Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Lutfen heyecan yapmamaya calis. Elinden gelmiyor bilirim ama en aza indirmeye calis. Hormonlarini etkilemesin. Normal muayeneye gidiyormus gibi dusun . Ne kadar sansli oldugunun farkinda olarak kutla kendini. Sansin acik olsun.

tamam, elimden geldiğince sakin ve pozitif olucam..desteğin için çok sağol, allah sana da herşeyi gönlünce versin bu uzun yolculukta

voyag nasılsın neler yapıyosun en son murat beye gidicektin son gelişmeler neler canım seni merak ediyorum

kendine iyi bak hoşcakal

Merhaba hanımlar inş. her şey yolundadır hayatınızda,arada girip okuyorum burayı Allah'ım hepinizin yüzüne güler inş. kucaklarınızı boş bırakmaz...

Sanırım ben Halit beye gitmekten vazgeçtim setnt takılacaktı ama eşim ve ben düşündük çok pahalı geldi 5 bin gibi bir para istediler 3 bini sadece ameliyat içindi...2 binde stent tutuyor.

İst. uzak bide ank. da başka bir merkezde denemeyi düşünüyorum bakalım Allah büyüktür kimseyi yarı yolda bırakmaz.
Ben halit beyin hastası değilim.Umut tüp bebek merkezinde gebe kaldım ama halit beyin ismini çok duydum.Bu tür ameliyat kararlarında iyi düşünmek gerekir.Fiyat araştırması yap eğer çok fazla fark yoksa halit beyi tercih et derim.Adam aynı zamanda cerrah çünkü.

voyag nasılsın neler yapıyosun en son murat beye gidicektin son gelişmeler neler canım seni merak ediyorum

kendine iyi bak hoşcakal

slm canım diyete devam ediyoruz,bu arada kontrole gittiğimizde Murat Bey glutene karşı alerjin var dedi.çölyak hastalığı yani. bunu da öğrenmiş olduk tesadüfen. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. çünkü bi yerde yumurta kalitesiliği e yapıyormuş. ayrıca yumurtalık rezervim azaldığı ve kalitesiz olduğu için bi ilaç yazdı. ama sadece yurt dışında bulabilirsiniz dedi. onu daha alamadık eşim birilerini bulmuş ama bu ay sonunda elimize geçecekmiş ilaç. sanırım o da 2 ay falan sürecekmiş. ne bilim işte her taşın altından bişey çıkıyo. ama iyiki gitmişiz murat beye yoksa bunların hiç birini bilemicektik ve her defasında kalitesiz yumurta toplamaya devam edecektik. napalım sonu hayırlı olsun da gereken neyse yapıcaz artık. murat bey adetin 2. günü gel dedi bazı değerlerime bakacakmış. sanırım 1 hafta sonra falan tekrar gideriz.
sonuç olarak düşük kan şekerim için ilaç kullanıyorum,gluten için de un ve un içeren gıdalardan uzak duruyorum. ilaçlarımı da düzenli kullanıyorum. Rabbim dermansız dert vermesin,inşaalh hayırlısıyla güzel sonuca ulaşıcaz. bir de murat bey kitap önerdi onu aldım o da beni çok rahatlattı. sen neler yapıyosun canım,sendeki gelişmeler nasıl?

Ben halit beyin hastası değilim.Umut tüp bebek merkezinde gebe kaldım ama halit beyin ismini çok duydum.Bu tür ameliyat kararlarında iyi düşünmek gerekir.Fiyat araştırması yap eğer çok fazla fark yoksa halit beyi tercih et derim.Adam aynı zamanda cerrah çünkü.

Merhaba....
Bebeğini Allah sana bağışlasın inş.:emir_bebek:

Aslında başka bir yer yapmıyor sanırım bu stent olayını baya araştırdım...Zaten umut tüp bebekte yapacak işlemi perşembe günleri yapıyormuş zaten...

