Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

günaydın kızlar dün halit beydeydim. kafamın içi soru işaretleriyle dolu :2::2: enfeksiyon tedavisi gördüm 1 ay geçip geçmediğini heralde tekrar histeroskopi yaparak bakar diye düşünmüştüm burdaki yorumlara da bakarak. ama halit bey gerek yok % 90 geçmiştir zaten dedi. ama dedim ya geçmediyse tekrar bakılsa daha iyi olmaz mı yok yok geçmiştir dedi ısrarla. ama evimicin mesela senden bir daha istemişti dimi, hatta tutmazsa demekki geçmemiştir demişti sana. ama neden bana şimdi böle dedi anlamıyorum. geçen seferkine göre ilaçların dozunu biraz daha artırarak başlattı. dondurulmuş embriyo ile ilgili konuştuk emine hanımla,bize hep iyi iyi diyolardı meğer o da ikinci kaliteymiş. onun da bi şokunu yaşadık. tedaviye başladık ama bi de gelin bana sorun içim çok huzursuz :2::2::2: şu yumurta kalitesi nasıl düzelecek bilmiyorum :47::47:

Bana da aynisini soylemisti. Ben nasilemin olacagiz dedigimde girip bakmaktan baska yolu yok demisti. Tekrar histeroskopi yapalim demedi ama anlamanin baska yolu yok dedi. Ben de yumutra toplama isleminde girip bakin o zaman dedim. Tekrar tekrar anestezi olmasin diye. Toplam tup bebek fiyatina biraz ek yaptilar bu islem icin. Ben de ziril ziril bir yol ariyorum hem spem kalitesi hem yumurta kalitesi icin.

Monodokslari ve daha baska iki tur antobiyotigi biz de kullandik. Iki ay arti yirmi gun daha cunku gecmemisti enfeksiyon. Biz bu yaz afrikaya gitmistik tatile ve sitmadan korunmak icin monudoks vermisti baska bir doktor. Bu ilaci alirken ve biraktiktan sonra iki uc ay gebe kalmayin dedi. Ben bunu kendi jinekologuma sordum yok oyle birsey bazen biz cok zorda kalirsak bu antibiyotigi hamile hastalarimiza bile veriyoruz dedi. Sonucta transfer yapilana kadar bir ay kadar gecmis oluyordu. Neyse uzatmayayim ama bu monodokstan endiselenmene gerek yok derim. Olsa doktor verir mi hic?
Dis gebelik icin aldigin igne uzerinden baya gecmis. Artik guvenli bolgedesin bence onu da at kafandan.
Dis gebelik neden oluyor onu bilmiyorum. Tekrarlamamasi icin ne yapmali onu da bilmiyorum. Ama senin yapabilecegin birsey yok gibi geliyor. Tamamen mantik yuruterek konusuyorum. Hic bilgim yok. Ama sanki mantiken embryo tutunana kadar agir hareket mi etmek lazim???? Yani rahim disina cikmasin diye??? Komik olabilir bu soyledigim dedigim gibi tamamen mantik yuruterek konustum.
Ama enfeksiyon olayi baska. Tam gecip gecmedigini bilmeden kafanda hep soru isareti kalabilir. Ben de o yuzden kimistim halit beye. Burada da yazdim ya. Nasil emin olcaz dedim girip bakcaz baska yolu yok ogrenmenin dedi. Ben de yumurta toplamada histeroskopi istemistim. Emin olmak icin. Sen hic histeroskopi olmadin di mi? Bir dusun derim. En azindan icerisi nasil bilinmis olacak ve kafandan bir soru gidecek. Ama maddi yonu de var tabii.

