Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Selam kızlar..bende bundan 3 ay önce Halit Bey e muayene oldum..Bana Halit Bey i tavsiye eden iki kişi oldu, ben başka hiç bir kliniğe gitmedim ve direk Halit Bey e gittim, iyiki gitmişim diyorum kendisi inanılmaz olumlu ve pozitif enerji dolu biri..benden 10 adet tahlil istedi aynı zamanda tüplerimin açık olup olmadığına bakmak istedi, eşimede sperm sayımı yaptırdı.. eşimin sperm sayısı çok düşük ve kalitesiz olduğu için tüp bebek şart dedi, ancak benden istediği tahliller sonucunda benim şeker, guatr hastası ve kansız olduğumu öğrendik...bunun için beni başka bir doktora yönlendirdi. Yönlendirdiği doktorun verdiği ilaçları içmeye 2 ay önce başladım, bu arada eşimede bir kaç vitamin verdi, tüp bebek tedavisi başlangıcına kadar içmesini istedi..5 gün sonra ilaçlarımızın süresi doluyor ve biz ilaçlar bittikten sonraki hafta tekrar kontrole gideceğiz, eğer bendeki rahatsızlıklar iyi olmuş ise sanırım transfer olayına başlayacağız..inanın yazarken bile çok heyecanlanıyorum, başka pürüzler çıkmasından korkuyorum. Umarım herşeyin hayırlısı olur, ben 6 yıllık evliyim tam 2,5 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyordu, meğer sorun varmış. Kızlar umarım güzel gelişmelerim olur ve umarım hikayemi okuyan ve anne-baba olmak isteyen herkes (ben ve eşim dahil :))) en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.. Gelişmelerimi sizlerle paylaşırım.. :)) bu arada bahçeci kliniği çalışanlarının ne kadar titiz, sıcak kanlı, yardımsever olduğunu, kendinizi evinizde gibi rahat hissettiğinizi söylemek istiyorum, herşey o kadar sistemli ve organize ki hiç problem yaşamıyor ordamı burdamı diye bi şey aramıyorsunuz sürekli sizi yönlendiren biri var..zaten Halit Bey süper biri, kendisi ile konuşurken kendinizi doktor karşısında değilde bir arkadaşınızla sohbet eder gibi rahat ve sıcak hissediyorsunuz bazı kasıntı doktorlar gibi tıp terimleriyle konuşarak sizi anlamadığınız cümlelere boğmuyor ve tecrübesini hissediyorsunuz.. kesinlikle tavsiye ediyorum..ayyyyyyyyy doktorumu çok övdüm nazar deymesin, Rabbim onu korusun ve sağlık versin..

kızlar bende doktor beyde başlıyacam bana şubatda gel dedi ,dondurulmuşlarla şansımızı deniyeceğiz
dondurulmuşlar bizim eski yerlerinde alman hastanesinde ordan getirdeceğiz onunda tedirginliği var,
sizden tedavi öncesi doktor bey ne istedi,bizde bilinmiyen inferbilitedi var,yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun bende sabahtan p.tesi klınıkteyim adetimin 15 günü 2.kontrolum için gideceğim bi akilik çıkmazsa transfer günü belli olur

canım sevindim en azından blst transferi olur. peki bir sey soracagım. 2. ayda da hormon igmesi oluyor musun ? yoksa bu ay kendilşiğinden büyüyen yumurtaları mı alacak?

OLACAK MERHABA, bende halil fırat erdene gitmek istiyorum ücretlendirmeyi nasıl yapıyorlar bilgin varmı tşk

OLACAK MERHABA, bende halil fırat erdene gitmek istiyorum ücretlendirmeyi nasıl yapıyorlar bilgin varmı tşk

Merhaba, muayene ücretini nakit yada kredi kartı olarak alıyorlar, kredi kartına taksit yapılmıyor..ancak tüp bebek tedavisi için nasıl ödeme alıyorlar bilemiyorum onuda bu hafta gittiğimizde öğreneceğiz inşallah..

arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun bende sabahtan p.tesi klınıkteyim adetimin 15 günü 2.kontrolum için gideceğim bi akilik çıkmazsa transfer günü belli olur

wish canım ne yaptın ne ettin, transfer günü belli oldu mu??? kendinden bir haber et lütfen...

wish canım ne yaptın ne ettin, transfer günü belli oldu mu??? kendinden bir haber et lütfen...