Şubata kadar kesin karar vericez gibi ama eşim deneyelim diyor bakalım zaman ne gösterecek...

slm canım diyete devam ediyoruz,bu arada kontrole gittiğimizde Murat Bey glutene karşı alerjin var dedi.çölyak hastalığı yani. bunu da öğrenmiş olduk tesadüfen. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. çünkü bi yerde yumurta kalitesiliği e yapıyormuş. ayrıca yumurtalık rezervim azaldığı ve kalitesiz olduğu için bi ilaç yazdı. ama sadece yurt dışında bulabilirsiniz dedi. onu daha alamadık eşim birilerini bulmuş ama bu ay sonunda elimize geçecekmiş ilaç. sanırım o da 2 ay falan sürecekmiş. ne bilim işte her taşın altından bişey çıkıyo. ama iyiki gitmişiz murat beye yoksa bunların hiç birini bilemicektik ve her defasında kalitesiz yumurta toplamaya devam edecektik. napalım sonu hayırlı olsun da gereken neyse yapıcaz artık. murat bey adetin 2. günü gel dedi bazı değerlerime bakacakmış. sanırım 1 hafta sonra falan tekrar gideriz.
sonuç olarak düşük kan şekerim için ilaç kullanıyorum,gluten için de un ve un içeren gıdalardan uzak duruyorum. ilaçlarımı da düzenli kullanıyorum. Rabbim dermansız dert vermesin,inşaalh hayırlısıyla güzel sonuca ulaşıcaz. bir de murat bey kitap önerdi onu aldım o da beni çok rahatlattı. sen neler yapıyosun canım,sendeki gelişmeler nasıl?

İlacın adını yazmanız mümkün mü ben de aynı dertten muzdaribim.
Siz kullanırsanız etkisi iyi olursa bende giderim olmazsa
Murat Beyin soyadı nedir merak ettim.

kızlar nerelerdesiniz tdavi iptal olunca bantları bırktım ve yine adet oldum emine hanım aradı tekrar bantlara başla dedi cuma klınıkteyim bakalım polpler ne durumda hala benimlemi
evimicin sen ne aşamadasın yeni tedavine başlıyormusun?
kızlar birbirimizi habersiz bırakmayalım inanın sürekli hepiniz aklımdasınız :54:

kızlar nerelerdesiniz tdavi iptal olunca bantları bırktım ve yine adet oldum emine hanım aradı tekrar bantlara başla dedi cuma klınıkteyim bakalım polpler ne durumda hala benimlemi
evimicin sen ne aşamadasın yeni tedavine başlıyormusun?
kızlar birbirimizi habersiz bırakmayalım inanın sürekli hepiniz aklımdasınız :54:

Haftaya persembe laparoskopi olacagim. Haftasonuna dogru belli olur gelecek tedavilerimin sureci. Haberdar ederim. Herkes beklemede anlasilan. Tedaviler vs.
Sen nasilsin? Hadi bir gayret daha seni bekleyen AAA kalite embryolarin icin. Sakin moralini bozayim falan deme. Cok yaklastin guzel haberlere insallah...

Hepinize günaydın kızlar.. Umudunuz hiç tükenmediği güzel bir hafta diliyorum hepinize. Bana da bu hafta kliniğin yolları göründü. Bugün regl oldum biraz erken oldu gerçi, yarın için randevu alacağım, bakalım bu ay başlayabiliyor muyuz??? Yarın klinikte olacak olan varsa tanışalım, görüşelim derim ??? Sevgiler...

Hepinize günaydın kızlar.. Umudunuz hiç tükenmediği güzel bir hafta diliyorum hepinize. Bana da bu hafta kliniğin yolları göründü. Bugün regl oldum biraz erken oldu gerçi, yarın için randevu alacağım, bakalım bu ay başlayabiliyor muyuz??? Yarın klinikte olacak olan varsa tanışalım, görüşelim derim ??? Sevgiler...

canım tedavin hayırlı olsun yarın klınıkte olacağım normalde cuma çağırmışlardı ama kanamam bitince halit bey yarın gelsin bi bakalım demiş kızlar bana dua edin benim iş baya bi karıştı ben bile hiç bişey anlamadım
halit bey sabah 10,30 gibi klınikte olucakmış bende o saatlerde orda olcağım haberleşelim görüşmek çok isterim :)

canım tedavin hayırlı olsun yarın klınıkte olacağım normalde cuma çağırmışlardı ama kanamam bitince halit bey yarın gelsin bi bakalım demiş kızlar bana dua edin benim iş baya bi karıştı ben bile hiç bişey anlamadım
halit bey sabah 10,30 gibi klınikte olucakmış bende o saatlerde orda olcağım haberleşelim görüşmek çok isterim :)

wish canım bende 10:30 gibi klinikteyim özelden haberleşelim ...

