merhaba arkadaşlar dün 8,30 da klınıkteydim opu işlemim vardı 11 yumurta toplanmış bugunde kaçı döllendi diye haber bekliyorum nedense çok umutsuzum bana dua edin arkadaşlar.
canım aradılar mı, var mı bi haber yumoşlarından?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar dün 8,30 da klınıkteydim opu işlemim vardı 11 yumurta toplanmış bugunde kaçı döllendi diye haber bekliyorum nedense çok umutsuzum bana dua edin arkadaşlar.
Kızlar bişi sorucam opuya kadar lucrin kullanıyomusunuz ben ilk tedavimi acıbademde oldum negatif oldu 2.ciyi bahçeçide denemek istiyorum bende ilk tedavide menagon ve gonalf kullandım aşamalar aynı lucrini duymadım sadece bide tedaviye başlamadan önceki ay doğ.kont.hapı kullandınızmı:44:
her tedavi kişiye göre değişiyor. Kullanılan ilaçlar da öyle. Ben de ilk deneme de lucrin kullanmıştım. Bu tedavimde centrotide verdi doktor aynı görevi görüyor (kendi hormonlarının salgılanmasını baskılıyor) ama kullanımı daha farklı sanıyorum. O yüzden ana hatları aynı olmakla beraber herkese ve her doktora göre değişiyor protokoller. Ben de ilk denememde doğum kontrol hapı kullandım. Bunda kullanmadım.
Bugun çatlatma iğnesini yapıyorum. Perşemde hayırlısıyla toplama var. Herkese hayırlı sonuçlar diliyorum arkadaşlar.
az önce emıne hanımı ardım yumurtaların 11 yumurtanın 6. dönlenmiş cuma yada c.tesi transfer olabilir dedi kaliterini çok merak ediyorum tabii o güne kadar yumurta kalırsa.
Ben de bugun kontroldeydim. Yarın yine gidecegim. Buyuk ihtimal persembe toplanıyor yumurtalar. degisik igne dedigin herhalde menogon un muadili olan merinol. bana da onu verdi son iki seferdir.
umarım durumum iyidir.
günaydın kızlar,ben de antibiyotiklere devam ediyorum. midemi çok ağrıtıyo bu ilaçlar hem de arada bulantı oluyoama sonu iyi olsun tabi yeterki. eşim de ilaçlarını kullanıyo. 2 hafta var bitmesine. inşallah temzilenmiş olur enfeksiyonda bizim de transferimiz olur. kızlar sitemiz sessiz kalmasın gelişmeleri takip edelim burdan,sizler de yazın gelişmeleri nolur. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.
canim selam, vakit cok cabuk gecer hemen iyilesirsin insallah.
sizin enfeksiyon nasi bi enfeksiyon. filmdemi cikti? tuplerde mi seninde?
peki filimde sorun cikmamasina ragmen neden histeroskopi yapti? bana neden yapmadi acaba?
OPu dan ciktim az once eve geldim. 13 yumurta toplanmis. Kalitesini ve dollenenleri yarina ogrencegim. Bende de heyecan basladi. Opuyla birlikte rahime de baktilar rahim temizlnmis sukur. Transfer yapabilecegiz.
OPu dan ciktim az once eve geldim. 13 yumurta toplanmis. Kalitesini ve dollenenleri yarina ogrencegim. Bende de heyecan basladi. Opuyla birlikte rahime de baktilar rahim temizlnmis sukur. Transfer yapabilecegiz.
Ne güzel şeyler okuyoruz öyle yaaaa süper. bizim şu ilaçlar da bitse de başlasak artık. Allah yardımcınız olsun canlarım.