Ben adet oldum bu arada pek bi erken geldi hayırdır insallah.
canım yazdıkların hic komik degil benim de aklıma gelen seyler hep. Fakat dıs gebelikler malesef yatarak duzelecek bir sey degilmis cunku bendeki enfeksiyon yapıyor bunu ve ben put gibi de yatsam o embriyoyu oraya cekme riski var o enfeksyonun. ama ben bu sefer cok umutluyum iyi seyler olacak. onca antibiyotigi ictik bosuna mı:) bende 2 ay kullandım. simdi de azitro kullanıyorum. 3 gunluk. bir guzel kurusun bakalım varsa daha bisey. histereskopi bir kez daha tutmazsa yapılacakmıs. bende oyle dusundum cunku korkuyorum ameliyat gibi bisi mi? nerden acıp bakıyor? kesme bicme var mı? Bu seferde tutmazsa uzunca bir sure ara vermek istiyorum zaten :(

günaydın kızlar dün halit beydeydim. kafamın içi soru işaretleriyle dolu :2::2: enfeksiyon tedavisi gördüm 1 ay geçip geçmediğini heralde tekrar histeroskopi yaparak bakar diye düşünmüştüm burdaki yorumlara da bakarak. ama halit bey gerek yok % 90 geçmiştir zaten dedi. ama dedim ya geçmediyse tekrar bakılsa daha iyi olmaz mı yok yok geçmiştir dedi ısrarla. ama evimicin mesela senden bir daha istemişti dimi, hatta tutmazsa demekki geçmemiştir demişti sana. ama neden bana şimdi böle dedi anlamıyorum. geçen seferkine göre ilaçların dozunu biraz daha artırarak başlattı. dondurulmuş embriyo ile ilgili konuştuk emine hanımla,bize hep iyi iyi diyolardı meğer o da ikinci kaliteymiş. onun da bi şokunu yaşadık. tedaviye başladık ama bi de gelin bana sorun içim çok huzursuz :2::2::2: şu yumurta kalitesi nasıl düzelecek bilmiyorum :47::47:

bizim gibi enfektif vakalar buluyor adamcagızı demek hep :37:
hehe nerdeyse hepimiz :)

tedavin hayırlı olsun canım insallah bu sefer tutar. yumurta kalitesi icin incir diyolar, bal diyolar, ceviz diyorlar, bir de corekotu :) bunlar ye bol bol. corekotunu da artık kaynatıyolarmı napıyolar oyle birseymis:)

senin kacıncı denemeydi? yas kactı?

Ben adet oldum bu arada pek bi erken geldi hayırdır insallah.
canım yazdıkların hic komik degil benim de aklıma gelen seyler hep. Fakat dıs gebelikler malesef yatarak duzelecek bir sey degilmis cunku bendeki enfeksiyon yapıyor bunu ve ben put gibi de yatsam o embriyoyu oraya cekme riski var o enfeksyonun. ama ben bu sefer cok umutluyum iyi seyler olacak. onca antibiyotigi ictik bosuna mı:) bende 2 ay kullandım. simdi de azitro kullanıyorum. 3 gunluk. bir guzel kurusun bakalım varsa daha bisey. histereskopi bir kez daha tutmazsa yapılacakmıs. bende oyle dusundum cunku korkuyorum ameliyat gibi bisi mi? nerden acıp bakıyor? kesme bicme var mı? Bu seferde tutmazsa uzunca bir sure ara vermek istiyorum zaten :(

Yok canim alakasi yok ameliyatla. Jinekolojik ultrason yapar gibi ucuna kamera takilmis aparatila giriyor rahime kadar. Eskiden bu islemi anestezisiz yaparlarmis. Agri olmasin diye artik anestezi ile yapiyorlarmis. Cok basit bir islem. Maaliyeti ve anestezi disinda bir kulfeti yok yani.

Yok canim alakasi yok ameliyatla. Jinekolojik ultrason yapar gibi ucuna kamera takilmis aparatila giriyor rahime kadar. Eskiden bu islemi anestezisiz yaparlarmis. Agri olmasin diye artik anestezi ile yapiyorlarmis. Cok basit bir islem. Maaliyeti ve anestezi disinda bir kulfeti yok yani.

haaaa e kolaymiss. ya onun yapildigi ay transfer de yapilabilior mu? bi yerde dinlendiriliyor diye okumustum sankii

bende kararsız kaldım histereskopiyi bu ay mı yaptırıyım daha doğrusu adetin 10.gününe kadar bakılıyormuş emine hanımı aradım bayram sonrasına kalır dedi 11.12.günüme denk geliyo transferle birlikte yapalım dedi bende bir yerde okudum histereskopi yapıldktan 1 -2 ay sonra tüp bebek tedavisine geçin diyorlar rahimin dinlenmesi lazımmı bu işlemden sonra?