merhaba nasılsın benim c.tesi transferim var:) inş sorunsuz çözülürler embriyonun biri iyi biride orta kalite dedi emine hamım.heyecalna bekliyorum bende p.tesi salı klınkteydim e2 ve progesteron tahlillerim vardı 2.de düşük çıktı bant kullanyorum günde 2 tane olması lazımken 4 tane kullnıyorum dünde progestoron tahlilimi tekrarladık sırının altında dedi iğnenim dozunu ona göre ayarladı dua et bana inş bu sefer olur sen nasılsın nasıl gidiyo 2.opuyo oldunmu sende beni habersiz bırakma sakın k.i.b öpüyorum:)

merhaba nasılsın benim c.tesi transferim var:) inş sorunsuz çözülürler embriyonun biri iyi biride orta kalite dedi emine hamım.heyecalna bekliyorum bende p.tesi salı klınkteydim e2 ve progesteron tahlillerim vardı 2.de düşük çıktı bant kullanyorum günde 2 tane olması lazımken 4 tane kullnıyorum dünde progestoron tahlilimi tekrarladık sırının altında dedi iğnenim dozunu ona göre ayarladı dua et bana inş bu sefer olur sen nasılsın nasıl gidiyo 2.opuyo oldunmu sende beni habersiz bırakma sakın k.i.b öpüyorum:)

İnşallah bu defa herşey gönlünce olur canım, şimdiden bol şans. 2 embriyoyuda transfer edecek mi?? benim 2. opu bir terslik olmazsa bu ay diye konuştuk, adet olunca kontrole gidicem bakalım ne diyecek. cuma günü murat beyde randevum var , oralarda olursan görüşürüz canım, sevgiler...

İnşallah bu defa herşey gönlünce olur canım, şimdiden bol şans. 2 embriyoyuda transfer edecek mi?? benim 2. opu bir terslik olmazsa bu ay diye konuştuk, adet olunca kontrole gidicem bakalım ne diyecek. cuma günü murat beyde randevum var , oralarda olursan görüşürüz canım, sevgiler...

çok tşk ederim inş bu sefer olur.seninde az kaldı inş herşey yolunda olur embriyonun biri orta kalite pek umutlu değilim hayırlısı artık eğer 2.de çözülürse 2 embriyo transfer olucak ama benim 5. gün embriyosu 2 tane var donmuş 4 tane olucaktı amamalesef 2 tanesi öldü bunlardanda pek ümitli değilim bunlarda kesin ölür diyorum inş yanılıyorumdur

çok tşk ederim inş bu sefer olur.seninde az kaldı inş herşey yolunda olur embriyonun biri orta kalite pek umutlu değilim hayırlısı artık eğer 2.de çözülürse 2 embriyo transfer olucak ama benim 5. gün embriyosu 2 tane var donmuş 4 tane olucaktı amamalesef 2 tanesi öldü bunlardanda pek ümitli değilim bunlarda kesin ölür diyorum inş yanılıyorumdur

Bol sans diliyorum.

hepinize bol şans diliyorum kızlar bende bu foruma yeni katıldım ve tedaviye de yeni başladım sizlerin sayesinde biçok şeyden haberdar oluyorum sizlerin adına sevinip sizlerle birlikte üzüldüğüm oldu yazdıklarınızı okurken. bnde halit beyle başladım tedaviye bugün tedavinin 6 günündeyim iğnelerle devam ediyorum. yarın sabah yine kontrolüm var umarım yumurtalarım iy gelişmeye devam ediyodur ve herşey çok güsel olur. Allah hepimize nasip eder inşallah

İkinci opu için bugün start verdik kızlar, iğnelere başladık, umuyorum bu defa embriyo sayım daha iyi olur

malesf yine olmadı yine kocaman bir negatif aldım halit bey benden genetik testler istedi evimicin sen daha önce yaptırmışmıydın o testlerden klınkte baya bi masraflı test fiyatları bana akıl verirmisiniz ne yapmam gerektiğine çok kararsız kaldım
hala şoktayım

malesf yine olmadı yine kocaman bir negatif aldım halit bey benden genetik testler istedi evimicin sen daha önce yaptırmışmıydın o testlerden klınkte baya bi masraflı test fiyatları bana akıl verirmisiniz ne yapmam gerektiğine çok kararsız kaldım
hala şoktayım

yaa çok üzüldüm bende halit beyle görüşmeye gittim tavrından pek memnun kalmasamda bilgi ve tecrübe olarak iyi diyodum ve seni takip ediyodum burdan ama senden nasıl başlamadan genetik istemedi onu anlamadım .çok şaşırdım .neyse Allah sana ve eşine sağlık versin tekrar denersiniz..ben kendi adıma testleri 400 e yaptım özel lab. pıhtılaşmayıda daha yeni yaptırmaya çalışıyorum oda özel değişik fiyat verenler oldu 550 ve 1000 arası değişiyo.

