aleyna84 canım diyete ve yürüyüşe devam ediyoruz. şimdilik bi sorun yok. gerçi henüz konrole gitmedik bazı kan sonuçlarım çıkmadı onlar çıktıktan sonra gidicez. bakalım murat bey nasıl bulucak bizi:18: sen naptın canım eşin ameliyat oldu mu?
olacak olacak canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. ben de kaç kez aldım o ngatif sonuçları. sonrasında sanırım ilaçların da etkisinden psikolijim alt üst oluyor.ağlamalar,bayılmalar,isyanlar
ama inan bana zamanla geçecek. biraz daha dayan arkadaşım. halit bey mutlaka sana bi açıklama yapar. inan o zaman için daha da rahatlayacak ve yeniden umut belirecek içinde. histeroskopi ben de oldum.korkulacak hiç bir şey yok,ertesi günü işe bile geldim. sonucuda doktor enfeksiyon var deyince daha da sevindik bir şey çıkınca :):):) en azından yolumuzu açıyoruz dimi ama. napalım bizim de sınavımız böyle işte. tıpkı nikinde yazdığın gibi inanıyorumki hepimizin bebekleri olacak olacak Allahın izniyle :) üstelik benim de 3. denemem öyle yüzde kaç şansım var falan onlara hiç takılmıyorum,biliyorumki Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak.
olacak olacak canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. ben de kaç kez aldım o ngatif sonuçları. sonrasında sanırım ilaçların da etkisinden psikolijim alt üst oluyor.ağlamalar,bayılmalar,isyanlar