merhaba arkadaşlar bende halit beyin hastasıyım ben hiç aşılama yaptırmadım ilk tüp bebeğimi anatolıada yaptırdım bülent tıraşa hiç tahlil falan yapmadan hadi dediler sana tüp bebek yapıcaz benimde tabi hiç bir bilgim yok hemen kabul ettik başladık tedaviye zaten doktoru bir defa gördüm bi, şey sormak istersin sana dönücez derler artık bekle ne zaman aklına gelirsen o zaman ararlar benim için çok büyük bir hataydı zaten sonuçta negatif oldu ama ben neden negatif olduğunu merak ettim doktorlar çünkü çok umutluydu bende tabi aradım bülent beyle konuşmak istedim bana bir hafta sonra döndüler bi hemşireyle görüştüm doktorla ne mümkün tabi
Merhaba Hikayenizi okudum eski aylarda yazılmış lakin ben yeni gördüm
Bende ilk denememi Anatolia da yaptırdım.Bülent Bey de.
Tuttu fakat biyokimyasal gebelik oluştu.Bana size döneriz demişlerdi.
Gün içerisinde kanamalarım oldu, sordum normaldir dedi ordaki hemşire kahverengi gelmesi sizin moralinizi bozmasın dedi.
Bende gece koltukta uzanmıştım kalktım meyva yemeye, o sırada birden bağırdım eşime, bana bişi oldu yetiş diye, düşükle sonuçlandı.
İki gün boyunca ulaşmaya çalıştım onlara bırakın doktorları hemşire tenezzül etmedi geri dönmeye.
15 gün sonra Bülent bey aradı geçmiş olsun diye. Ben yaşadığım olaydan çok, sonrasında böyle yapmalarına anlam veremedim çok üzüldüm. Parayı alana kadar tabiri caizse fellik fellik peşinden koşarlar aldıktan sonra işleri bitiyor. Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdi Bülent Bey Acıbadem deymiş gitmeyin ona