Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

tebrik ederim allah tamamına erdirsin.sağlıkla hamileliğini geçirip kucağınada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim :))))))))))))))))):66::66::66::66::66::66:[/QUOTE]

teşekkür ederim canım. şu 8 ay sorunsuz bi geçse bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alsam başka birşey istemiyorum. Allah hepmize o güzel duyguyu yaşatır inşallah..

BAHCECİ KLİNİĞİ HALİT FIRAT ERDEN [/B]

:nazar:1-nesen HAMİLE :49::49::49:

:nazar:2-didem 1980

:nazar:3-başakozkan

:nazar:4-ewest

:nazar:5-nurayse HAMİLE :49::49::49:

:nazar:6-bebek_

:nazar:7-serling HAMİLE :49::49::49:

:nazar:8-ALİN

:nazar:9-nurtencb HAMİLE :49::49::49:

:nazar:10-castamo

:nazar:11-edaedaeda

12-

arkadaşlar kan testim pozitif çıkmıştı biliyorsunuz. emine hemşireyi aradım.halit bey bazı testler istiyor dedi. düşükle ilgili, bebeğin beslenmesiyle ilgili dedi tahlilleri. yaptırmak zorunda değilsiniz ama rutin olarak doktor bu testleri bütün hastalarından istiyo dedi. sakaryada yaşıyorum ve bu testler burada yapılmıyormuş. bu testler genetik dediler. özelde birkaç yere sordum bu testleri istanbula gönderiyoruz. 1000 tl dediler. çokk pahalı geldi bana yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. zaten 2 tüp bebek denemesinde maddi olarak çok yıprandık. pek gücümüz kalmadı artık. kafam çok karışık. siz yaptırdınız mı bu testleri??

arkadaşlar kan testim pozitif çıkmıştı biliyorsunuz. emine hemşireyi aradım.halit bey bazı testler istiyor dedi. düşükle ilgili, bebeğin beslenmesiyle ilgili dedi tahlilleri. yaptırmak zorunda değilsiniz ama rutin olarak doktor bu testleri bütün hastalarından istiyo dedi. sakaryada yaşıyorum ve bu testler burada yapılmıyormuş. bu testler genetik dediler. özelde birkaç yere sordum bu testleri istanbula gönderiyoruz. 1000 tl dediler. çokk pahalı geldi bana yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. zaten 2 tüp bebek denemesinde maddi olarak çok yıprandık. pek gücümüz kalmadı artık. kafam çok karışık. siz yaptırdınız mı bu testleri??

valla güzelim sen bilirsin ama ben olsam ihmal etmem zaten çok zor elde ediliyor bu gebelikler, hiçbirşey çıkmayabilir ama riske girmeye değer mi ona sen karar ver.. para dediğin kazanılır bunu da unutma :40:

cnm benimde daha önce düşüklerim olmuştu hatta 1.tüp bebek denemesi ikiz bebek bekliyordum 23 haftada aldırmak zorunda kaldık sonrasında kendiliğinden gebelik 7 hafta da düşük yaşadım daha sonra yine 2.tüp bebek denemesinde kimyasal gebelik yaşadım 3.deneme için Halit beye ilk gittiğimde benden genetik testler istedi tedaviye başlamadan önce ben yaptırmıştım İstanbul da yaşıyorum İstanbul Medikal Park Hastanesi ssk indirimi ile 1000 tl tutmuştu senden hangi testler istendi bilmiyorum ama benim düşüklerin sebebi belli oldu kan pıhtılaşması ile ilgili sorun vardı gebelik boyunca iğne olmam gerekiyor en azından anlaşılmış oldu düşüklerimin sebebi Böyle canım eğer imkanın varsa yaptırmanda fayda var ama iyi para tutuyor sende haklısın zaten tüp bebek çok pahalı bir yöntem

cnm benimde önceden 9.haftada bir dşüğüm var.halit beye gitmeden önce o genetik testlerin hepsini yaptırmıştım ben.ve pıhtılaşma çıktı bende de .iğne kullanmam gerekiyormuş gebeliğim boyunca.hatta halit bey "bunları iyiki yaptırmışsınız,biz ztn istiyoruz bu testleri"demişti bana.ben düzen laboratuvarlarında yaptırdım,mecidiyeköyde.hepsi 1200 falan tutmuştu.
sen bilirsin cnm ama bence yaptır.ne zor elde ediyoruz biz bu gebelikleri.tedbirini de almalıyız bence.para elinin kiri.yaptırmazsan da ya sonra allah korusun bişey olursa,insan yaşadığı her dakika onun pişmanlığını unutamıyor inan.

Son düzenleme:
cnm benimde önceden 9.haftada bir dşüğüm var.halit beye gitmeden önce o genetik testlerin hepsini yaptırmıştım ben.ve pıhtılaşma çıktı bende de .iğne kullanmam gerekiyormuş gebeliğim boyunca.hatta halit bey "bunları iyiki yaptırmışsınız,biz ztn istiyoruz bu testleri"demişti bana.ben düzen laboratuvarlarında yaptırdım,mecidiyeköyde.hepsi 1200 falan tutmuştu.
sen bilirsin cnm ama bence yaptır.ne zor elde ediyoruz biz bu gebelikleri.tedbirini de almalıyız bence.para elinin kiri.yaptırmazsan da ya sonra allah korusun bişey olursa,insan yaşadığı her dakika onun pişmanlığını unutamıyor inan.

