Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı

işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....

canını sıkmana bence hiç gerek yok, iyi ki yaptırdın bu testleri, sorun ortaya çıktı, çözümü de var sonuçta, bundan sonrasında da sıkı takipçi ol gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. ben bu testleri önceden yaptırmıştım zaten transfer itibariyle gebelik oluşursa sonuna kadar kullanmam gereken iğneler var onun için yıkılmanı gerektirecek hiç birşey yok. allah hamileliğini sonuna kadar sağlıklı sıhhatli yaşamayı nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:

arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı

işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....

hiç sıkma canını tatlım ya.niye yıkılıyorsun?herşeyin bir çaresi var.
kanında pıhtılaşmaya eğilim var.ama benim bildiğim kan sulandırıcıiğneler doğumdan 1 gün öncesine kadar devam ediliyor.5.ayda bırakılmaz.kanın sulu olacak ki bebek beslensin.
bende de var pıhtılaşma seninki gibi.benimki mthfr1298 homozigot.bana halit bey sabah akşam clexan 0,4 vereceğini söylemişti.sana ne verir bilmiyorum.

kızlar alin iye bir arkadaş vardı.souncunu bekliyordu.13-14 temmuz falandı diye hatırlıyorum.birdaha hiç uğramamış.sizin hbriniz varmı?sonucu ne oldu acba?

hiç sıkma canını tatlım ya.niye yıkılıyorsun?herşeyin bir çaresi var.
kanında pıhtılaşmaya eğilim var.ama benim bildiğim kan sulandırıcıiğneler doğumdan 1 gün öncesine kadar devam ediliyor.5.ayda bırakılmaz.kanın sulu olacak ki bebek beslensin.
bende de var pıhtılaşma seninki gibi.benimki mthfr1298 homozigot.bana halit bey sabah akşam clexan 0,4 vereceğini söylemişti.sana ne verir bilmiyorum.

canım çok teşekkür ederim içimi biraz rahatlattın. bana da fragmin verdi sabah akşam. peki sen ne durumdasın hamile misin kullandın mı bu iğneleri???

canını sıkmana bence hiç gerek yok, iyi ki yaptırdın bu testleri, sorun ortaya çıktı, çözümü de var sonuçta, bundan sonrasında da sıkı takipçi ol gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. ben bu testleri önceden yaptırmıştım zaten transfer itibariyle gebelik oluşursa sonuna kadar kullanmam gereken iğneler var onun için yıkılmanı gerektirecek hiç birşey yok. allah hamileliğini sonuna kadar sağlıklı sıhhatli yaşamayı nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:

ben hep testin sonucucnun iyi çıkacağını düşünmüştüm. birden öyle duyunca şok oldum ama atlattım sayenizde. bebeklerimin iyi beslenebilmesi için katlanacağız artık bunlara da. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

Allah tamamına erdirsin çok sevindim maşallah diyorum valla güne güzel başladık hayırlısı olsun darısı hepimize inşallah listemiz şenleniyor :46::46::46::46::46::46::66::66::66::66::66::66::66::66:

inşallah canım

Budur işte yaaa.. arka arkaya çok güzel haberler...tebrikler canım, allah sonuna kadar sağlıklı sıhhetli gitmeyi nasip etsin inşallah...:64::64:

AMİNN

tebrikler canım

inşallah canım

TEŞEKÜRLER

Son düzenleme:
kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

HAYIRLI OLSUN:emir_bebek:

[sıze=2][/sıze]kızlar bizde ağustosta tüp bebk düşünüyoruz.dün halit beyle görüşmeye gittik.ama bekleyen çok hasta vardı.9 günlüğüne yurt dışına çıkıcakmış.bütün hastalarını düne biriktirmişler.önce hemşiresi aldı bizi bir odaya.hikayemizi dinleyip not aldı pc ye.biraz sonra halit bey sizi alır,burda bekleyin dedi.aman aman tam 2 saat bekledik dr la görüşmek için.eşşim kudurdu tabii.sonunda dr çağırdı bizi.ama çok bekleyen hastası vardıda ondanmı böyle oldu bilmiyorum ama çok aceleye geldi bizim görüşme.hikayemi yeniden dr a anlatmak isterdim mesela.sormadı hiç.pc den baktı sadece.halbuki benim dr larla ilk görüşmelerim böyle alelacele olmamıştı daha önce.tamam matrak,esprili,pozitif br adam ama benim içime sinmedi yaa arkadaşlar.tam ona karar vermişken,şimdi ikilemde kaldım.eşime söylemeye de çekiniyorum.çünkü ben kimi dersem,o peşimden kuzu kuzu geliyor.
Benden rahim filmi ve bazı testler,eşimden de sperm testi istedi.ama rahim filmini şişlideki echomarda çekilecekmişim.eşimde sperm testini onların merkezde verecekmiş.hadi sperm testini anlarım da,rahim filmi için niye 300 milyon bayılıp echomara gitmek zorundayım?ztn normalde orada 460 mış rahim filmi,halit beyle nasıl bir anlaşmaları varsa artık,onun hastalarına 300 yapıyorlarmış.ist.da daha uygun yapan birsürü yer var.şimdi halit beyin bilmem hangi sebepten dolayı bana orasını tutturmasına sinir oldum.
Bu forumda yazılanları okuyarak gitmiştim ben halit beyin yanına,ama hayal kırıklığı ile geri döndüm.

