halit fırat erdene bende gittim zorlu centerdeki muayehanesine. önce birçok test verdi anlaşmalı oldugu yerlere yönlendirdi daha uygun diyerek taam aksine hiç uygun degil dahada pahalıydı.testleri memorıal hastanesinde yaptırdım.sonuçlar gayet iyi çıktı.rahim röntgenini bölüm başkanı cekti ve sonuçlar gayet iyiydi.halit beye gittim her zaman ki gibi randevu saatiniz 1saat gectikten sonra içeri anca alıyor içeri.birde randevu alıyoruz üstüne bir saat bekletiyorlar bekeleme yeride bir o kadar kasfetliki insan patlıyor .tahlillere baktı kendi önerdiği yerde yaptırmadıgım için begenmedi kulp buldu yok iyi çekilmemiş vs..oysa memorıal bu konuda cok iyi bir hastanedr herkes bilir.bana rahimde şekil bozuklugu var sen cocuk sahibi olamazsın dedi.direk cocugun olmaz dedi.eşimle şaşırdık ki bendeki rahim bozuklugu en basit sekli ve hamileliğe engel degil.bunu 2-3 doktorda onaylamıştır.bir doktor hastasına böyle bir ihtimal olsa bile senin cocugun olmaz diye kesin bir cümle kurmamalı.sonra''sorunumuz sensin ne yapalım''dedi.lafa bak bir de doktor söylüyor bunu doktor olan sensin bana sorduguna.acıkcası direk tüp bebek yapayım paranı alayım demek bu .aşılama yapalım dedik ben pek aşılamayı onaylamıyorum dedi niye??????ha sonrada sizi ameliyat edelim rahmi düzeltelim hemsire arkadasa gidin gün versin vs.dedi ve muayeneyi bitirdi toplam 15dk sürdü agzından cıkan sözcükler sadece cocugun olmaz,sorun sensin ,aşılamayı istemem,ameliyat yapalım.Yani ben senden para alacam bir şekilde....ben tahlillerimin sonucları güzel cıktı diye sevinirken tüm sevincimi aldı.. böyle soguk hastasıyla bu şekilde konusan bir doktor görmedim.SONUCA GELECEK OLURSAK BAYANLAR AMELİYATI YAPTIRMADIM.İYİKİDE YAPTIRMAMIŞIM ÇÜNKÜ 2 HAFTALIK HAMİLEYMİŞİM.rahim röntgeni cektrdikten sonra hamile kalmısım.halit beyin dediğine göre benim çocugum olmazmış???? suan 3 aylık hamileyim ve hersey yolunda.Artık sağlık sektörüde ticarethaneye dönüşmüş ne yazıkki......
İnanın sizinle aynı şeyleri yaşamışız bizde muayenede 1 saat bekledik, apandisit amelitayım sebebiyle rahim filmi istedi,rahim filmi için tek bir yer önerdi kesinlikle buraya yapılması lazım diye, ancak bizimle baya uzun konuştu tüm sorularımızı sorduk..Sadece bu rahim filmi konusunda ısrarcı olması saçma geldi..Ayrıca rahim filmini iğne tedavisinden sonra istedi.Yani yumurtalar toplandıktan sonra, iki tüp bebek denemesi yapmış biri olarak bana bu yanlış geldi açıkcası, sonuçta önce rahmin görülmesi gerekmezmi??Belki laparoskopi ile normal yolla hamile kalma şansım var?Yani direk tüp bebek..Birde histerekopi ve cgh yapılacak dedi..Yani bu işler artık çook ticari olmuş insan kime güvenceğini bilemiyor.Kararım önce güvenilir bir hastanede rahim filmi sonra normal yolla 1-2 ay denemek,çünkü rahim filminden sonra çok hamile kalan duydum sizin gibi, eğer olmazsa Bülent Tıraş ile tedaviye başlama, bana orası daha güvenilir geldi..