Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

wish canım bekliyoruz heyecanla sonucunu,Allah yardımcın olsun,inşallah canım bugün senin tebrik mesajlarınla dolacak burası

Bu kız iyi haberleri aldıı, evine giremedi fink atıyo sokaklarda insallahhhh :) yoksa bize haber verirdi

bende umutluyum.

benden de umutlumusun?:emir_bebek::emir_bebek:

ben senden cok umutluyum bu sefer olcak!

ben pozitif insanlardan hep umutluyum. sende bu pozitif enerji oldukca cooook iyi haberler alırsın bence. endise, korku, stres normal ama pozitif enerji her zaman bulunmuyor. kıymetini bil bence.

:nazar:Ayy ayy bugün büyük gün demi inş. iyi haberleri almıştır yüzünde kocaman gülücüklerle haberini verir...

Sizler inş. bebeklerinize kavuşursunuz:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar malesef size iyi heberler veremiyeceğim sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı dr da şaşırdı ben sana en güzel embriyoyo koydum nasıl olmadı anlamadım dedi histeroskopi yapıcakmış yanlış telefuz ediyor olabilirim şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim çok üzgünümmmmmmmm

kızlar malesef size iyi heberler veremiyeceğim sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı dr da şaşırdı ben sana en güzel embriyoyo koydum nasıl olmadı anlamadım dedi histeroskopi yapıcakmış yanlış telefuz ediyor olabilirim şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim çok üzgünümmmmmmmm

Ne soylenir bu gibi durumlarda hic bilmiyorum. Sadece seni cok iyi anlıyorum. Tanısmasak da gorusmesek de suan ne hissettigini cok iyi bildigim icin tum kalbim seninle, inan buna. Yarın da ben gidiyorum teste. Herseye hazırladım kendimi. Sanki pozitif çıksa da hicbirsey hissetmeyecek gibiyim.

Allah sabır versin inş. çabuk atlatırsın çok iyi biliyoum bu duyguyu okur okumaz göbeğimin altı sızladı resmen.
Demek daha vakti var miniğinin sana gelmesine..

Allah sabır versin inş. çabuk atlatırsın çok iyi biliyoum bu duyguyu okur okumaz göbeğimin altı sızladı resmen.
Demek daha vakti var miniğinin sana gelmesine..

Aynen katılıyorum. Bizim ailenin ettigi dualar, benim ayrıca ettigim dualar, eşimin gozlerindeki mahzunluk , herseyimizle bebegimize hazır olmamız ama onun bir turlu gelmeyişi ile bunun bir zamanı oldugunu ve o zaman gelene kadar ne kadar uzulsek, çırpınsak boş oldugunu gorduk. Uzulmemek elde degil ama bir an once toparlanıp ileriye bakmak lazım.

Anne olmadan önce

Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.

Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...

Bir şey düşünmeden sızabilmenin, hatta kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.

Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.

Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...

Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...

Anne olmadan önce...

Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.

Anne olmadan önce...

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.

Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...

Anne olmadan önce...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...

Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..

Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...

Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...

Düşünemezdim.

Anne olmadan önce...

Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...

Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...

Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...

Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...

İnanamazdım...

(Alıntı)

$anne_olmadan_once.webp

canım benim sen elinden geleni yaptın,takdir Allahın. demekki daha var zamanına,biraz daha sabır canım biraz daha dayan. halit beyin dediği gibi histeroskopi de çekilirsin. dondurulmuşlarınla tekrar denersin. Rabbim bu yolda hepimize güç versin. nelere katlanıyoruz neler yaşıyoruz,bizi bizden başka kimse anlamaz. bana iş yerinde nasıl dayanıyorsun o iğnelere hem de göbekten ben hayatta yapamam diyolar. ama bilmiyolarki benim yeterki bebeğim gelsin ben 9 ay iğneye bile razıyım onun için.
tabiki üzüntünü yaşa arkadaşım ama hemen de kendini toparla,güçlenki hemen diğerine başlayasın.senin durumunda olan seni anlayan arkadaşların olduğunu da hiç unutma canım.

Canım ne diyecegimi bilemiyorum. Seni ne kadar iyi anladıgımı ifade edemem. cok ama cok zor. ama biz yine de bunun ustesinden gelmek zorundayız. Bir gun elbette biz de guzel haberle karsılasacagız. biz de o duyguyu yasayacagız arkadasım.

Benimde test gunum Pazartesi ama inanın benim de hic umudum yok kendimi alıstırdım bile.. Benimde idrar testi yaptım dayanamayıp tabiki negatif cıktı.

evimicin senin yarin dimi? buyuk gun insallah senden guzel haberler aliriz yarin!
dualarim seninle.

Wish nolur kendimizi yipratmayalim, guel gunler gelicek Allahin izniyle insallah inan.

evimicin senin yarin dimi? buyuk gun insallah senden guzel haberler aliriz yarin!
dualarim seninle.

Wish nolur kendimizi yipratmayalim, guel gunler gelicek Allahin izniyle insallah inan.

Evet yarin. Ne hissettigimi ben de bilmiyorum. Icim bosaltilmis gibiyim, bombosum. . .

dualarim seninle.

Evet yarin. Ne hissettigimi ben de bilmiyorum. Icim bosaltilmis gibiyim, bombosum. . .

Back
X