Castamo ya da ağustosta yokum demiş.bana niye böyle bişey söylemedi??
Biz 7 yıllık evliyiz.ağustosta kendisi yok diyemi acaba bana, sen 3-4 ay daha bekle,hamile kalırsın,olmadı ondan sonra tüp deneriz dedi.kafalarından ne yürüttükleri belli değilki?müneccim olmak lazım bunları çözebilmek için..offf..[ı][/ı]

çok iyi bir doktor olduğu için çok fazla hastası var malesef valla beni çok fazl dinleyen seni anlıyorum diyen doktorlaada gittim ama hiç birşey olmadı rahim filmi içinde ben daha önce farklı bir yerde filim çektirmiştim fakat halit bey bu filimin yetersiz olduğunu ve tekrardan çektirmem gerektiğini söyledi önce itiraz ettim çünkü bu filimiş çektirmek öğle zor olmuştu ki 2gün boyunca kanamam olmuştu itiraz etmeme rağmen yinede halit bey bunun gerektiğini bana okadar güzel anlattiki hiç istemeyerekte olsa gidip çektirdim ve sonuçta problem yokmuş gibi gözüken raporumda aslında salpenjektomi olduğu anlaşıldı ve tedavi öncesi önce amlyt oldum

Allahıma şükürler olsun iyiki halit beyle tanışmışım ve iyi dediği herşeyi yapmışım şuan önce allah sonra halit bey sayesinde hamileyim

Hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim içimi biraz rahatlattın. bana da fragmin verdi sabah akşam. peki sen ne durumdasın hamile misin kullandın mı bu iğneleri???

fragmin ne verdi?yani framinin kaçlığından verdi?sanada sabah akşam mı,yoksa günde 1 kez mi verdi?

cnm ben doğal yoldn 1 kez hamile kaldım.ama kanamam var diye sulandırıcı vermediler bana.ve bebğimin 2,5 aylıkken kaldi durdu bu yüzden.kürtaj sonrası halit beye bununla ilgili br mail attığımda,ilgilenerek cvp yazmıştı bana ve senin durumunda olan birisine kanamanız olsa bile,sulandırıcı verilemsi gerekirdi<ztn o kanamayı yapan sizdeki pıhtılaşma olayıdır demişti o zaman.benim halit beyi seçmemde en büyük etken bu oldu aslın da.neyse biraha hamile kalamadım.eşimin değerleri sorunlu.o yüzden ağustosta tüp denemeyi düşünüyoruz bkalım.o zaman için bana clexan vereceğini söylemişti.

çok iyi bir doktor olduğu için çok fazla hastası var malesef valla beni çok fazl dinleyen seni anlıyorum diyen doktorlaada gittim ama hiç birşey olmadı rahim filmi içinde ben daha önce farklı bir yerde filim çektirmiştim fakat halit bey bu filimin yetersiz olduğunu ve tekrardan çektirmem gerektiğini söyledi önce itiraz ettim çünkü bu filimiş çektirmek öğle zor olmuştu ki 2gün boyunca kanamam olmuştu itiraz etmeme rağmen yinede halit bey bunun gerektiğini bana okadar güzel anlattiki hiç istemeyerekte olsa gidip çektirdim ve sonuçta problem yokmuş gibi gözüken raporumda aslında salpenjektomi olduğu anlaşıldı ve tedavi öncesi önce amlyt oldum

Allahıma şükürler olsun iyiki halit beyle tanışmışım ve iyi dediği herşeyi yapmışım şuan önce allah sonra halit bey sayesinde hamileyim