bizim gibi enfektif vakalar buluyor adamcagızı demek hep :37:
hehe nerdeyse hepimiz :)

tedavin hayırlı olsun canım insallah bu sefer tutar. yumurta kalitesi icin incir diyolar, bal diyolar, ceviz diyorlar, bir de corekotu :) bunlar ye bol bol. corekotunu da artık kaynatıyolarmı napıyolar oyle birseymis:)

senin kacıncı denemeydi? yas kactı?

inşallah canım tutar bu sefer,ama sanırım kaliteliyi bulana kadar toplayacak benden yumrtaları :18::18: bal,ceviz,çrek otu,tarçın,arı sütü,polen ne bulursam yiyorum :) bu benim 3. denemem olacak 31 yaşındayım. eşim de 34 yaşında. sigara alkol kullanmıyoruz ikimizde. her akşam meyvemizi mutlaka yeriz. ama olmayınca olmuyo işte. gerçi eşim 45 gündür vitamin,folikasit,çinko falan hapları kullanıyo halit bey vermişti.inşallak faydası olur spermlere. çünkü eşimde de kalite ve hız sorunu var. biz zor hastayız yani. ama ben inanıyorum olacak bu sefer,yeterki Rabbim ol desin. yeterki vakti zamannı gelmiş olsun. bazen eşim diyo olmuşken ikiz olsun diye. aman diyorum bizim ikiz olacağına bi tane olsun diğeri de başka isteyene nasip olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin canlarım benim.

33 yasındayım 2. denemem olacak. ama denemeler oncesindeki mazim cok ic acıcı degil. Rabbim hepimize sagklıkla kısmet eder insallah.

Amin cnm çok teşekkür ederim hepimiz için zor bir süreç Allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin inşallah kucağımızıda almayı nasip etsin inanıyorum hepimizin yüzü gülecek bir gün ...Sabırla beklemekten ve mücadele etmekten başka bir şansımız yok umutla yola devam arkadaşlar Bakalım benim ne olacak 2 kasım test günüm hayırlısı diyorum :)))))))))

Merak ettim sonucunu. Sormaya korkuyordum dayanamadım. Umarım sevincten sarhoş olmuşsundur da buralara ugramıyorsundur.

Kızlar çok umutsuz gittim kliniğe ve kan verdikten sonra beklemedim orda işe geldim yaklaşık 45 dakika sonra emine hemşire aradı gebesin dedi değerin 1200 dedi inanmadım 16 sı için ultrasyon randevusu verdi öyle kapattık telefonu böyle işte kızlar :16::16::16:

Kızlar çok umutsuz gittim kliniğe ve kan verdikten sonra beklemedim orda işe geldim yaklaşık 45 dakika sonra emine hemşire aradı gebesin dedi değerin 1200 dedi inanmadım 16 sı için ultrasyon randevusu verdi öyle kapattık telefonu böyle işte kızlar :16::16::16:

Supersın. Cok sevindim. Cok sukur guzel bir haber aldık burada. Darısı basımıza artık.

Canım benim oleeeeeeeeyyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46: oh beeee sonunda güzel haber aldık çok şükür. inşallah böle de devam eder. hadi hayırlısı canım benim.çok sevindim çooooook neler yapmıştın transferden sonra, nelere dikat etin, neler yedin,kısaca bilgi verirmisin bizlere.

