Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

merhaba canım hakkımızda hayırlısı olsun inş bugün 1 de filmim çekildi ve ben çok korkuyodum anestezi istedim bir deneyelim dayanamazsan bayıltırz dediler echomar a yönlendirmişlerdi orda çekildi harika insanlar canımı hiç yakmadılar ALLAH a şükür bişey çıkmadı tüpler açıkmış sadece doğuştan rahimde önemsiz bişey varmış tümsek gibi dedi içimi çok rahatlattılar aşılamalr yapılırken benden film bile istememişlerdi JİNEMEDDE birde pko olduğunu söylemişlerdi kist vardemişledi ama öle bişey yokmuş resmen benim psikolojimi bozmuşlardı çarşambada tahlil yaptıracağım devlet hastanesinde 1,5 hafta sonra inş tekrar görüşmeye gideceğim halit beye aayyyy konuştum galiba yine :)))

Canım insallah hemen baslar seninde :) benim ne zaman baslicak bakalım cuma gunu filmimi cektirip gidicem bebn 1,5 da halit beye :) heycandan oluyorum bu hafta

Rahim filmime 2 gun kaldı cok korkuyorum ya kotu bisey cıkarsa diye offfffffffffff
İnş. çıkmaz ben dün çektirdim acısızdı ve çok az denecek bir ağrım oldu tv ekranı var orda ilaçın gittiğini falan görüyorsun oraya bakıcam diye ağrıyıda unutuyorsun
Bende iltihap çıktı tüpte inş. seninki emiz çıkar bir dahaki ay stent takılacak tüpüme sonrada tedaviye başlanacak sanırım
Hakkında hayırlısı olsun inş.

Rahim filmime 2 gun kaldı cok korkuyorum ya kotu bisey cıkarsa diye offfffffffffff

canım hiç korkma bende korkuyodum hatta ağladım bile orda ALLAH izniyle tüplarde bişey çıkmadı sadece rahimde doğuştan gelen hafif bir tümsek gibi bişey varmış önemli bişey deil dedi gebe kalmayı etkilemezmiş ben çok korkmuştum diğer kadınlardan farkım varmı dedim yokmuş küçük bişeymiş bugunde tahlillerim vardı onları yaptırdım sonucu önümüzdeki perşembe vericeklermiş inş önemli bişey çıkmaz sonuçları alıncaönünmüzdeki cumaya randevu almak istiyorum bakalım hayırlısı ondan bir kaç gün sonrada adet günüm geliyo zaten inş rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin ben çok sitresli bir insanım bakalım ne olucak çevremde moralimi bozmak isteyen çok insanlar var onlara direniyorum...özellikle moralimi bozmaya tedavi sürecinde başlıyolar:((

İnş. çıkmaz ben dün çektirdim acısızdı ve çok az denecek bir ağrım oldu tv ekranı var orda ilaçın gittiğini falan görüyorsun oraya bakıcam diye ağrıyıda unutuyorsun
Bende iltihap çıktı tüpte inş. seninki emiz çıkar bir dahaki ay stent takılacak tüpüme sonrada tedaviye başlanacak sanırım
Hakkında hayırlısı olsun inş.

Canım benimde tupumde iltihap olma olasılıgı hayli yuksek.
enfeksiyonum var. yuksek ihtimal aynı yollardan gecicez.

sen daha once tup bebek denedinmi ya da dıs gebelik dusuk vs birsey yasadınmı? bende 2 dıs gebelik var dogal yoldan. tup bebegi ilk
deneyecegim ama cok umutlu konusmadı doktor hakkımda. :( uzuldum azcık. zor vaka dedi

canım hiç korkma bende korkuyodum hatta ağladım bile orda ALLAH izniyle tüplarde bişey çıkmadı sadece rahimde doğuştan gelen hafif bir tümsek gibi bişey varmış önemli bişey deil dedi gebe kalmayı etkilemezmiş ben çok korkmuştum diğer kadınlardan farkım varmı dedim yokmuş küçük bişeymiş bugunde tahlillerim vardı onları yaptırdım sonucu önümüzdeki perşembe vericeklermiş inş önemli bişey çıkmaz sonuçları alıncaönünmüzdeki cumaya randevu almak istiyorum bakalım hayırlısı ondan bir kaç gün sonrada adet günüm geliyo zaten inş rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin ben çok sitresli bir insanım bakalım ne olucak çevremde moralimi bozmak isteyen çok insanlar var onlara direniyorum...özellikle moralimi bozmaya tedavi sürecinde başlıyolar:((

Canım insanları kafana takma. Allahımdan tek dilegim bu acıyı bizlere yasatmasın:( hepimiz saglıklı birer evlat sahibi olalım ..

filminin temiz cıkmasına sevindim. bende yarın cekilecegim cok korkuyorum ama sonuctan korkuyorum daha cok. Rabbim yuzume gulsun.
Yarın sabak 11 de film. 2 de doktordayım haber verecegim..

Canım benimde tupumde iltihap olma olasılıgı hayli yuksek.
enfeksiyonum var. yuksek ihtimal aynı yollardan gecicez.

sen daha once tup bebek denedinmi ya da dıs gebelik dusuk vs birsey yasadınmı? bende 2 dıs gebelik var dogal yoldan. tup bebegi ilk
deneyecegim ama cok umutlu konusmadı doktor hakkımda. :( uzuldum azcık. zor vaka dedi
2 tüp bebek denemem var 1. kimyasal gebelik tutunmaya çalışmış ama tutunamamış 2. direk negatif ama başka merkezde Halit beye ilk defa gidiyorum.
Bana stent takıcam dedi ekimdeki adetimden sonra Allah yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
2 tüp bebek denemem var 1. kimyasal gebelik tutunmaya çalışmış ama tutunamamış 2. direk negatif ama başka merkezde Halit beye ilk defa gidiyorum.
Bana stent takıcam dedi ekimdeki adetimden sonra Allah yardımcımız olsun..