Hakkında hayırlısı olsun

hayırlı olsun öncelikle.allah tamamına erdirsin.
evet ilk gittiğim günler o şekilde düşünmüştüm ama sonradan ben de sizin gibi düşünerek,halit beye hak vermeye başladım sanırım.yoksa şimdiye kadar çoktan başka bir merkez arayışına girerdim :) yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

fragmin 5000 likten verdi günde 2 kere. herkese göre ilacın dozu farklı olabilir. belki sana söylediği ilaç ta bu işe yarıyordur. sen halit beye güven başka bir şeyi kafana takma..

fragmin 5000 likten verdi günde 2 kere. herkese göre ilacın dozu farklı olabilir. belki sana söylediği ilaç ta bu işe yarıyordur. sen halit beye güven başka bir şeyi kafana takma..

ikimize de aynı ilacı vermiş cnm.halit bey bana ya clexan 0,4 sabah akşam,yada fragmin 5000 sabah akşam vericem ,bu ikisi birbirine denktir demişti.onun için sana dozunu sordum.hatta ben demiştimki,ya bende yaptırmadığım başka bir teste ait başka bir mutasyon daha varsa nolacak,dozunun değişmesi gerekmezmi demiştim.yooo,hiçbişey değişmez,yine aynı dozu sabah akşam vericektim demişti.birazkafam karıştı bu duruma ama neyse artık.

ikimize de aynı ilacı vermiş cnm.halit bey bana ya clexan 0,4 sabah akşam,yada fragmin 5000 sabah akşam vericem ,bu ikisi birbirine denktir demişti.onun için sana dozunu sordum.hatta ben demiştimki,ya bende yaptırmadığım başka bir teste ait başka bir mutasyon daha varsa nolacak,dozunun değişmesi gerekmezmi demiştim.yooo,hiçbişey değişmez,yine aynı dozu sabah akşam vericektim demişti.birazkafam karıştı bu duruma ama neyse artık.

halit beyin vardır bir bildiği sen takma kafana. ben de istanbulda oturmaığım için başka doktora gidiyorum. o doktor biz günde 1 doz veriyoruz bu ilacı dedi ama sen yine doktoruna sor ona göre çıkarırız raporu dedi. şu rapor konusu çok iyi oldu. sen de ihmal etme. ben devlette çıkartacağım. doktorum devlette çalışıyor ama ben muayenehanesine gidiyorum tabi tahlillerim falan da hep devlette ücretsiz olacak.

Merhabalar
Ben de 2. denemem için Halit beye gittim. Rahim filmi , histeroskopi derken Eylul ayında başlayacağız inşallah. Zaten bu yaz için ara vermeyi planlamıştık. Ilk denememiz öyle büyük hayal kırıklığı oldu ki bizim için anca toparlanırız diyorduk.

Histeroskopi için biraz endişelerim var. Rahimdeki yapışıklıklar tekrarlayabiliyormuş. Spiral takıldı gerçi önlem olarak ancak yine de korkuyorum. 36 yaşındayım ve artık beklemeye tahammulum kalmadı. Bir de doktor yoğundu, eksik testlerdi falan derken ihmal edilmekten cok korkuyorum. Çunku ilk denememde ihmal yuzunden negatif olmuştu. Halit bey de zaten bunu açıkça anlattı bana. Ben de Halit beye guvendim ama işte sütten ağzı yanan kolay kolay guvenemiyor. Özellikle bu tup bebek olayı tamamen ticaret olmuşken. Ama ben bu klinikte olayın ticaretini yaptıklarını hissetmedim.

Ne olur listeye beni de alın ve birgun HAMİLEYİM diye yazmam için dua edin. Çünkü ben her gece bebeğini bekleyen herkese diye dua ediyorum.

BAHCECİ KLİNİĞİ HALİT FIRAT ERDEN [/B]

:nazar:1-nesen HAMİLE :49::49::49:

:nazar:2-didem 1980

:nazar:3-başakozkan

:nazar:4-ewest

:nazar:5-nurayse HAMİLE :49::49::49:

:nazar:6-bebek_

:nazar:7-serling HAMİLE :49::49::49:

:nazar:8-ALİN

:nazar:9-nurtencb HAMİLE :49::49::49:

:nazar:10-castamo

:nazar:11-edaedaeda

:nazar:12-papatyaa10

:nazar:13-evimincin

14-

Merhabalar
Ben de 2. denemem için Halit beye gittim. Rahim filmi , histeroskopi derken Eylul ayında başlayacağız inşallah. Zaten bu yaz için ara vermeyi planlamıştık. Ilk denememiz öyle büyük hayal kırıklığı oldu ki bizim için anca toparlanırız diyorduk.

