evt verdiler transferden bir gün sonra yaptım bugunde bantlara başladım ve 2 doz progynex iğne oluyorum seninde aynısımı?
Evet. Igne bugun bantlar 22sinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt verdiler transferden bir gün sonra yaptım bugunde bantlara başladım ve 2 doz progynex iğne oluyorum seninde aynısımı?
merhaba kızlarrrr,umarım her şey yolunda gidiyodur. benim ilaçlarım cumartesi günü bitiyo muhtemelen o gün regl de olucam. pazartesi halit beye gidicez bakalım ne dicek enfeksiyon için. inşallah geçmiştir de biz de başlarız tedaviye. :18::18:
Ben 2 ay kesintisiz kullandim. Bir ay sonunda tekrar hiteroskopi yapildi ve hafiif kalmisti. Uzerine 20 gun daha kullandim. Yumurta toplamada bakti rahime temiz dedi. Insallah senin de bitmistir su enfeksiyon illleti. Diger topikten okudum yazdiklarini cok zor gunler gecirmissin.. Umarim yuzun guler bu defa. Halit bey emin adimlarla gidiyor bu konuda guvenebilirsin. Once seni duzeltelim bebek sonra nasilsa gelir diyor. Senin yasin kac? Sigara kullaniyor musun?
merhaba kızlarrrr,umarım her şey yolunda gidiyodur. benim ilaçlarım cumartesi günü bitiyo muhtemelen o gün regl de olucam. pazartesi halit beye gidicez bakalım ne dicek enfeksiyon için. inşallah geçmiştir de biz de başlarız tedaviye. :18::18:
Evimcin benim karnim 2. gunden beri ara ara regl gibi yokluyor ama az az bole. normal midir bu? hep olur mu bole? bi de bana progynexin haricinde 2 dozluk bir igne verdi buz dolabinda saklanan. onu bana 23 unde yap dedi yani transferde 5 gun sonra oluyor. o igne ben sizlerden cok gec yapiyorum ne ignesi o bilgin var mi acaba?
Hissettigin hersey ignelerin ve normal periyodunun sonucu olan seyler. Hamilelikle yada olmamakla hic ilgisi yok. Benim 2 gundur hafif lekelenmem var. biraz endiseliyim ama yapacak birsey yok el mahkum kos kos oturup beklicem :44:
Saol canim... lekelenmeden korkma dediler bana olursa. olmasi ya da olmamasi iyi ya da kotu demek degildir dediler. simdi dusununce tutunma lekelenmesi de olabilir daha onceki denemelerinde olmadiysa bu iyiye isaret bile olabilir?
bu sirada ben 2 gundur evdeyim ama 2 gun oldu daha evde surekli geziyorum yani surekli yatamiyorum bi zarari olur mu acaba ya oyle put gibi yatamiyorum. sen yatabiliyor musun?
merhaba arkadaşlar nasılsınız?benim adet sancılarım geçmek bilmiyo çok korkuyorum sürekli kendimi kontrol ediyorum elimde değil.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?benim adet sancılarım geçmek bilmiyo çok korkuyorum sürekli kendimi kontrol ediyorum elimde değil.
Ben de yatamiyorum. Zaten kan dolasiminin olmasi icin hep yatmaman gerekiyor. Evden cikmiyorum ama evde de hafif isler yapiyorum. Sadece igne yaptirmaya cikiyorum. Kendini yorma yeter.
Doktorlar demiyorki sürekli yatın diye sadece dikatli haraket edin diyor.
Sen sakin ol yeter iyi düşün iyi olsun inş..
insan surekli tedirgin oluyor. ay tencereyi aldim, ay egildim.
:))
uf ama o tutacaksa tutuyor dimi nlursa olsun?
hadi sende basla insallah biran evvel :)
insan surekli tedirgin oluyor. ay tencereyi aldim, ay egildim.
:))
uf ama o tutacaksa tutuyor dimi nlursa olsun?
hadi sende basla insallah biran evvel :)