Dr Halis ÜNLÜ Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet canım pek kımse bılmıyor bende baktım özgeçmişine falan baya iyi bi doktor çok iyi bi rakam söylemiş size ben daha pahalı bişey söyler sanmıştım benım burun eti gibi bi problemim yok bildigim kadarıyla ,nefes almamda bi sorun yok kemer var ama daha sadece annemle konuştum bu konuyu oda çıtlattım bişekilde ikna etmeye calısıcam , can kopalın yaptıgı 2 burnu gördüm bu forumdan gerçekten çok doğal ve güzel olmuş ünlü bir estetik cerrahla çalıştıgı yazıyordu deneyımlı bir cerrah bütün bu forumda bahsedilen cerrahlar arasında en çok kafama o yattı ve olursam ona olurum diye düşünüyorum ben...:) sen yınede butun ilgili başlıklara yaz illaki biri çıkar olan ama yaptıgı 1 burun degılde 1den fazlasını gormen gerekıyor ıyıce bılgı sahıbı olabılmen için :))

can kopal da bu ay sonunda askeri hastaneden ayrılacakmış izmir de muayenesine dönecekmiş

söylenildiği gibi 1 2 kişi ile değerlendirmek çok yanlış şans ilede alakalı bence

bizim ofiste bir iş arkadaşım halis beye ameliyat olmuştu. eşime ve ablama gösterdim eski ve yeni burnunu hiçbiri beğenmedi.. yani ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama bana ona yaptırma dediler :S sizi etkilemek istemem ama paylaşmak istedim.

revizyon ameliyatı için eskişehir'de bir dr'u aramıştım.kendisinin hocası halis bey'miş. kendisi halis bey'i aramamı söyledi.ilgili bir dr.sorunumu tlfnda anlattım o da düzelttirme diyenlerdendi.duyumlarıma göre çok iyi bir dr.muş

kendi çabalarımla dr.halis beye ameliyat olmuş biriyle tanıştım.daha çok yeni ameliyatlı ama şimdilik güzel gözüküyor.daha sonra fikirlerimi yine iletirim:nazar::1:

nisan ayına randevu alıcam hala bir yorum yok :53::14:

cnm merba bende bugün halis beye gittim görüştüm iyi gibi, nisan ayına randevu almayı düşünüyorum ama aynı korkular bendede varr hiç bir yerde hiç bir yorum yazılmamışş ne yapacağım bilmiyorum mümkünse bilgin olursa irtibata geçmek isterim seninle umarım yazdıklarımı okursun..

cnm merba bende bugün halis beye gittim görüştüm iyi gibi, nisan ayına randevu almayı düşünüyorum ama aynı korkular bendede varr hiç bir yerde hiç bir yorum yazılmamışş ne yapacağım bilmiyorum mümkünse bilgin olursa irtibata geçmek isterim seninle umarım yazdıklarımı okursun..

bahsettiğim arkadaşı bugün gördüm alçısını çıkarmışlar ama üzerinde bant vardı.desteklemek amacıyla konulmuş.ben çok beğendim.kendiside doktor halis beyden ve hastaneden(hemşire, asistanlardan) çok memnun, bakalım cuma günü tam olarak açacaklarmış.görünce sana iletirim :nazar::1:

Arkadaşlar Halis Beyi bende internetten öğrendiğim kadarıyla biliyorum lütfen deneyimleri ve paylaşımları olan arkadaşlar yazsınlar

iyi günler arkadaşlar..dün halis ünlü randevuya gittim gerçekten adam çok bilgili ve pratik bir doktor.26 nisanda ameliyatım var eh biraz korkuyorum heyecan var ameliyat nasıl geçicek sonrasında ağrı ve şişlik morluk olucakmı merak ediyor insan.bakalım görücez o günü sabırsızlıkla bekliyorum :) :10:

hiç tam net olarak birşey bulunmuyor ya

aslında net adam çok bilgili tam benim istediğim burnumu 15 dk anladı ve ve bilgisayara aktardı.bu doktoru 1 senedri araştırıyorum.ve şuan güveniyorum.yani ameliyat sonrası şaşırcam bir durum olmucam kesin.sadece tek korkum ameliyathaneye girerken :(

iyi günler arkadaşlar..dün halis ünlü randevuya gittim gerçekten adam çok bilgili ve pratik bir doktor.26 nisanda ameliyatım var eh biraz korkuyorum heyecan var ameliyat nasıl geçicek sonrasında ağrı ve şişlik morluk olucakmı merak ediyor insan.bakalım görücez o günü sabırsızlıkla bekliyorum :) :10:

Burnunuzdan memnun musunuz? Agri sizi falan beklediginiz gibi oldu mu

Back
X