İnan bana sana birsuru sey soylemek istiyorum ama her soyledigim fayda etmeyecek ustune ustluk daha da sinir olabilirsin. Cunku ben de o lanet hormonlarin etkisindeyken en ufak , ama bak en ufak diyorum , bir soz bile beni cildirtiyordu. Ne teselli oluyor ne de sakinlesiyordum. Simdi daha ozgurum , belki ayni hormonlar yine dolasiyor damarlarimda ama senin kadar kat ve kat yuklenmedim. O yuzden farkli bakabiliyorum. Zaten bir olaya nasil bakarsan aslinda oyledir. Ayrica su da var ki kelin ilaci olsa kendine surerdi. Keske sihirli kelimelerim olsa da kulagina onlari fisildayabilsem. Aglamak istiyorsan agla bence, ama kendini yipratma. Daha once de soyledim sinirini sen bilirsin sadece . Bosalmak icin agla. Belki buna ragmen tutar belki sirf bu yuzden tutmaz. Bunu kimse bilemiyor. Ama sundan neredeyse eminim gelecek denemelerini cok buyuk riske atiyorsun. Psikolojin suanki embryonun tutmasindan daha onemli bence. Gelecek icin. Unutma hepimiz bugun yada yarin anne olacagiz. Ben bundan adim gibi eminim.
Biz senin yedek beyinlerin olalim . Seninki kahrolasi hormonlar yuzunden allak bullak olmusken bizim sozlerimize kulak ver biraz. Gercek olan bizim sozlerimiz, inan bana su anda sen sen degilsin.
Esinden yardim isteyebilirsin mesela. Dikkatini baska seylere cekmeye calissin. Yuruyuse falan cikin beraber. İnan bana sacmaliyorum gibi hissediyorum kendimi cunku tamamen hayali biri ile konusuyorum suanda. :44:
Bes yasinda cocugu olan bir arkadasimla konustum gecenlerde. Nasil bir duygu annelik, oglunun bes yasinda olmasi falan diye. Bana ne dedi biliyormusun, kendimi gol atmis gibi hissediyorum dedi. Ne demek yani sen simdi benden 1-0 ondemisin? Sonra bu soyledigi uzerine biraz dusundum. Bendeki bu sabirsizlik tabiiki birsuru nedene dayaniyor ancak bir kismi da bu 1-0 yenik olma duygusu. İster istemez bilinc altimizda bu yeniklik hali var ve bir an once bir gol atip berabere olmak istemek var. Herkesin cocugu var benim yok hali yani. Bunu neden anlattim cunku sana daha once de soyledim, zaman en buyuk umut kaynagin olsun. Allaha sukur daha birsuru zamanin var ve rahatla biraz. Tepende sopayla biri beklemiyor hadi hadi diyen, bu sefer olmali bak olmazsa ..... diyen biri yok. İnsallah tutar, butun kalbimle diliyorum bunu ama tutmayacak diye yipratma kendini. Ben de cok sinir oluyorum, 45inde doguran var, bak 13. denemesinde tutmus vs vs diyenler. Hatta bogaveresim geliyor. Ama daha once de soyledim. Ss sabretcez. Sabrederken de olmicez.
Anlattigin kadariyla yasadiklarina cok uzuldum ve senin bebek haberine cok sevinecegim. Ben buradaki herkeste kendimden bir parca goruyorum. Sorunlar farkli farkli olsa da hissettiklerimiz tipatip ayni. O yuzden aynaya bakmis gibiyim. Sen mutlu sona ulasinca bizde sevinecegiz, sen uzulunce bizim de icimize cokecek bir huzun.
Arkadan biz gelicez , bize moral vermek icin mesgul et biraz kafani mesela

Umarim sinir etmedim seni. Oyleyse hic kusura bakmam merak etme. Sen kusura bakma