Papatya10 bunlar nasıl testler hatırlıyormusun bende yaptırdım test genetik ve pıhtılşma varmı diye ama eşim tatmin olmadı testlerden daha çok yapılması gerekiyordu dedi.Bide ikiside temiz çıktı doktor sorun yok dedi.

bunları yapmışlar
ptz
ınr
a_ptt(s)
fıbrınojen

cnm benimde daha önce düşüklerim olmuştu hatta 1.tüp bebek denemesi ikiz bebek bekliyordum 23 haftada aldırmak zorunda kaldık sonrasında kendiliğinden gebelik 7 hafta da düşük yaşadım daha sonra yine 2.tüp bebek denemesinde kimyasal gebelik yaşadım 3.deneme için Halit beye ilk gittiğimde benden genetik testler istedi tedaviye başlamadan önce ben yaptırmıştım İstanbul da yaşıyorum İstanbul Medikal Park Hastanesi ssk indirimi ile 1000 tl tutmuştu senden hangi testler istendi bilmiyorum ama benim düşüklerin sebebi belli oldu kan pıhtılaşması ile ilgili sorun vardı gebelik boyunca iğne olmam gerekiyor en azından anlaşılmış oldu düşüklerimin sebebi Böyle canım eğer imkanın varsa yaptırmanda fayda var ama iyi para tutuyor sende haklısın zaten tüp bebek çok pahalı bir yöntem

benim ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikti ve şimdi 2. denememde hamileyim. bu testlerin daha önceden yapılması gerekmiyor muydu o zaman? iyice kafam karıştı.

benim ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikti ve şimdi 2. denememde hamileyim. bu testlerin daha önceden yapılması gerekmiyor muydu o zaman? iyice kafam karıştı.

halit bey benden istedi ben 3.deneme için gittim kendisine ve öncesinde 3 kere düşüğüm vardı benden istedi belki sana gerek duymamıştır öncesinde bilemiyorum ama yaptırmanda fayda var cnm.

arkadaşlar kan aldırıp gönderdim tahlile. yarın öğlene kadar ulaşır dediler. 1 hafta da tahliller sürecek bakalım ne çıkacak. içimden bi his temiz çıkacak diyor ama yine de tedbirli olmak lazım. tedavide olumlu sonuç almayyı başardık. bu zamana kadar neler çektik. bu sebepten düşük yapmayı istemem. yardımlarınız için teşekkürler..

arkadaşlar son adet tarihime göre hesaplarsam tam 5 haftalık hamileyim. acaba ultrasonda keseyi ne zaman görürüm?

Papatya10 bunlar nasıl testler hatırlıyormusun bende yaptırdım test genetik ve pıhtılşma varmı diye ama eşim tatmin olmadı testlerden daha çok yapılması gerekiyordu dedi.Bide ikiside temiz çıktı doktor sorun yok dedi.

bunları yapmışlar
ptz
ınr
a_ptt(s)
fıbrınojen

cnm kus.bakma yeni gördüm.Hayır bu senin yazdıkların daha çok kanın pıhtılaşma süreleriyle ilgili testler.yani genetikle çok fazla alakaları yok.benim yaptırdıklarım hatırladığım kadarıyla:
mthfr 1298 mutasyonu
mthfr 677 mutasyonu
protrombin gen(faktör II) polimorfizmi
faktör V leiden
protein C aktivitesi
protein S aktivitesi
homosistein
lupus antikoagülan
antitrombin aktivitesi
ACA IgM
ACA IgG

şeklindeydi.

cnm kus.bakma yeni gördüm.Hayır bu senin yazdıkların daha çok kanın pıhtılaşma süreleriyle ilgili testler.yani genetikle çok fazla alakaları yok.benim yaptırdıklarım hatırladığım kadarıyla:
mthfr 1298 mutasyonu
mthfr 677 mutasyonu
protrombin gen(faktör II) polimorfizmi
faktör V leiden
protein C aktivitesi
protein S aktivitesi
homosistein
lupus antikoagülan
antitrombin aktivitesi
ACA IgM
ACA IgG

şeklindeydi.
Teşekkür ederim cevabın için :38::38:
Bide tıptaki doktora üstüne basa basa dededik tüp bebek denicez salak adam tıpta milyon tane tüp bebek deneyen var ve bu testleri yaptıran var şimdi gidip bu adamı dövesem ben.....:57::57::57::57::57::57:

kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

:nazar:Allah bebeklerini sana ve eşine bağışlasın inş. herşey yolunda gider kuzuların kucağını doldurur:emir_bebek::emir_bebek:.

aaa inanmıyorummm..çok sevindim.
allah tamamına erdirsin inşallah..
sana 2 tanemi koymuşlardı cnm?

arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı

işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....

Back
X