hala şoktayım

Gecmis olsun. Ben testleri bahcecide yaptim. Ben teklif ettim yapalim mi diye. Yapalim dediler. Benimki 700 civari tuttu galiba. Pihtilasma, cd 56 ve genetik testler. Esim de yapti.
Bu bir surec canim. Sabirli olmak gerekiyor. Bu denemede de olmadi diye yilma. Eninde sonunda oluyor. Olacak. Boyle dusunmezsen cok zora girer bu is. Zaten kolay degil.

wish çok üzüldüm ama bende evimicin gibi düşünüyorum günün birinde mutlaka olacak
vakti saati değilmiş öyle düşün

bugun daha iyiyim dün çok kötüydüm kafam sersem gibi şimdi ne yapacağım bilmiyorum 2negatifide aldım aşılamayla birlikte 4 etti
testler sanırım çapadada yapılıyormuş şimdilik biraz ara vermem lazım kendimi toparlamam lazım 2 tüpün arasında 2 defada histeroskopi oldum oda beni sarstı hep operasyon kanamam yüzünden sonlandırıldı bünyem şaştı artık testler içinde emine hanım hamile kalsan bile bu testleri senden isteyecektik dedi bağışıklığına bakalım dedi cd56 ve eşimle benden kromozon testi istedi, klınkte 1200tl istediler.
evimicin sen ne zaman başlamı düşünüyosun?
badezuzum benden ilk tedaviye başlayınca bir sürü test istemişti ama içlerinde bu testler yoktu genellikte tutmayan tüp bebek tedavisi sonrasında araştırmak için bakıyorlar diye biliyorum ilk tüpten sonra araştırmak için hist yaptı sorun çıktı 1 ay sonra yine tekrardan hist oldum sonra dondurulmuşla başladım sonuç yine aynı bu sefer yine araştıralım bünyen embriyoyo atıyormu diye test yapalım bağışıklığına bakalım dedi canım sen ne aşamadasın ilk denemenmi

bugun daha iyiyim dün çok kötüydüm kafam sersem gibi şimdi ne yapacağım bilmiyorum 2negatifide aldım aşılamayla birlikte 4 etti
testler sanırım çapadada yapılıyormuş şimdilik biraz ara vermem lazım kendimi toparlamam lazım 2 tüpün arasında 2 defada histeroskopi oldum oda beni sarstı hep operasyon kanamam yüzünden sonlandırıldı bünyem şaştı artık testler içinde emine hanım hamile kalsan bile bu testleri senden isteyecektik dedi bağışıklığına bakalım dedi cd56 ve eşimle benden kromozon testi istedi, klınkte 1200tl istediler.
evimicin sen ne zaman başlamı düşünüyosun?
badezuzum benden ilk tedaviye başlayınca bir sürü test istemişti ama içlerinde bu testler yoktu genellikte tutmayan tüp bebek tedavisi sonrasında araştırmak için bakıyorlar diye biliyorum ilk tüpten sonra araştırmak için hist yaptı sorun çıktı 1 ay sonra yine tekrardan hist oldum sonra dondurulmuşla başladım sonuç yine aynı bu sefer yine araştıralım bünyen embriyoyo atıyormu diye test yapalım bağışıklığına bakalım dedi canım sen ne aşamadasın ilk denemenmi

daha iyi olmana sevindim ben daha yeni başlıycam ama benden hepsini istedi bu testlerin ve hsgmi pek düzgün çekilmemiş diye tekrar istedi.aslında ben halit beyde devam etmek istemiyorum ama dün şu tetsler için gittiğm dr. bahçeci yazısını görünce ist.da gidebileceğin en iyi yere gitmişsin dedi.şimdi arada kaldım acaba merkezde başka dr.amı gitsem diye..ben genetik testlerini yaptırmıştım önceden şimdi pıhtılaşma klasik hormonlar cd56 amh ve pıhtılaşmayı yaptırmaya çalışıyorum..çapadan randevu almak imkansız gibi.daha bu sabah yeni haftalık açılmış anında doldu.başka hastanede de yarısı yapılıyo ve eminim ki halit bey benden de his. istiycek ama ben istemiyorum ..öyle işte .şimdilik debelenme aşamasındayım:)

Back
X