olmuş birisi ile konuşsam canlı canlı rahat edicem aslında

ben can kopal ile görüştüm iyi birisi birçok bilgi verdi ama hiçbiri bilmediğimiz bir bilgi değil bu ameliyata karar veren herkez bunları araştırıp öğreniyor. ne kadar tecrübesi var bilemiyorum . yaptığı ameliyat sayısı bence fazla olmalı . bilemedim doğrusu ama halis hoca ya ameliyat olan bir kişi bulabildim koskoca forum da kendisi ile irtibata gecmeye calışıcam ama konuşsamda ne olcak orasıda bir muamma herkezde aynı şekilde olmuyor. destek olanımda yok kendimce çabalıyorum işte.

evet canım pek kımse bılmıyor bende baktım özgeçmişine falan baya iyi bi doktor çok iyi bi rakam söylemiş size ben daha pahalı bişey söyler sanmıştım benım burun eti gibi bi problemim yok bildigim kadarıyla ,nefes almamda bi sorun yok kemer var ama daha sadece annemle konuştum bu konuyu oda çıtlattım bişekilde ikna etmeye calısıcam , can kopalın yaptıgı 2 burnu gördüm bu forumdan gerçekten çok doğal ve güzel olmuş ünlü bir estetik cerrahla çalıştıgı yazıyordu deneyımlı bir cerrah bütün bu forumda bahsedilen cerrahlar arasında en çok kafama o yattı ve olursam ona olurum diye düşünüyorum ben...:) sen yınede butun ilgili başlıklara yaz illaki biri çıkar olan ama yaptıgı 1 burun degılde 1den fazlasını gormen gerekıyor ıyıce bılgı sahıbı olabılmen için :))

Arkadşlar halis beyin verdiği 2000 tl az değilmi?En az 3750 tl denirken 2000 tl az geldi.Doktorumuzu bende araştırıyorum,ama hiç bir yorumun olmaması beni meraklandırıyor

Son düzenleme:
bu arada cemil bey ile mailleştim ozuturkuaz tasarım için resim attım bişeyler yapmış ben beğendim :) hangi işlemlerin yapılacağını sordum . Burun kemeri düzeltilmesi,burun ucunun kaldırılması ve burun kanatlarımın daraltılacagını söyledi tüm masraflarıyla birlikte 4.000 tl dedi

tatlım cemil beyin 4000 tl fiks fiyatı değişmiyor özel bir durum ise değişiyor

benimki 2500 ancak belki bende burun eti kemik eğrili olmasına karşın devletden alacağı para miktarında bir artış var ise ondan az söylemiş olabilir birde ümit filize gitmiştim oda 2500 dedi ama 2000 ne olur dedi.

bende ondan şaşırdım linay daha yüksek fiyatlarla çalışıyor diye duymustum

yani ben onun ile ilgili bir fiyat hiç duymadığım için birşey söyleyemiceğim

yani şuan durumlarda farklı bu doktorlar eskiden devlet delerdi simdi özele geçtiler belki sirkulasyonu arttırmak istiyolardır.

ne kadar başarılı ameliyat yaparlarsa onlar için o kadar iyi ama doktor bey ile ilgili hiç bir bilginin olmaması kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…