Sadece beklemek cok zor.. Bana da tupunu almak zorunda kalabilirim dedi filme bakalım dedi. Allah yardımcımız olsun arkadasım. tek tupum var zaten. 2. si de giderse kahrolurum.

Sadece beklemek cok zor.. Bana da tupunu almak zorunda kalabilirim dedi filme bakalım dedi. Allah yardımcımız olsun arkadasım. tek tupum var zaten. 2. si de giderse kahrolurum.

Benim iki tüpüm bir yumurtam var bende senin gibi öteki yumurtamda giderse biterim bebek artık hayal olur benim için,çok korkuyorum ne eşime nede etrafımdakilere belli edemiyorum iki gündür başım çok ağrıyor sürekli dalıp gidiyorum hiç bir şeye adapte olamıyorum inş. bunuda sağ salim atlatırız,her şey yoluna girdiğinde şöyle arkamıza anılarımıza baktığımızda vayyy bee ben neler yaşadım diyerek kocaman bir tebessüm konduruz dudaklarımıza :34::34:

Benim iki tüpüm bir yumurtam var bende senin gibi öteki yumurtamda giderse biterim bebek artık hayal olur benim için,çok korkuyorum ne eşime nede etrafımdakilere belli edemiyorum iki gündür başım çok ağrıyor sürekli dalıp gidiyorum hiç bir şeye adapte olamıyorum inş. bunuda sağ salim atlatırız,her şey yoluna girdiğinde şöyle arkamıza anılarımıza baktığımızda vayyy bee ben neler yaşadım diyerek kocaman bir tebessüm konduruz dudaklarımıza :34::34:

Canım benim aynı ruh halleri bendede var. dalıyorum, kimseyle konusmak istemyorum, insaları uzucem diye uzulup rol yapıyorum yanımda olan en yakınlarıma, arkadaslarımdan uzaklastım zaten, kimseyi goresim yok..

Umarım hayallerimiz dedigin gibi gercek olur ve bir gun tatlı bir tebessumler bunları anlatırız.
senin yumurtan niye gitti? benim tupum dıs gebelikte gitti.

Canım benim aynı ruh halleri bendede var. dalıyorum, kimseyle konusmak istemyorum, insaları uzucem diye uzulup rol yapıyorum yanımda olan en yakınlarıma, arkadaslarımdan uzaklastım zaten, kimseyi goresim yok..

Umarım hayallerimiz dedigin gibi gercek olur ve bir gun tatlı bir tebessumler bunları anlatırız.
senin yumurtan niye gitti? benim tupum dıs gebelikte gitti.
Kist ve doktor hatası yüzünden gitti. Evlenmeden önce alınmıştı,diğer sağlam olan tüpümde biraz açıkmış ama iltihap olduğu için bebek olmuyormuş.

canım benim herşey çok daha iyi olacak inş sen moralini bozma hiç

merhabalar

bahçeci fulya mı umut tüp bebek mi. halil fırat erden ve Ulun Uluğ bey arasında tereddütlüyüm ama biri fulyada biri umut da, onun için hangir merkez ekibi embiryoloğu, labaratuvarı daha iyi merak ediyorum.

Günaydın Hayırlı Cumalar...

Bir şey sorucam hsg çektirenler hsg sonrası iki gündür adet kanaması gibi kanamam var sizlerde oldumu bu kadar ?????:18::18::18::18:

Günaydın Hayırlı Cumalar...

Bir şey sorucam hsg çektirenler hsg sonrası iki gündür adet kanaması gibi kanamam var sizlerde oldumu bu kadar ?????:18::18::18::18:

Adet kanamasi kadar cok mu? Doktoru aradin mi? Bende hic kanama olmamisti.

Adet kanamasi kadar cok mu? Doktoru aradin mi? Bende hic kanama olmamisti.

Evet sanki adetin birinci günü gibi ağrı sızı yok sadece kan var bende anlam vermedim ilikinde böyle olmadı hatta bir ped bile batmamıştı ama iki gündür baya kan var ve sık değiştiryorum pedi ama toplasan bir günde iki ped kadar hala anlamadım neden oluyor diye..

Aradım merkezi doktorla görüşmek istiyorum dedi not aldılar bakalım geri döneceklermi :97::97::97:

Yasmin canım bende cektirdim film cuma gunu biliyorsun gidecegim demsitim. bende hic kanama olmadı. Doktor geri dondu mu sana? belki bunyeden bunyeye degisebilir ama. Mutklaka sor yinede.

benim tup ve rahim temiz cıktı. ama doktora gttim ve dedi ki, istedigi kadar temiz cıksın sendeki sorun klamedya. bu bakteri o tupte yasıyor suanda ve tup bebekte yapsan emriyoyu oraya cekip yeniden dıs gebelik yapma sansı cok yuksek. bu olumsuzluklara hazırlıklı ol dedi.

3. bir dıs gebelik istemiorum :( ama hayırlısı kısmet. Antibiyotik tedavimiz hala suruyor. Eger klamedyadan kurlulursak gelecek ayki kulturde, en erken kasımda transfer yapılırmıs.

bekleyecegiz bakalım....

Back
X