Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

İyi olmana çok sevin inş. hep böyle gider durum bekleme sürecinden sonrada miniği karnında olur.

Ben yuvarlanıyorum işte Allah sağlık versin.

İnş. Allahtan ahyırlısı nasip.

İnan hiç bilmiyorum 2 tüp bebek denememde de 8 hücreli grade iki tane trasfer edilmişti ama tutmadı..:14:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/289098-embriyolarin-hucre-sayilari-kactihamilelik-elde-edenler.html

bu konu biraz eski ama baya bilgi veriyor.

saol canım okudum azıcık bilgim oldu suan :) bakalım ne cıkacak benim pıtırcıklar

Dun transferden sonra kalanlarla ilgili arayacagiz dediler arayan soran yok. Endiseliyim. Ama yapacak birsey yok. Evde cok sikiliyorum ama ilk birkac gun boyle dinlenmeyle geciyor. Insallah havalar da duzelir sonra da en azindan disari atarim kendimi.

Dun transferden sonra kalanlarla ilgili arayacagiz dediler arayan soran yok. Endiseliyim. Ama yapacak birsey yok. Evde cok sikiliyorum ama ilk birkac gun boyle dinlenmeyle geciyor. Insallah havalar da duzelir sonra da en azindan disari atarim kendimi.

emine hanim arar canim bugun yarin. merak etme duruyodur kardesler :) onlari artik kardes yapmada kullanirsin artik umarim :)

kac gun dinlen dediler sana canim? ben heralde en fazla 3 gun evde kalabilecegim calisiyorum cunku:(

emine hanim arar canim bugun yarin. merak etme duruyodur kardesler :) onlari artik kardes yapmada kullanirsin artik umarim :)

kac gun dinlen dediler sana canim? ben heralde en fazla 3 gun evde kalabilecegim calisiyorum cunku:(

3 gun dinlen dediler sonra normal hayatina don dediler. Sana bir haber geldi mi?

Var canim haber aradilar bugun koyacaklar. Pazartesi toplanmisti yumurtalar. Orta kalite. Umarim saglikli olur bebegim.

4 e bolunmus bu koyacaklari. Digerleri 3 mu bisey. Oyuzden bunu koyalim hemen dedi. Hic anlamadim hic

Var canim haber aradilar bugun koyacaklar. Pazartesi toplanmisti yumurtalar. Orta kalite. Umarim saglikli olur bebegim.

4 e bolunmus bu koyacaklari. Digerleri 3 mu bisey. Oyuzden bunu koyalim hemen dedi. Hic anlamadim hic

Hayirli olur insallah. Ben de merak ediyorum ne diyecek bakalim doktor.

hayırlısı olsun inş herşey güzel olur.ne zaman gidiceksin klınığe?

sana bantlardan verdimi eğer verdiyse nerelere yapıştıracaksın pek ben bişey anlamadım şu bantlardan

sana bantlardan verdimi eğer verdiyse nerelere yapıştıracaksın pek ben bişey anlamadım şu bantlardan

Gobek deliginin hemen altina dedi hemsire, 48 saat kalacak. Yani bu durumda 48 saatte bir banyo yapacaksin test tarihine kadar. :37:

4,30 da gidicem. ama gidesim yok orda birakasim var!

Hic belli olmaz diyorlar ya. Moralini bozma. Ben ne hikayeler okudum burada. Oyle dusunme. Belki seni bekliyorlar gelismek buyumek icin. Al onlari buyut icinde. Inancini yitirme. Yokssa hic katlanilmiyor bu ise.

gozden cikardim ben. giderim koyarlar ama ben yokmus gibi davranicam. buraya da girmiyicem. bir beklentim yok yani. hepinise bol sanslar arkadaslar umarim sizinkiler saglikla tutar amin!:nazar:.

gozden cikardim ben. giderim koyarlar ama ben yokmus gibi davranicam. buraya da girmiyicem. bir beklentim yok yani. hepinise bol sanslar arkadaslar umarim sizinkiler saglikla tutar amin!:nazar:.

canım lütfen öyle söyleme bu işler hiç belli olmaz nasip işi umudunu yitirme lüffen duamızı edip beklicez hepimiz

Back
X