günaydın kızlar dün halit beydeydim. kafamın içi soru işaretleriyle dolu :2::2: enfeksiyon tedavisi gördüm 1 ay geçip geçmediğini heralde tekrar histeroskopi yaparak bakar diye düşünmüştüm burdaki yorumlara da bakarak. ama halit bey gerek yok % 90 geçmiştir zaten dedi. ama dedim ya geçmediyse tekrar bakılsa daha iyi olmaz mı yok yok geçmiştir dedi ısrarla. ama evimicin mesela senden bir daha istemişti dimi, hatta tutmazsa demekki geçmemiştir demişti sana. ama neden bana şimdi böle dedi anlamıyorum. geçen seferkine göre ilaçların dozunu biraz daha artırarak başlattı. dondurulmuş embriyo ile ilgili konuştuk emine hanımla,bize hep iyi iyi diyolardı meğer o da ikinci kaliteymiş. onun da bi şokunu yaşadık. tedaviye başladık ama bi de gelin bana sorun içim çok huzursuz :2::2::2: şu yumurta kalitesi nasıl düzelecek bilmiyorum![]()
Bana da aynisini soylemisti. Ben nasilemin olacagiz dedigimde girip bakmaktan baska yolu yok demisti. Tekrar histeroskopi yapalim demedi ama anlamanin baska yolu yok dedi. Ben de yumutra toplama isleminde girip bakin o zaman dedim. Tekrar tekrar anestezi olmasin diye. Toplam tup bebek fiyatina biraz ek yaptilar bu islem icin. Ben de ziril ziril bir yol ariyorum hem spem kalitesi hem yumurta kalitesi icin.