Beni yanlış anlamışsın canım. Söylediğim şey kafamıza göre hadi otları kaynatalım içelim, biraz da şeker hapı kullanalım diye kafamıza göre
tedaviler oluşturulmamasına söyledim. Elbetteki bir hekim gözetiminde bunlar yapılmalı. Murat Bey, bilmemne bey değil önemli olan bir hekimin
seni takip etmesi önemli. Ben Murat Bey'e güvendim ve inandım sonucunda da meyvasını gördüm. Halen hamileliğimi de takip ediyor kendisi.
Sen tüp tedavini yapan doktoruna güvenirsin. Bence önemli olan doktorunla frekansının tutması senin onu, onun da seni anlaması.
Örneğin ben ilk tüp tedavimi Semra Kahraman ve Hale Karagöz de oldum bir daha Memorial'ın kapısının önünden bile geçmem. Bu o hekimlerin
kötü olduğu anlamına gelmez ki yıllardır milyonlarca kişiye şifa dağıtıyorlar. Biz uyum sağlayamadık ve olmadı. Murat Bey ve Halit Bey ile
acayip uyum sağladım. Özellikle Murat Bey hayatımı değiştirdi. Yaşam kalitemi arttırdı.
merhaba alin hnm
bende tüp tedavisine başladığımda aynı zamanda murat bey e gittim , dr erbil beydi.Çok şükür ilk denemede hamile kaldım ,ikisininde büyük emegiyle.Ama artık gitmiyorum murat bey ( maddi konulardan dolayı ve eşimin gereksiz görmesinden dolayı ) ama gerçekten çok gitmek istemişdim.
Çok merak ediyorum hamile kaldıktan sonra nasıl bir program uyguladı beslenme düzeni olarak ne verdi, senin için sakıncası yoksa bilgi verirsen çok sevinirim , çünkü murat bey sayesinde 2 ayda 10 kg verdim ve bebişime kovuştum , şuan çok tedirginim istem dişı çok kilo almaktan.özellikle hayvasal gıdalardan uzak durmuştum 2 ay şimdi yavaş yavaş yemeye başladım o bile stres yapıyo.merakla bekliyorum teşekkürler