Canım benim oleeeeeeeeyyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46: oh beeee sonunda güzel haber aldık çok şükür. inşallah böle de devam eder. hadi hayırlısı canım benim.çok sevindim çooooook neler yapmıştın transferden sonra, nelere dikat etin, neler yedin,kısaca bilgi verirmisin bizlere.

canım çok teşekkür ederim...transferden sonra 3 gün dinlendim cnm sonrasında normal günlük hayatıma devam ettim öyle çok özel bir şey yapmadım canım sadece ağır kaldırmadım ev işi çok yapmadım sağolsun annem yardımcı oldu herşey allahtan aslında işte ol diyince oluyor aslına bakarsanız çok ta stresliydim olmayacak diye çok umutsuzdum şimdi tek dileğim allahtan tamamına ermesi

canım çok teşekkür ederim...transferden sonra 3 gün dinlendim cnm sonrasında normal günlük hayatıma devam ettim öyle çok özel bir şey yapmadım canım sadece ağır kaldırmadım ev işi çok yapmadım sağolsun annem yardımcı oldu herşey allahtan aslında işte ol diyince oluyor aslına bakarsanız çok ta stresliydim olmayacak diye çok umutsuzdum şimdi tek dileğim allahtan tamamına ermesi

Allah tamamına erdirsin canım benim,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. bundan sonra inanıyorumki pozitif sonuçlar olacak,sen bize uğurlu geleceksin.sen de kendine çok dikkat et bundan sonra,Rabbim sana bağışlasın bebeğini.bizlere de dua et emi canım.:nazar::nazar::nazar:

allah tamamına erdirsin canım benim,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Bundan sonra inanıyorumki pozitif sonuçlar olacak,sen bize uğurlu geleceksin.sen de kendine çok dikkat et bundan sonra,rabbim sana bağışlasın bebeğini.bizlere de dua et emi canım.:nazar::nazar::nazar:

canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin canım inşallah canım şimdi dualarım sizinle en kısa zamanda inşallah allahım sizede nasip edecek inanıyorum canı gönülden... Sabrediyoruz emek veriyoruz zamanı gelince yüce rabbim veriyor sırayla güzel haberlerinizi bekliyorum :16::16::16::16::16:

canım benim gözün aydın çok sevindim.bizlere umut oldun üst üstte nagatif haberlerinden sonra ALLAH eline almayı nasip etsin inş.darısı bizlerin başına.değerinde çok yüksek çıkmış belki ikiz olabilir

son tedavin dondurulmuşlarla gebe kaldın dimi bu süreci biraz anlatırmısın bende aralık ayında dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum 2. tane 5. gün dondurulmuş embriyom var tabi sağlıklı çözülürlerse ve histeroskopi yaptırıp yaptırmamak içinde çok kararsızım .ne gibi ilaçlar kullandın transfer öncesi ve sonrası kaç emriyo transfer yapıldı?

son tedavin dondurulmuşlarla gebe kaldın dimi bu süreci biraz anlatırmısın bende aralık ayında dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum 2. tane 5. gün dondurulmuş embriyom var tabi sağlıklı çözülürlerse ve histeroskopi yaptırıp yaptırmamak içinde çok kararsızım .ne gibi ilaçlar kullandın transfer öncesi ve sonrası kaç emriyo transfer yapıldı?

canım öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben 3.tüp bebek tedavimde halit beye gittim 2 gün emb.transfer edildi ve negatif sonuç bende dondurulmuş emb.kalmıyor malesef o nedenle halit bey 4.tüp bebek denemesi için 2 defa yumurta toplayalım dedi acele etmeden hem sayı fazla olur şansın artar dedi o şekilde başladık 4.tedaviye eylülde başladık 8 tane yumurta toplandı 7 tanesi döllendi ve 3.gün ve 5.gün de 4 tane emb.donduruldu ve kaliteleri çok iyi dediler sonra halit bey 2.defa toplamaya gerek yok dedi yeterli embriyo var diyerek adet olmayı bekledim sonra dondurulmuş tedavisine başladım bant ve iğne kullandım transfere kadar tabi vitaminler de vardı emr.çözüldü 3.gün dondurulanlar emr.5 güne bekletildi balast seviyesine ulaştı 2 tanesi trasfer edildi.diğerleri çözüldükten sonra istenilen seviyeye gelmedi böyle işte canım ve dondurulmuş emb.transferlerinde şans daha çok yüksek diyorlar cnm herşey allahtan cnm yeterki o ol desin hayırlısı ile seninde diğer arkadaşlarında allahım yüzünü güldürsün

Back
X