Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

canim ben 2 kere normal yolla hamile kaldim. (ama sonu gelmedi Allah nasib etmedi), ikisinde de hep adet olacak gibiydim:) sakin oyle dusunme. o tutmussa da sen adet sancini cekeceksin ve oyle bir akintin olucak ki hep adetin geldi zannedip wc ye kosucaksin :)))) hiiiiic korkmaa:nazar:

Adet gibi sancilarin bantlardan sonra mi basladi?

canim ben 2 kere normal yolla hamile kaldim. (ama sonu gelmedi Allah nasib etmedi), ikisinde de hep adet olacak gibiydim:) sakin oyle dusunme. o tutmussa da sen adet sancini cekeceksin ve oyle bir akintin olucak ki hep adetin geldi zannedip wc ye kosucaksin :)))) hiiiiic korkmaa:nazar:

aynen canım yaa sürekli wc deyim:) birde benim transferden sonra herşey çok ters gitti bakalım umut dünyası ALLAH tan ümit kesmiyorum inş hakkımda hayırlısı olsun hepimiz için sende sakın ümidini yitirme ben tefriciyeye başladım sende başla istersen dileğinin kabul olması için

Bence düşünme aklın hep adet olucam dememek için başka bir şeyle uğraş aklını meşgul et kitap oku örgü ör yemek yap kek yap kurabiye falan yap aklını meşgul et.

ayy elimde değil yasmincim yaa bugun yarın bide benim adet zamanım 27 28 günde bir adet oluyorum inş olmam tefriciyeye başladım onu çekiyorum içimden hiç birşey yapmakgelmiyo bide bişey sorcam genelde herkez tedavi sürecinde 5 -6 kilo alınyo diye duydum ben kilolu olduğum halde tedavi surecinde kilo verdim .

kızlar yarın eşimin doğum günü diğer aşılamalarım nesense hep özel günlere denk geldi biri benim doğum günüme diğeri ise evlilik yıldönumume denk geldi olumsuz oldu inş bu seferki olumlu olur.birde kızlar bu gece çok güzel rüya gördüm tahlil sonucumu almaya gidiyorum dr hamilesin diyor nasıl seviniyorum HAMİLEYİMM HAMİLEYİMM diye bağırıyordum inş tersi çıkmaz.

Allah en kisa zamanda guc versin, basla arkadasim.

haklisin, benim bir arkadasim ilk trasnferde yatmis 3-4 gun hiic kipirdamamis. tutmamis ama 2. de senin dedigin gibiymis, ve tutmus.. dedigin gibi, kismetse olur...

kızlar yarın eşimin doğum günü diğer aşılamalarım nesense hep özel günlere denk geldi biri benim doğum günüme diğeri ise evlilik yıldönumume denk geldi olumsuz oldu inş bu seferki olumlu olur.birde kızlar bu gece çok güzel rüya gördüm tahlil sonucumu almaya gidiyorum dr hamilesin diyor nasıl seviniyorum HAMİLEYİMM HAMİLEYİMM diye bağırıyordum inş tersi çıkmaz.

Insallah!!!

test tarihin ne zaman senin az kaldi dimi? yarin mi yoksa?

bu sirada ben 4 kilo aldim.. ama ben cok zayiftim. yani fena olmadi:)

Bende hicbir hareket yok. Bu sefer de olmadi galiba

ya olur mu oyle sey?? herkeste ayri belirtiler olur.
hem bende daha transferden once vardi bu agri. rahim kasilmasi agrisi gibi. yumurta toplanmasindan sora olan agri iste. inceden inceden gun icinde geliyo gdiyo. transferden sonra baslamadi ama devam etti iste. ne hikmetse arada bi tuplerimde sizliyor. olmayan tupumun tarafida... yani dusun cocugun orayla alakasi bile yokken:) o ilaclara bunyenin verdigi tepki.

bikere bazisinda ates kusma yapiyormus kimisinde yapmiyor kimisinde lekelenme yapiyor, kimisinde yapmiyor. bunlarin hepsi normall! olmasi da normal, olmamasi da normal. lutfen oyle dusunme. inan olduysa olmustur... anlamassin bile.

ayy elimde değil yasmincim yaa bugun yarın bide benim adet zamanım 27 28 günde bir adet oluyorum inş olmam tefriciyeye başladım onu çekiyorum içimden hiç birşey yapmakgelmiyo bide bişey sorcam genelde herkez tedavi sürecinde 5 -6 kilo alınyo diye duydum ben kilolu olduğum halde tedavi surecinde kilo verdim .

