Selam Arkadaşlar,
Bende Bahçecide tüp bebek denememi yaptım ve hiç memnun kalmadım,tavsiye etmiyorum.
Oradan memnun kalmayan birini ilk kez duyuyorum.
Doktorunuz kimdi? Neden memnun kalmadiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Arkadaşlar,
Bende Bahçecide tüp bebek denememi yaptım ve hiç memnun kalmadım,tavsiye etmiyorum.
Merhaba,ben yeni üye oldum buraya ve bende halit beyin hastasıyım,ve bende laparoskopi olucam ama çok korkuyorum,sizide halit bey ameliyat etmiş,ne kadar sürdü operasyon ve zormu oldu sizin için,? yardımcı olrsanız sevinirim,çok korkuyorum ve gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var.Halit beyden memnunum ama kendisi hakkında bilgi soracak kimsem yok.Ben acıbadem fulyada olacağım ameliyatımı.sürekli erteliyorum laparoskopiyi ama bebek te olmuyor.
sanırım siz bu yazıyı 2010 yılıNDA YAZMIŞSIN AMA UMARIM ŞU AN HAMLESİNDİR VE BENIM YAZIMI GÖRÜP ,BENIDE RAHATLATIRSIN :)
Beni de Halit bey ameliyat etti. Laparoskopiden korkacak hicbirsey yok. Yapılacak işleme gore 2 yada 3 tane 1er cmlik kesikler oluyor. Biri gobek deligi oldugu icin belli bile olmuyor. Anestezi aldıgın için hicbirsey hissetmiyorsun. Benim sonradan agrım falan da olmadı. Laparoskopiyi oylesine mi yapıyor? Yani ne işlem yapacak?
Korkulacak bir operasyon değil canım, iyileşme süresi açık ameliyata göre çok hızlı, bende laparoskopi sonrası biraz ağrı olmuştu, o da oldukça normal çünkü sonuç olarak vücudumdan bir parça alındı. (tüplerim alınmıştı) 1 gün sonra işe dönmüştüm, burdan korkulacak birşey olmadığını çıkarabilirsin. Henüz hamile değilim, laparoskopi sonrası yapılan tedavim negatif oldu, henüz ikinci yapılmadı. herşey gönlünce olsun...
sen nerede oldun canım,doktorun kimdi,ben gerçekten çoook korkuyorum ama güçlü olmambenimde tüpüm alınacak,kaç saat sürdü seninki?
umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun.
Merhaba Arkadaşlar,
Neden memnun kalmadığımı sormuşsunuz,Ben oraya büyük umutlarla gittim.
Bana 3000 liralık ilaç verdiler,(ilacı kendileri satıyor) biz orda tedavi olan buraya da üye olan arkadaşımla aynı tedaviyi gördük.
Daha sonra fazla ilacın yumurta kalitesini bozduğunu öğrendik ,ayrıca bize gerekli olmayan bir sürü tahlil yaptırıp gereksiz paralar harcattılar. o tahlillerin yapılması gereksizmiş zaten ultrasonda görülüyormuş, ben bunu başka proflardan duydum..Bir tek bana değil orada tedavi olan bir kaç arkadaşıma da aynısı yapıldı,onlarda memnun kalmadı.
Ben oraya kafamda 5-6 bin belirletip gittim neredeyse 2 katı ücret ödedim.
Daha sonra transfer oldu 2-3 gün sonra benden böyle sarı ve katı bir akıntı geldi,ben o kadar emekten sonra tabi ki çok korktum,defalarca aramama rağmen kimseye ulaşamadım 2 gün boyunca,, en sonunda sesimi yükselterek bana bilgi verildi.lütfettiler...Sonuç negatifti...
Daha sonra konuşmaya gittiğimizde bana oradaki diyetisyeni önerdi ve acımızı anlamayıp dalga geçer gibi konuşması hatta burdan bir arkadaşımız aynı doktordan ağlayarak çıkmış,bunlar beni oradan soğutan nedenler...
O zamanlar burda bir kaç konuda çok övüldüğü için gitmiştim ama maaelesef hayal kıırıklığı,tabi ki tedaviye başlayanların morali bozulmasın,herkesin durumu farklı..Ben ve bir kaç kişinin düşüncesini yazdım size..
İnşallah sizlerde emeklerinizin karşılığını alırsınız,belki bizim şansızlığımız oldu..Ben o tedaviden sonra uzun süre maddi
manevi kendimi toparlayamadım.
Bu başlığa da yazmadan geçmek olmaz , bugün sonuç aldım, 389... Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Bu başlığa da yazmadan geçmek olmaz , bugün sonuç aldım, 389... Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
doktorun halit bey mi?cum<rtesi klinikteydim acayip kalabalık neyse ayın 14 yani perşembe günü transferim var çok heycanlıyım umarım herşey yolunda gider
kızlar kafamı karıştırdınız önce bi söyleyim.ben de haftaya görüşmek için gidecektim ama hangi doktora gitmeliyim bilemedim.bende boş gebelikler var malesef tüp bebeğin uygun olacağı söylendi.ben de fulya ya gidicem.okuyunca başarılı bi yer mi karar veremedim.sebebsiz boş gebelikler geçirdim hangi doktoru tavsiye edersiniz.bütün tahlillerim tam ve her şey normal.ayrıca fiyatta söylerseniz sevinicimm :)
silik çizgi varsa gebesin demektir.çok tecrübeliyim bu konuda.İnşallah kavusursun yavruna...bu arada teşekkürler.sende sorun neydi ve ne kadara mal oldu?evet canım iyi bir merkez bazı eksiklikleri var ama başarı oranları çok iyi ,yani paraya ihtiyaçları yok sadece var olan prestijlerini kaypetmek istememdikleri gibi daha da iyi olmak isdiyorlar ,ben doktorumdan genel olarak memnunum ama ayın 14 transeferim vardı sadece transfer sırasında gördüm doktorumu oysa yab tarafımda 2 tane burçak hanımın hastaları vardı kadın geldi hastalarıyla tek tek ilgilendi sohbet etdi erken çıkması gerekiyordu onu izah etdi bayaığı hoşuma gitdi ,bu arada benim kan tahlil için 29 haziran da sonuçlanacak ama 2 gündür evde test yapdık çok silik ikinci çizgi çıktı ama ben hiç kendime iyi bakmıyorum acayip yoruyorum ağır kaldırıyorum bunların hepsini zorunluktan yapıyorum uzanıp dinlenmeyi isderdim ama malesef işte
silik çizgi varsa gebesin demektir.çok tecrübeliyim bu konuda.İnşallah kavusursun yavruna...bu arada teşekkürler.sende sorun neydi ve ne kadara mal oldu?