Histeroskopi için biraz endişelerim var. Rahimdeki yapışıklıklar tekrarlayabiliyormuş. Spiral takıldı gerçi önlem olarak ancak yine de korkuyorum. 36 yaşındayım ve artık beklemeye tahammulum kalmadı. Bir de doktor yoğundu, eksik testlerdi falan derken ihmal edilmekten cok korkuyorum. Çunku ilk denememde ihmal yuzunden negatif olmuştu. Halit bey de zaten bunu açıkça anlattı bana. Ben de Halit beye guvendim ama işte sütten ağzı yanan kolay kolay guvenemiyor. Özellikle bu tup bebek olayı tamamen ticaret olmuşken. Ama ben bu klinikte olayın ticaretini yaptıklarını hissetmedim.

Ne olur listeye beni de alın ve birgun HAMİLEYİM diye yazmam için dua edin. Çünkü ben her gece bebeğini bekleyen herkese diye dua ediyorum.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin eylül ayında. eksik bir test falan zannetmiyorum. onları takma kafana. dediğin gibi çok yoğun bir doktor. bi o kadar da hızlı düşünebiliyor ama. artık bu işlerde uzman olmuş merak etme. tatilini yap, enerji topla eylül ayına hazırlan. inşallah güzel sonuçlar alırsın..

merhaba arkadaşlar,
bir aşılama ve bir tüp bebek denedik 2010 yılında. Sonuç negatif. Yeni yeni kendimi toparlıyorum ve kendime iyi bir doktor ve merkez arıyorum. Sizleri gördüm ve sormak istedim. Daha önceki hastanelerimde ilgilisizlikten ve doktorların yoğunluğundan şikayetçiydim,sanki bir şey hep eksikti. Hemşirelerle görüşmekten çok sıkıldım. Halit Fırat bey ve merkez nasıl bir yer? Birde tahliller ve tüp bebekleriniz ne kadara mal oldu. Bilgi verip yardımcı olabilirmisiniz?

merhaba arkadaşlar,
bir aşılama ve bir tüp bebek denedik 2010 yılında. Sonuç negatif. Yeni yeni kendimi toparlıyorum ve kendime iyi bir doktor ve merkez arıyorum. Sizleri gördüm ve sormak istedim. Daha önceki hastanelerimde ilgilisizlikten ve doktorların yoğunluğundan şikayetçiydim,sanki bir şey hep eksikti. Hemşirelerle görüşmekten çok sıkıldım. Halit Fırat bey ve merkez nasıl bir yer? Birde tahliller ve tüp bebekleriniz ne kadara mal oldu. Bilgi verip yardımcı olabilirmisiniz?

halit bey de çok yoğun bir doktor ama çok tecrübeli bir yandan da. hemşirelerle daha çok muattap oluyorsun tabi ama aklında bir soru işareti kalmıyor. biraz da ücretten bahsedeyim benim ilk denemem 4000 tl verdim kliniğe tabi ilaçlar da 2000 falan tuttu. ilaçlara kanma çünkü herkese göre değişiyor. soruna göre yani. en az 6000 tl yi gözden çıkarman lazım. ben 2. denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım. bu arada 1 yıl için dondurulmuşlara ayrıyeten para ödemiyorsun.

halit bey de çok yoğun bir doktor ama çok tecrübeli bir yandan da. hemşirelerle daha çok muattap oluyorsun tabi ama aklında bir soru işareti kalmıyor. biraz da ücretten bahsedeyim benim ilk denemem 4000 tl verdim kliniğe tabi ilaçlar da 2000 falan tuttu. ilaçlara kanma çünkü herkese göre değişiyor. soruna göre yani. en az 6000 tl yi gözden çıkarman lazım. ben 2. denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım. bu arada 1 yıl için dondurulmuşlara ayrıyeten para ödemiyorsun.

Teşekkürler paylaşımın için. SGK dan rapor çıkarılması için hiç başvurdunuzmu? Bunuda araştırıyorum sabahtan beri. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, çok zor bir süreç. İyiki böyle bir platform var, herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.

Teşekkürler paylaşımın için. SGK dan rapor çıkarılması için hiç başvurdunuzmu? Bunuda araştırıyorum sabahtan beri. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, çok zor bir süreç. İyiki böyle bir platform var, herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.

Bu arada hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallahh :)

Arkadaslar,

maalesef bu denememizde negatif oldu......ta yurdisindan geldik istanbula..cok umutluyduk..ama maalesef.........3. denemeyi de yine halit beyde düsünüyoruz......
diger arkadaslara bol sanslar diliyorum.
bu ara dondurulmus yumurtalari transfer etmek daha iyi diyorlar. sizin ne gibi bilginiz var bu konuda?
simdiden tesekkür ederim
saygilarimla

Back
X