Arkadaslar halt beyi cok övüyorlar. Ben bebek istiyorum ama Halit beye sadece tüp bebek için mı gidiliyor,? Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum.

Arkadaslar halt beyi cok övüyorlar. Ben bebek istiyorum ama Halit beye sadece tüp bebek için mı gidiliyor,? Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum.

Eğer bir sorun yoksa aşılama içinde gidiliyor sanırım ama tam emin değilim bence merkezi ara bilgi al...

cok gecmiş olsun canım ya cölyak hastalıgıda neymiş acaba ilk kez duyuyorum sende bi belirtisi oluyomu hissttin mi hiç

yurtdışından alıcagın ilacı internetten alsan olmazmı arkadaşlar yurtdışından ilac spariş veriyolar geliyo bide adı ne acaba bende araştırırım senin için

sen iyi yaptın canım ya bende gitmek istiyorum ama maddi olarak cok hazır deyiliz beni istiyceyi kan tahlilleri korkutuyo cok tutar o yüzden gidemiyorum

kitap nasıl bişi roman falan mı yoksa bebeklerden mi bahsediyo

AMİN canım ALLAHIM dermansız dert vermesin bende aynıyım eşim amaliyat oldu 3 ayın dolmasını bekliyorum ama eşim 6 aydan önce test yaptırmam diyo eşimi bekliyorum bide kendi kendime kilo vermeye calişiyorum

sen kilo verdin mi bide bişi sorcam hep unutuyorum senin fazla kilon varmıydı

kızlar ben yarın yine histeroskopi olucağım bana çok dua edin nefesim kesiliyo sanki
bugun ewest ile klınıkte tanıştım çok iyi elektrik aldım kendisinden çok tatlı bir bayan çok memnun oldum onunla tanıştığım için:)
sizlerlede tanışmayı çok isterim.

kızlar ben yarın yine histeroskopi olucağım bana çok dua edin nefesim kesiliyo sanki
bugun ewest ile klınıkte tanıştım çok iyi elektrik aldım kendisinden çok tatlı bir bayan çok memnun oldum onunla tanıştığım için:)
sizlerlede tanışmayı çok isterim.

Neler oldu? Neden tekrar tekrar histeroskopi?

Neler oldu? Neden tekrar tekrar histeroskopi?

polipler tam olarak gitmemiş o yüzden tedavim iptal oldu ve 1 hafta aradan sonra tekrar adet oldum oda bantlar güzünden 2 gün sürdü ama 1 hafta öncesine göre dr az da olsa biraz incelme var ama içime sinmiyor takrar bakmak istiyorum dedi bu şekildede transfer yaparım ama biraz daha bekleyelim dedi sol tarafımda varmış çoğunlukla oda bende ağrı yapıyor
ve çok korkuyorum. aslında küçük bir işlem ama benim çok şiddetli kanamam olmuştu o yüzden histeroskopi sonlandırılmış kendime yeni gelmişken yine aynı sorunların olmasından korkuyorum

wish canım eminim herşey yolunda gidecek hiç korkma, ne dedik hep olumlu düşünüyoruz di mi ama... Sen giderken çağırmışlardı beni biliyorsun, Halit bey baktı, başlayıp başlamamak da karasız kaldı, sonrada 3 test istedi, onları yaptırdım, sonuçlarını bekledim, sonuçlara göre başlayalım dedi, ilaçlara başladık hayırlısı ile. ama tabi testlerin çıkması , tekrar Halit beyle görüşmem klinikten çıkış saatim 2 buçuk oldu. eve girdiğimde saat 8 i geçiyordu, inanılmaz yoruldum. bende de durumlar böyle.. güzel haberlerini bekliyorum... :3:

Arkadaşlar herkese merhaba herkesin tedavisi hayırlı uğurlu olsun topiği bayadır okuyorum ama hiç yazmamıştım sizlerden bir şey rica ediceğim bu topikte murat berksoyun ismini çok duydum bende ikikere negatif yaşamışkan 3.için neler yapabilirim diye araştırıyorum murat berksoy dan rendavu aldım ama ben kocaelide yaşıyorum gitmeden önce yaptırabileceğim testler varmı hangi testleri istiyor onu merak ediyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim kliniği aradım ama söylemediler bende çikolata kisti var . şimdiden teşekkür ederim.

Back
X