Evet yarin. Ne hissettigimi ben de bilmiyorum. Icim bosaltilmis gibiyim, bombosum. . .
canim umarim yarin guzel sonuclarla gelirsin. bu forumda hamile haberi alalim!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarin. Ne hissettigimi ben de bilmiyorum. Icim bosaltilmis gibiyim, bombosum. . .
Nerde bu kız. Yarabbim sen bu kızı guldur Insallah iyi haberlerle gel canım ya
işe geldiğimden beri takip ediyorum ben de merak ettim. iyi bi haber alsak da neşemiz yerine gelse. Allahım sen buraya olumlu sonuçlar yazmamızı nasip et.
bir de bisey sorucam ben bu TOPİGİN basındaki insanlara ne oldu ya neredeler ?
bir de bisey sorucam ben bu TOPİGİN basındaki insanlara ne oldu ya neredeler ?
evimicin cok kotu yıkıldım suan. cok uzuldum. sanki sizler gebe kalabilseydiniz ben de kalacaktım sanki simdi benimde umutlarım sonmus gibi.
yani senin hamile kalmanı cok istiyordum. wish de oyle.
canım benim umarım bidahaki seferde kalırsın bu son acın olur insallah. bi sekilde ustesinden gelecegiz bunların cvok zor ama.. biliyorum zor ama gelmek zorundayız.
benden de cok bisey beklemeyin arkadaslar. sizin 5. gundu %60 sansınız vardı. benim 2. gundu bana bir hemsire sansımın %20 oldugunu soyledi. yani bence bu topic kendini burda bir sureligine dondurur.. ben acıkcası cok saskınım, soyleyecek kelime bulamıyorum. yani en azından birimiz kalsaydı. ben asla inanmıyorum hamile falan degilim. o kadar eminim ki buna anlatamam. bosuna oluyorum su igneleri de.
O topiğin başındaki insanlardan biri de benim, aslında topiği sürekli takip ediyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum ancak olumsuz sonuç aldıktan sonra bir daha topiğe hiç yazmamıştım. Demek ki zamanı bugünmüş. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarım , emin olun geçiyor, gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı bir süreç, benim 3. denemem di Halit bey de ve olumsuz sonuçdan sonra 1 ay hergün ağladım, hala da ağlamaya devam ettiğim günler oluyor, neden sorusu sürekli aklını kurcalıyor insanın, bazen isyan etmek istiyor insan, bütün hamileler, bebekler, çocuk giyisileri insanın gözüne giriyor ki buna da doktorlar algıda seçicilik diyorBir kere üzüntünüzü kesinlikle içinize atmayın mutlaka paylaşın, üzüntüler paylaşıldıkça azalıyor. Bunu 3 kere yaşamış biri olarak söylüyorum.
Bana gelince olumsuz son denemeden sonra bu iş bitti dedim, bir daha denemiyorum, Halit Bey' e ve Emine Hanım' a yazdım teşekkür ettim. Ama onlar benden vazgeçmediler, defalarca beni arayıp en azından bir kere daha denemem için ısrar ettiler, eşiminde ısrarları sonucu peki dedim. Bu ayın başında bir histereskopi yaptı Halit bey, şu anda da Murat Berksoy gözetiminde bir diyet uyguluyorum, Aralık veya Ocak da da büyük ihtimal ilaçları başlarım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sevgiler...![]()
Evimicin inan çok üzüldüm wish ve senden umutluydum sanki olacaktı.Allahın taktidir bu demek ki inş.bebeğin bir dahaki sefere sana sıkı sıkı tutunur.
Şimdi olacakolacak hadi kız sen bari yüzümüzü güldür![]()
O topiğin başındaki insanlardan biri de benim, aslında topiği sürekli takip ediyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum ancak olumsuz sonuç aldıktan sonra bir daha topiğe hiç yazmamıştım. Demek ki zamanı bugünmüş. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarım , emin olun geçiyor, gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı bir süreç, benim 3. denemem di Halit bey de ve olumsuz sonuçdan sonra 1 ay hergün ağladım, hala da ağlamaya devam ettiğim günler oluyor, neden sorusu sürekli aklını kurcalıyor insanın, bazen isyan etmek istiyor insan, bütün hamileler, bebekler, çocuk giyisileri insanın gözüne giriyor ki buna da doktorlar algıda seçicilik diyorBir kere üzüntünüzü kesinlikle içinize atmayın mutlaka paylaşın, üzüntüler paylaşıldıkça azalıyor. Bunu 3 kere yaşamış biri olarak söylüyorum.
Bana gelince olumsuz son denemeden sonra bu iş bitti dedim, bir daha denemiyorum, Halit Bey' e ve Emine Hanım' a yazdım teşekkür ettim. Ama onlar benden vazgeçmediler, defalarca beni arayıp en azından bir kere daha denemem için ısrar ettiler, eşiminde ısrarları sonucu peki dedim. Bu ayın başında bir histereskopi yaptı Halit bey, şu anda da Murat Berksoy gözetiminde bir diyet uyguluyorum, Aralık veya Ocak da da büyük ihtimal ilaçları başlarım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sevgiler...![]()
İçten söylediğin inşallahlar bile yeter, gönlüne sağlık. Acının tarifi yok, kelimeler yetmez. Konuşamıyorum bile.
Doktorların istatistikle konuşmalarına sinir oluyorum aslında. Tecavüzle yada bir gecelik ilişki ile hamile kalanlar varsa bu istatistik rakamlarını konuşmak komik oluyor. Ben yuzde 40a girdiysem sen neden yuzde 20ye girmeyesin. Başladığın işi bitir bence. Şunun şurasında 2-3 günün kalmış. Keşke kafaya takmamanın bir ilacı olsa.
Ben tam bir sene önce cocuk yapmaya niyetlendigimde bana sabır etmemi bu işler oyle ha deyince olmaz bir sene falan dene bakalım diyenler oluyordu. Ayyy ben bir sene falan bekleyemem olur mu oyle sey hemen olsun diyordum. Sen misin rabbimin işine karışan. Öyle börüm börüm pabuç gibi laflar söyleyen.
Neyse uzattım. Benim onumde sanırım 2-3 ay gibi bir sure var. Burayı takip etmeye devam edecegim. voyag , yasemin başkaları da gelecek arkadan ben enerjimi gondermeye devam edecegim.
arada bir giriyorum ben çalıştığımdan dolayı haberleri okuyup çıkıyorum ama sitem etmişsin yazayım dedim haklısısn aslında hamile olanlar pek yazmıyor. benim de ikiz olacak Allah'ın izniyle ikisi de erkek.. şimdilik herşey yolunda gidiyor. 5. ayımızdayız. bi de şu iğneler olmasa. ama razıyız bunlara yeter ki bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğsun..
evciminin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. umarım pozitiftir....sürekli yazmasam da dualarım hep sizinle
4-5 gundur cok iyiydim cok pozitiftim. bu kadar arka arkaya olumsuz haberi alinca sinirlerim cok bozuldu deminden beri agliyorum. esim sasirdi. hickirdim resmen aglarken. hepimiz icin agladim. hepimiz icin dua ettim. cok hassasim suanda. anlatamam. anlatsamda inanmazsiniz zaten belki...