Selam kızlar..bende bundan 3 ay önce Halit Bey e muayene oldum..Bana Halit Bey i tavsiye eden iki kişi oldu, ben başka hiç bir kliniğe gitmedim ve direk Halit Bey e gittim, iyiki gitmişim diyorum kendisi inanılmaz olumlu ve pozitif enerji dolu biri..benden 10 adet tahlil istedi aynı zamanda tüplerimin açık olup olmadığına bakmak istedi, eşimede sperm sayımı yaptırdı.. eşimin sperm sayısı çok düşük ve kalitesiz olduğu için tüp bebek şart dedi, ancak benden istediği tahliller sonucunda benim şeker, guatr hastası ve kansız olduğumu öğrendik...bunun için beni başka bir doktora yönlendirdi. Yönlendirdiği doktorun verdiği ilaçları içmeye 2 ay önce başladım, bu arada eşimede bir kaç vitamin verdi, tüp bebek tedavisi başlangıcına kadar içmesini istedi..5 gün sonra ilaçlarımızın süresi doluyor ve biz ilaçlar bittikten sonraki hafta tekrar kontrole gideceğiz, eğer bendeki rahatsızlıklar iyi olmuş ise sanırım transfer olayına başlayacağız..inanın yazarken bile çok heyecanlanıyorum, başka pürüzler çıkmasından korkuyorum. Umarım herşeyin hayırlısı olur, ben 6 yıllık evliyim tam 2,5 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyordu, meğer sorun varmış. Kızlar umarım güzel gelişmelerim olur ve umarım hikayemi okuyan ve anne-baba olmak isteyen herkes (ben ve eşim dahil :))) en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.. Gelişmelerimi sizlerle paylaşırım.. :)) bu arada bahçeci kliniği çalışanlarının ne kadar titiz, sıcak kanlı, yardımsever olduğunu, kendinizi evinizde gibi rahat hissettiğinizi söylemek istiyorum, herşey o kadar sistemli ve organize ki hiç problem yaşamıyor ordamı burdamı diye bi şey aramıyorsunuz sürekli sizi yönlendiren biri var..zaten Halit Bey süper biri, kendisi ile konuşurken kendinizi doktor karşısında değilde bir arkadaşınızla sohbet eder gibi rahat ve sıcak hissediyorsunuz bazı kasıntı doktorlar gibi tıp terimleriyle konuşarak sizi anlamadığınız cümlelere boğmuyor ve tecrübesini hissediyorsunuz.. kesinlikle tavsiye ediyorum..ayyyyyyyyy doktorumu çok övdüm nazar deymesin, Rabbim onu korusun ve sağlık versin..