Biliyorum zor olduğunu ama beklerken kendini meşgul etmek hem rahatlatıyor hemde sakin kalıyordn..

Kilo değilde su topluyor vücudun beimki öyle olmuştu karnım çok genişlemişti gören hamilemisin diyordu ama ilaçlar bittikten sonra 2 ayda anca düzelmişi vücudum....

İnş. eşine çoook güzel bir doğum günü hediyesi olur baba olacağını öğrenir...

Biliyorum zor olduğunu ama beklerken kendini meşgul etmek hem rahatlatıyor hemde sakin kalıyordn..

Kilo değilde su topluyor vücudun beimki öyle olmuştu karnım çok genişlemişti gören hamilemisin diyordu ama ilaçlar bittikten sonra 2 ayda anca düzelmişi vücudum....

İnş. eşine çoook güzel bir doğum günü hediyesi olur baba olacağını öğrenir...

inş canım yaa :)normalde hep göbekliyimdir bu tedavide göbeğim indi hiç şişmedi aşılamalarımda patlıcak gibiydi bide ben şeker ilacı kullanıyorum oda yemek yedirmiyor.

progynex gunde 1 mi 2 mi oluyosunuz? bir de bisey sorucam test tarihine kadar oluyoruz dimi bunu? saat kacta yaptiriyosunu siz bi onemi var mi acaba?

progynex gunde 1 mi 2 mi oluyosunuz? bir de bisey sorucam test tarihine kadar oluyoruz dimi bunu? saat kacta yaptiriyosunu siz bi onemi var mi acaba?

2 tane. Rectende yaziyordur. Ayni saatte yapmaya calisiyorum ama hemsire 2 -3 saati gecmesin saat farki demisti bana.

Bu arada bende tik yok. 100 metre bayrak kosacak gibiyim. Ne bir agri ,sizi , hic bisi hissetmiyorum.

2 tane. Rectende yaziyordur. Ayni saatte yapmaya calisiyorum ama hemsire 2 -3 saati gecmesin saat farki demisti bana.

Bu arada bende tik yok. 100 metre bayrak kosacak gibiyim. Ne bir agri ,sizi , hic bisi hissetmiyorum.

bende gaz var. regl agrisi gibi sizlamalarim kesildi. sadece bastan beri sarimsi az bir akintim var. insallah kotu bisey degildir..

yani hic belirti olmayabiliyor, regl agrisi da olabiliyor. yani belirti icin erken zaten :)

bende gaz var. regl agrisi gibi sizlamalarim kesildi. sadece bastan beri sarimsi az bir akintim var. insallah kotu bisey degildir..

canım bendede gaz var bant ve iğne harici başka bişey vermidim dr vitaminler hariç.bantı ben hep aynı koluma yapıştırıyorum bişey olurmu?

canım bendede gaz var bant ve iğne harici başka bişey vermidim dr vitaminler hariç.bantı ben hep aynı koluma yapıştırıyorum bişey olurmu?

canim hayir baska birsey vermedi bana.

banti her seferinde farkli bolgelere yapistirman daha iyi olur. yani bir dahaki sefere obur koluna ve ust bacaklarina ya[istir. bir sonraki sefer karnina. sonra tekrar kol ve bacaklarina vb...

canim hayir baska birsey vermedi bana.

banti her seferinde farkli bolgelere yapistirman daha iyi olur. yani bir dahaki sefere obur koluna ve ust bacaklarina ya[istir. bir sonraki sefer karnina. sonra tekrar kol ve bacaklarina vb...

çok sağol canım ben sürekli sağ koluma ve göbek çevreme yapıştırdım.

kızlar çok gerginim çok korkuyorum vakit yaklaştıkça dahada bi gereliyorum adet ağrılarım yoğunlaştı sürekli wc ye gidip kontrol ediyorum

Back
X